reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
JEŻYNKA GRATULACJE!!!!!

MAMA - no tak lenistwo potrzebne zwłaszcza po intensywnym poranku:rofl::rofl: Fajnie że dzieciaczki już zdrowe:tak::tak:
MARYLKA - rób tak z kociakiem jak pisała ZAPMARTA:tak: no i SZEJKA kochana życzę;-)
BUNIA - to niezła akcja z adoptowaniem kota przez psa:-D:-D My też mamy owczarka i nasza czarna kotka chodzi non stop mokra bo ją liże:happy2:
SORBUŚ - takie przeparaty na mrówki kupisz w Castoramie i itp. Ja kupiłam MRUWKOFON firmu Bros - i wytępił mrówki w dzień:tak::tak:
IWONKA2B - tak mi przykro:-( Następnym razem się uda
BIBINKA - dobrze zrobiłaś że idziesz na przedstawienie Ali:tak::tak::tak: A mężowi przejdzie jak zobaczy córkę recytującą wierszyki:-):-)

ooo ... nowa fasolka ... WIEEEELKIE GRATULACJE Jeżynko!!! i wszystkiego NAJ dla Ciebie i dzidzi :-):-):-)

Bunia87, powodzenia u ginki!!! Na pewno będzie piękny pecherzyk :tak:

iwonka, kciuki, aby @ jednak nie przyszła ...

monia, już kilka razy się brałam za testowanie i sobie odpuszczałam, ale w końcu muszę :tak: ciągle karmię, @ jeszcze nie było, temp cały czas skacze, ale wolę sprawdzić niż się zorientować w połowie ciąży :-D:-D:-D mam tylko nadzieję, że nie będę 1 krechy oglądać, bo nie lubię tego widoku bardzo :-(

MONIA- dzieki,ze Twoje pecherzyki tez trzymam kciuki:tak:

BUNIA- dzieki za link-poczytam-u nas w domu mnie ubustwiaja:tak::dry:

NIKA- udany poranek mialas-nono:cool2:a Wy juz tez zaczeliscie starania??

JOL- spojrzalam w notes gdzie zapisuje temp.i mi z Zuza po owulce tez skakala przez 4 dni i od 5 w gore wiec trzymam kciuki:tak:

ide troche na ogrod bo Domi wola:tak:

Hej dziewczyny, jestem nowa na bb. Mam problem, bardzo chciałabym zajść w ciążę, tzn może już w niej jestem. Pierwszy dzień cyklu maiłam 1 maja, kochaliśmy się z mężem 12 maja, a 29 mam dostać @. od tygodnia jestem bardzo senna, a od trzech dni odczuwam ból w dolnej części brzucha i kucie w prawym jajniku, czy to może oznaczać ciążę? Dodam, że dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie, ale nie wiem czy to jeszcze nie jest za wcześnie? Co sądzicie? Czy wogóle tego 12maja mogło dojść do zafasolkowania jeśli owulację miałam 14maja? Proszę o odpowiedź

JEZYNKA- chyba wszystkie na poczatku mialy slabsze kreski a Twojea nie jest taka slaba bo wielce sie nie wpatrywala-jest i juz!!:tak::-D:-Da planowany termin na @ jest jutro??

bb77- Witaj,ja tez w sobote i ndz.pralam bo w tygodniu byla pogoda masakra podalo i wichry a kosz do prania juz sie przelewal wiec zrobilam pranie w weekend:tak:pieknie poschlo na slonku i kosz znow pusty:-)

SORBUŚ- ja kupowalam te wszystkie preparaty na mrowki,krety....w Leroy Merlin na dziale ogrod,jesli masz kolo siebie Castorame czy Praktiker to tez dotaniesz:tak:i pytaj w sklepach ogrodniczych:tak:
a co do hormonow-to tule nasza kochana ,dzielna kobietke-wiem jak to jest z nerwami wiem!!!! ale ja juz wrócilam do siebie i nerwy poszly precz-takze wytrzymaj slonko..

AGNIESZKA- u mnie pogoda srednia,rano bylo slonko teraz nie ma ,ale jest dość cieplo choc zapowiadali deszcz w calej Polsce wiec to tylko kwestia godzin.powodzenia w bukowaniu biletu!!:tak:

mama pewnie że dam radę nie mam wyjścia - 2 dni zlecą oby tylko zadziałały
dzięki kochana

Marylka - strasznie smutno mi się zrobiło :-(

Jsorbek
- wiesz co najlepsze na mrówki jest taka kratka plastikowa do postawienia na szafke. Działa na prawdę rewelacyjnie, ty za bardzo nic nie czujesz a wybija w mig wszystkie mrówki i muszki owocówki. Mysmy 2 lata temu mieli istna plage egipska bo kominem to chyba leciało. Jak tlyko tata mi to przyniusł to wszystko zaczęło zdychać w 8 minut. DLa nich to straszny smrud i juz nie przyjdą a ty nic nie czujesz. To jest małe palstikowe takie zielono biale.

Czy to to co wklejała bunia ?? - dzieki wielkie

ja mam dzis imieninki i narazie mąż nie złożył mi życzeń pewnie zapomniał - specjalnie nic mu nie przypominałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - moja przyjaciółka i mama tez nie dzwoniły tylko teściowa i szwagierka - ehh wszyscy o mnie zapomnieli

karolcia pewnie ze za wcześnie - zrób test w niedziele b- objawy masz cudne :tak:

a ja spadam na szkolenie - ale mi się nie chce bleee :/ jeszcze do konca dniówki mamy :(

Ostatnia edycja:
teraz czekamy na następne testujące. Fajowo się robi.
Jol, ja jak karmiłam to mieliśmy z mężem stracha, że znowu zaciążyłam, a jak zrobiłam test i się okazało, że jedna krecha, to smutno mi było. Już wtedy wiedziałam, że muszę mieć jeszcze jednego bobaska. A zawsze myślałam, że ja tylko jedno.

wkurzyłam się, bo chciałam się zapisać na wizytę go ginka, u którego prowadziłam pierwszą ciążę (dobry szpital w Warszawie) i babka w rejestracji mi mówi, że do niego już nie ma zapisów, a do innego lekarza mam czekać na wolny termin : uwaga !!!! WRZESIEŃ no pogieło ich na maxa. Mówię jej, że jestem w ciąży - zero zainteresowania.
Pórbuję załatwić wizytę po znajomości, zobaczymy czy się uda. Żeby chociaż mnie zarejestrowali to później już z górki...

reklama
karolcia witaj mogło dojść więc rób test

ale @ będzie miała dopiero 29 tzn powinna miec wiec jeszcze za wczęsnie wydaje mi się na test :sorry2:

dobra teraz juz naprawdę mykam - buziolki dla was wszystkich

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry