reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i zapraszam do pisania ja jestem w trakcie 3 -go cyklu :) i będą bliźniaki :):):)
Gratuluję!

Dziękuję za miłe przyjęcia. Widzę że rozmawiacie o pracy. Ja niestety nie mam pracy a szukałam dość długo. Jestem aktualnie na stażu w US w moim mieście, który kończy mi się 14 sierpnia. Mój mąż nie zarabia zbyt wiele, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży dobrze. Nie chce czekać za dużo ze staraniami, bo boje się że im później tym może być gorzej. Szczególnie, że już mam jakieś problemy. A zresztą mój instynkt jest bardzo silny. Choć powiem szczerze, że nie nastawiam się na natychmiastowy efekt.

reklama
Lorelain A tak to ryzykowna umowa, mogą zwolnić, dranie a co im zależy, przecież płacą tylko miesiąc a potem Zus. Ja jutro mam znowu kontrol, tzn. nie jest zapowiedziana ale wszystko na to wskazuje. Czasem sie zastanawiam po co ja zapieprzam po 10 h jak oni mnie mogą zwolnić w każdej chwili za nic.
asmi witaj. Rozmawiamy o tym jak ma być wyż jak pracodawcy nie chcą młodych mam, mężatek i jesteśmy dla nich niewygodne.

mamo no może Ci się troszkę przesunęła bo nic innego mi do głowy nie przychodzi :-( a typowo krwawisz czy plamisz

Bardzo bardzo przepraszam , ze zniknęłam ale okazało się, ze dzisiaj jest Eweliny i pojechalismy z kwiatami i butelką % do mojej przyjaciółki. Jesli mylę literki to.... sorry. Wszystkim Ewelinką wszystkiego Naj. Szwagier nam taksówkował więc mogliśmy troszkę zaszaleć.
mama jak to krwawić, plamić? czerwono czy brązowo?
Mama nie przekładaj wizyty nawet jak krwawisz niech gin się wypowie albo zrobi USG, oby twoje cykle były dobre, wystarczę ja na tym forum z zamieszaniem na zawołanie
IWONKA,WISIEŃKA- normalna krew czerwona i jakies takie skrzepiki pod prysznicem lecialy-sorki za szczegoly:sorry2:szlak mnie trafi:wściekła/y:
mowisz Wisieńka zeby nie przekladac???Tom wziąl specjalnie wolne,zeby zostac z Dominikiem,wszystko zaplanowane a tu masz:wściekła/y::wściekła/y:

LORELAIN i jak dostalas w tym 9 dniu cyklu @ to ile trwala?????????????

Tu się zgodzę. Bardzo ciężko jest z pracą dla kobiet. Siedziałam prawie rok na bezrobociu i złapałam doła. Żeby podreperować budżet to pracowałam w fabryce chipsów na zlecenie przez miesiąc i później nie całe 2 miesiące w innej firmie jako asystent przedstawiciela handlowego. Też na zlecenie ale odeszła bo były problemy z wypłatą pensji.

mamo nie przekładaj chociaż dowiesz się o co chodzi z ta krwią
wisieńko nie wiem co ja tam w środku mam :zawstydzona/y: nie umiem wyczuć
czy maryla jest w ciąży i będzie miała bliźniaki :szok:??????

mama jak czerwona to ja bym tym bardziej poszła. Może to taka prwawdziwa @ a tamta była z hormonów. Miałaś wtedy z hormonami plamienie. Miałaś biegunkę. Może coś się nie wchłonęło. Idź, szkoda wizyty i twoich nerwów. Pamietaj stres podnosi poziom prolaktyny, Niech gin to rozwikła. Lubisz go. Pomoże Ci.:tak::tak::tak::tak:
Iwonka to niech małż pomaca! Marylka, nie to takie plotki.A raczej wrózby:-p:-p:-p

IWONKA- Marylka napisala,ze zaczyna 3 cykl staran i ze pewnie beda blizniaki-wiesz ,ze On chce:tak: i ASMI zle zrozumiala;-):-)

WISIEŃKA- no tak ,lubie mojego gine,jest super facet i specjalista,ale wskakiwac na fotel z krwawieniem:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:taki dyskomfort troche:dry:wiem ,ze ginek.przyzwyczajeni do takiego widoku,ale ja nie:no:
ale dobra pojde,najwyze skonczy sie na rozmowie...no to juz wiadomoze ten cykl jest stracony w staraniach!!!!:dry: a mnie normalnie boli podbrzusze jak na @:sorry2:

mlodam nie wiem czy czytałaś co sie u mnie w pracy dzieje, a ja mam taaakie nerwy. Jutro zadzwonie albo wyslę esa o 14 czy mam kontrol czy nie. W związku z naszym spotkaniem. Nerwy mnie zjadaja. A jak tam u ciebie. Co z tatem???

reklama
mloda dam napewno jak cos jestesmy w kontakcie radiowo telefoniczno gg'owym :-p
wisieńko mój dopiero będzie w piatek a wtedy inaczej pomoże :zawstydzona/y::-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry