reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bardzo bardzo przepraszam , ze zniknęłam ale okazało się, ze dzisiaj jest Eweliny i pojechalismy z kwiatami i butelką % do mojej przyjaciółki. Jesli mylę literki to.... sorry. Wszystkim Ewelinką wszystkiego Naj. Szwagier nam taksówkował więc mogliśmy troszkę zaszaleć.
mama jak to krwawić, plamić? czerwono czy brązowo?
flour dzięki za &&&&&&&&&&&&&
witam nową staraczkę!
Iwonka dalej bez @? Ja tak!
Zapmarta teraz to ja juz wcale nie wiem kiedy mam owulke a do gina umówiłam sie na 14
Kasiawie stęskniłam się za toba kochana,
Lodów zostawiłam dla was masę i widzę, ze wszystkie pojadłyście
Mama nie przekładaj wizyty nawet jak krwawisz niech gin się wypowie albo zrobi USG, oby twoje cykle były dobre, wystarczę ja na tym forum z zamieszaniem na zawołanie

Ostatnia edycja:
wisieńko nadal małpa nie przyszła, tak jak wcześniej pisałam nadzieja jest ale wolę się miło zaszkodzić niz napalać że to coś innego niż poprzestawiany cykl

a ja właśnie robie sobie kolaże na poprawę humorku :-)

iwonko a jak sie czujesz, u mnie to na pewno nie fasolka. Mam szyjkę jak kamień! Mam juz dość. Do tego te nerwy w pracy. Mówię sobie będzie dobrze cenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzura mać

Mama - słuchaj masz to samo co ja miałam po odstawieniu antykoncepcji. Dostałam @ trwała 3 dni potem w 9 dc dostałam znowu @, a potem normalnie kolejną @ po 27 dniach cyklu od rozpoczęcia tej pierwszej i ten cykl jest normalny, jajniki oba mnie bardzo bolały podczas owulacji no i te bolące sutki w trakcie dni płodnych.Wygląda, ze teraz jest juz wszystko oki i czuje poprostu wewnetrznie, że jestem hmmmmmmmm żeby to głupio nie zabrzmiało, ale mega płodna hihi :-D

Wisienka - eeeeeeeh no zycie, strasznie jest to wkurzające, mnie w ciąży zwolnili w sądzie :wściekła/y:

Zakupy bardzo udane, upolowałam dwie koszule, jedna z krótkim druga z długim i do tego super seksi spódnica ołówkowa w kolorze grafitowym i taka błyszcząca. Do tego kolczyki i łańcuszek :-)

Od męża i synka dostałam prześliczną laurkę, bardzo się wzruszyłam :happy2:

Mama - słuchaj masz to samo co ja miałam po odstawieniu antykoncepcji. Dostałam @ trwała 3 dni potem w 9 dc dostałam znowu @, a potem normalnie kolejną @ po 27 dniach cyklu od rozpoczęcia tej pierwszej i ten cykl jest normalny, jajniki oba mnie bardzo bolały podczas owulacji no i te bolące sutki w trakcie dni płodnych.Wygląda, ze teraz jest juz wszystko oki i czuje poprostu wewnetrznie, że jestem hmmmmmmmm żeby to głupio nie zabrzmiało, ale mega płodna hihi :-D

Wisienka - eeeeeeeh no zycie, strasznie jest to wkurzające, mnie w ciąży zwolnili w sądzie :wściekła/y:

Zakupy bardzo udane, upolowałam dwie koszule, jedna z krótkim druga z długim i do tego super seksi spódnica ołówkowa w kolorze grafitowym i taka błyszcząca. Do tego kolczyki i łańcuszek :-)

Od męża i synka dostałam prześliczną laurkę, bardzo się wzruszyłam :happy2:

jak to zwolnili w sądzie??????????????????????????????????????????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

wisieńko jak się czuję hmmmm tak jak miałam przed 30 dniem cyklu bóle brzucha itd to teraz wszystko mineło swędzą mnie nadal cyce a sutki szczypią a reszta bez zmian w nocy wczoraj ok15 minut kuło mnie z prawej strony a szyjki nie umiem sprawdzić :-(

iwonka ja tez nie umiałam ale poczytałam w necie i tam pisało, ze płodna jest jak płatek ucha a niepłodna twarda jak czubek nosa, i , ze jak jestes w ciązy albo przed @ to tez jest miękka. Trzeba ją palcem dźgnąć. Nie na leżąco bo nie dosięgniesz czasem. Trzeba stanąć i jedna nogę ugietą oprzec np. na wannie. Chyba mi bije

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry