reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asiorek- witamy :-D

ja próbowałam obu specyfików- wiesiołek na mnie w żaden sposób nie zadziałał, a castagnus zmniejszył mi pms. i to by było tyle. u mnie jest większy problem, dlatego nic to nie dało- teraz mam leki od ginki :-)

reklama
asiorek352 witam;-)
ja wiesiołek brałam, super działa na śluz jednak trzeba wiedzieć kiedy ma się owulacje

EWCIA3004- witam ponownie:tak:

MARYLKA- pisalam do BIBINKI i odpisala,ze poki co w pracy OKi ale nie chwali dnia przed zachodem slonka;-)

Kurcze pisałam i mi posta zjadło:zawstydzona/y:
Ale to pewnie przez moj genialny internet.
Wlasnie ja zaczęłam brać te zioła ale zobaczymy.Na razie luzik.
A dzieciaczki mam malutkie w sumie.
Synek skończy we wrześniu 4 latka a córcia w lipcu 2 latka...
Wiem,że niektórzy mogą sobie myslec po co mi trzecie skoro mam już dzieci....
Ale ja naprawde do pełni szczęścia pragne trzeciego dzieciątka;-)

EWELINKA- rozumnie,ale do nas tez zagladaj :)) niezapominaj o nas...:)

MARAN- przyjęte :))

ASIOREK- ja nie bralam zadnego z tych leków przed żadną ciążą..

mama :))
musiałabym z Ala wyjśc na podwórko nieCH sobie pobiega ALE TAK MI SIE NIECHCE, ŻE NA SAMĄ MYŚLI GŁOWA MI LECI I SIŁ W NOGACH BRAK... wypiłam kawe, ale nie widze by mi sie polepszyło...

witam nową staraczkę !!!!

ja byłam na ploteczkach, a teraz wróciłam do pracy i grzecznie siedzę przy biureczku :)))

podbrzusze mnie dziś pobolewa od rana. Innych objawów brak.

pozdrawiam was dziewczyny i przypomnę sobie angielski, bo mam dziś mowę zależną, a do głowy mi wchodzi z trudem.

no ja już tajger sobie popijam :):):):)

mama to super że u bibinki na razie ok oy tak pozostało :)

a ja właśnie dostałam wiadomość od męza (bo dziś szybciej skończył prace) że tygrys ma sie dobrze babcia go nakarmiła i wlała ciepłą wode do baniaka i tygrys sobie smacznie śpi :):):)

zapmarta ty to prawdziwa kocia mama ja tylko wspomne o tygrysie i już jesteś na forum :):):) musze chyba częściej o nim pisac :):):):)

reklama
No właśnie tez nigdy przedtem tego nie brałam.
Ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta...
Na początku śmiałam się i nie wierzyłam,że coś takiego działa a teraz sama je wcinam...
Może pomorze:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry