reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysiu zdrówka życzę dobranoc
mamo przyjemnej nocki dobranoc
fleur testuję drugi raz o ile @ nie przyjdzie
młoda dziękuję winko pycha;-) wiem że się nie przeskoczy tego ale po co ludzią humor psuje i jakieś swoje dziwne wyliczanki robi ty zdasz a ty nie o ten obleje a ta przejdzie:wściekła/y:
ale w środę nie dam się tak łatwo spławić będę walczyć:-p

reklama
jestem od dłuższej chwili, ale poleciałam nadrabiać. Nie nadążam za wami dziewczyny.

Dziś byłam odwiedzić mojego teścia, bo mu jednak amputowali tego palucha u nogi. Ogólnie czuje się lepiej, mam nadzieję, że będzie dbał o siebie.
potem do mamy z kwiatuszkiem.

Dziś mieliśmy piękny prezent dla naszych mam i tym sposobem dowiedziały się o fasolce. Obie się uciszyły, więc jest git.

Dołączam do pytań dziewczyn: Wisieńka, Fleur, Iwonka, co jest ani @ ani fasolki. Nieźle nas przetrzymujecie w tej niepewności.

Wisieńka, ale lipa z tą pracą, mam nadzieję, że Pol szybko coś znajdzie. A ty tymi głupimi pytaniami się nie przejmuj. Ja jeszcze przed ślubem miałam to pytanie zadane, wprost przez P. Prezes. Olewka.
Obyś tylko szybciutko zaciążyła.
A na to usg wybierz się tak w okolicach owulki żeby ginek podpatrzył, czy są pęcherzyki.

marto mam nadzieję że teściu szybko będzie wracał do zdrowia
a no nie wiem co się dzieje z naszymi @ ale jak na małpę przystało na małpie zachowanie :-p ja jeszcze raz będę testować 40 dnia cyklu mam nadzieję że moja fasolka jest po prostu bardzo wstydliwa :-)
ale super prezent miały wasze mamy :-)

DZIEWCZYNY wylecialam spod prysznica zeby Wam napisac-@ miala 2,5 dnia,dzis mam 8 d.cyklu i wlasnie zaczelam krwawic:szok::szok::szok:co to moze byc??????????? A JUTO WIZYTA:wściekła/y:I co eszcze sie okaze ze bede musiala przelozyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to i mi sie cykl pierdzieli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iwonka wiec trzyma kciuki tak samo za Wisienke:-) no i jeszcze ja do kompletu mam nadzieje , że nie dostaniemy@ i bedziemy zaciążone:-).

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry