reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asiorek- witamy :-D

ja próbowałam obu specyfików- wiesiołek na mnie w żaden sposób nie zadziałał, a castagnus zmniejszył mi pms. i to by było tyle. u mnie jest większy problem, dlatego nic to nie dało- teraz mam leki od ginki :-)

reklama
asiorek352 witam;-)
ja wiesiołek brałam, super działa na śluz jednak trzeba wiedzieć kiedy ma się owulacje

EWCIA3004- witam ponownie:tak:

MARYLKA- pisalam do BIBINKI i odpisala,ze poki co w pracy OKi ale nie chwali dnia przed zachodem slonka;-)

Kurcze pisałam i mi posta zjadło:zawstydzona/y:
Ale to pewnie przez moj genialny internet.
Wlasnie ja zaczęłam brać te zioła ale zobaczymy.Na razie luzik.
A dzieciaczki mam malutkie w sumie.
Synek skończy we wrześniu 4 latka a córcia w lipcu 2 latka...
Wiem,że niektórzy mogą sobie myslec po co mi trzecie skoro mam już dzieci....
Ale ja naprawde do pełni szczęścia pragne trzeciego dzieciątka;-)

EWELINKA- rozumnie,ale do nas tez zagladaj :)) niezapominaj o nas...:)

MARAN- przyjęte :))

ASIOREK- ja nie bralam zadnego z tych leków przed żadną ciążą..

mama :))
musiałabym z Ala wyjśc na podwórko nieCH sobie pobiega ALE TAK MI SIE NIECHCE, ŻE NA SAMĄ MYŚLI GŁOWA MI LECI I SIŁ W NOGACH BRAK... wypiłam kawe, ale nie widze by mi sie polepszyło...

witam nową staraczkę !!!!

ja byłam na ploteczkach, a teraz wróciłam do pracy i grzecznie siedzę przy biureczku :)))

podbrzusze mnie dziś pobolewa od rana. Innych objawów brak.

pozdrawiam was dziewczyny i przypomnę sobie angielski, bo mam dziś mowę zależną, a do głowy mi wchodzi z trudem.

no ja już tajger sobie popijam :):):):)

mama to super że u bibinki na razie ok oy tak pozostało :)

a ja właśnie dostałam wiadomość od męza (bo dziś szybciej skończył prace) że tygrys ma sie dobrze babcia go nakarmiła i wlała ciepłą wode do baniaka i tygrys sobie smacznie śpi :):):)

zapmarta ty to prawdziwa kocia mama ja tylko wspomne o tygrysie i już jesteś na forum :):):) musze chyba częściej o nim pisac :):):):)

reklama
No właśnie tez nigdy przedtem tego nie brałam.
Ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta...
Na początku śmiałam się i nie wierzyłam,że coś takiego działa a teraz sama je wcinam...
Może pomorze:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry