reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek, gratuluję podwyżki !!!

zapmarta, super, że dobrze się czujesz :-) ja w pracy się 'ukrywałam' do końca trzeciego m-ca ... mdłości też nie miałam, ale za to wilczy apatyt ... non stop coś jadłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i tłumaczyć się musiałam ostro, dlaczego kawy nie piję, bo normalnie to kilka dziennie szło ;-)

no to czekamy na info od mamy :-):-):-)

reklama
dzieki dziewczyny za gratulacje - opijemy na pewno - ostatnio ciągle cos opijamy ale już niedługo mam nadzieję, jak sie dzidzi pojawi zero %

zapmarta - oby dobre samopoczucie ciągle dopisywało

Iwonka a ty juz 10 dni po @ - zrób bobo-test on jest czuły bardzo :tak:

bb77 a my tu wcale nie współczujemy tylko zazdrościmy :-p;-):-D:-D:-D - niedługo minie wszystko

Ostatnia edycja:
sorbus mówisz że bobo test hmmm któraś mi tu poleciła pink test i takowy mam ale skoro tamten jest czulszy to kupię i tamten :-p

bb witaj oo jak pięknie fasolka u ciebie szaleje :-p

Dziewczynki jestem pojedzona :):) jak nie powiem co ..... napiłam sie mleczka :):) i zmykam na małą drzemkę a co :)
Także zajrze poźniej kochane do was :):) Buziaczki i mam nadzieje ze u MAMY wszystko ok....
Sorbuś gratulacje z okazji podwyżki :):)

Iwonka poczekaj sprawdze ten pink test na necie

o nie iwonka on jest mniej czuły niz bobo bo wykrywa stężenie hcg = lud powyżej 25 mIU/ml a bobotest już od 10 mIU/ml - ja ci mówię leć teraz po bobo-test a pinka se zrobisz na potwierdzenie potem :tak:

Ostatnia edycja:
Ja też chciałam powiedzieć pracodawcy o ciąży jak najpóźniej, a tu pech juz w 6 tygodniu wiedzieli, prawie zaraz po testowaniu bo wysłali mnie na badania okresowe i musiałam powiedzieć lekarzowi, że nie może mi zrobić prześwietlenia płuc. Wpisał mi w kartę ciąża noi wszystko było jasne :dry:

Lorelain- ale zwolnili Cie zaraz po tym? bo z tego co pamietam, to ciezarnej nie moga zwolnic, aczkolwiek czasami pracodawcy tak daja w tylek, ze lepiej nie pracowac u nich..

jeju- juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze II kreseczki :D w ogole to sie dziwnie czuje od kilku dni..ale to chyba owulka :D (chyba ja tez zaczynam szalec )

Ja też chciałam powiedzieć pracodawcy o ciąży jak najpóźniej, a tu pech juz w 6 tygodniu wiedzieli, prawie zaraz po testowaniu bo wysłali mnie na badania okresowe i musiałam powiedzieć lekarzowi, że nie może mi zrobić prześwietlenia płuc. Wpisał mi w kartę ciąża noi wszystko było jasne :dry:

u nas niedawno mieliśmy płuca prześwietlane to mam nadzieje ze przed kolejnymi się wyrobię

reklama
Witam Kochane!!!! ja czekam na @:) Może jutro albo w sobotę się pojawi... Jeszcze z 3 miesiące i zaczynamy starania:) Juz nie mogę się doczekać :tak:Pozdrawiam:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry