reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
JEŻYNKA GRATULACJE!!!!!

MAMA - no tak lenistwo potrzebne zwłaszcza po intensywnym poranku:rofl::rofl: Fajnie że dzieciaczki już zdrowe:tak::tak:
MARYLKA - rób tak z kociakiem jak pisała ZAPMARTA:tak: no i SZEJKA kochana życzę;-)
BUNIA - to niezła akcja z adoptowaniem kota przez psa:-D:-D My też mamy owczarka i nasza czarna kotka chodzi non stop mokra bo ją liże:happy2:
SORBUŚ - takie przeparaty na mrówki kupisz w Castoramie i itp. Ja kupiłam MRUWKOFON firmu Bros - i wytępił mrówki w dzień:tak::tak:
IWONKA2B - tak mi przykro:-( Następnym razem się uda
BIBINKA - dobrze zrobiłaś że idziesz na przedstawienie Ali:tak::tak::tak: A mężowi przejdzie jak zobaczy córkę recytującą wierszyki:-):-)

ooo ... nowa fasolka ... WIEEEELKIE GRATULACJE Jeżynko!!! i wszystkiego NAJ dla Ciebie i dzidzi :-):-):-)

Bunia87, powodzenia u ginki!!! Na pewno będzie piękny pecherzyk :tak:

iwonka, kciuki, aby @ jednak nie przyszła ...

monia, już kilka razy się brałam za testowanie i sobie odpuszczałam, ale w końcu muszę :tak: ciągle karmię, @ jeszcze nie było, temp cały czas skacze, ale wolę sprawdzić niż się zorientować w połowie ciąży :-D:-D:-D mam tylko nadzieję, że nie będę 1 krechy oglądać, bo nie lubię tego widoku bardzo :-(

MONIA- dzieki,ze Twoje pecherzyki tez trzymam kciuki:tak:

BUNIA- dzieki za link-poczytam-u nas w domu mnie ubustwiaja:tak::dry:

NIKA- udany poranek mialas-nono:cool2:a Wy juz tez zaczeliscie starania??

JOL- spojrzalam w notes gdzie zapisuje temp.i mi z Zuza po owulce tez skakala przez 4 dni i od 5 w gore wiec trzymam kciuki:tak:

ide troche na ogrod bo Domi wola:tak:

Hej dziewczyny, jestem nowa na bb. Mam problem, bardzo chciałabym zajść w ciążę, tzn może już w niej jestem. Pierwszy dzień cyklu maiłam 1 maja, kochaliśmy się z mężem 12 maja, a 29 mam dostać @. od tygodnia jestem bardzo senna, a od trzech dni odczuwam ból w dolnej części brzucha i kucie w prawym jajniku, czy to może oznaczać ciążę? Dodam, że dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie, ale nie wiem czy to jeszcze nie jest za wcześnie? Co sądzicie? Czy wogóle tego 12maja mogło dojść do zafasolkowania jeśli owulację miałam 14maja? Proszę o odpowiedź

JEZYNKA- chyba wszystkie na poczatku mialy slabsze kreski a Twojea nie jest taka slaba bo wielce sie nie wpatrywala-jest i juz!!:tak::-D:-Da planowany termin na @ jest jutro??

bb77- Witaj,ja tez w sobote i ndz.pralam bo w tygodniu byla pogoda masakra podalo i wichry a kosz do prania juz sie przelewal wiec zrobilam pranie w weekend:tak:pieknie poschlo na slonku i kosz znow pusty:-)

SORBUŚ- ja kupowalam te wszystkie preparaty na mrowki,krety....w Leroy Merlin na dziale ogrod,jesli masz kolo siebie Castorame czy Praktiker to tez dotaniesz:tak:i pytaj w sklepach ogrodniczych:tak:
a co do hormonow-to tule nasza kochana ,dzielna kobietke-wiem jak to jest z nerwami wiem!!!! ale ja juz wrócilam do siebie i nerwy poszly precz-takze wytrzymaj slonko..

AGNIESZKA- u mnie pogoda srednia,rano bylo slonko teraz nie ma ,ale jest dość cieplo choc zapowiadali deszcz w calej Polsce wiec to tylko kwestia godzin.powodzenia w bukowaniu biletu!!:tak:

mama pewnie że dam radę nie mam wyjścia - 2 dni zlecą oby tylko zadziałały
dzięki kochana

Marylka - strasznie smutno mi się zrobiło :-(

Jsorbek
- wiesz co najlepsze na mrówki jest taka kratka plastikowa do postawienia na szafke. Działa na prawdę rewelacyjnie, ty za bardzo nic nie czujesz a wybija w mig wszystkie mrówki i muszki owocówki. Mysmy 2 lata temu mieli istna plage egipska bo kominem to chyba leciało. Jak tlyko tata mi to przyniusł to wszystko zaczęło zdychać w 8 minut. DLa nich to straszny smrud i juz nie przyjdą a ty nic nie czujesz. To jest małe palstikowe takie zielono biale.

Czy to to co wklejała bunia ?? - dzieki wielkie

ja mam dzis imieninki i narazie mąż nie złożył mi życzeń pewnie zapomniał - specjalnie nic mu nie przypominałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - moja przyjaciółka i mama tez nie dzwoniły tylko teściowa i szwagierka - ehh wszyscy o mnie zapomnieli

karolcia pewnie ze za wcześnie - zrób test w niedziele b- objawy masz cudne :tak:

a ja spadam na szkolenie - ale mi się nie chce bleee :/ jeszcze do konca dniówki mamy :(

Ostatnia edycja:
teraz czekamy na następne testujące. Fajowo się robi.
Jol, ja jak karmiłam to mieliśmy z mężem stracha, że znowu zaciążyłam, a jak zrobiłam test i się okazało, że jedna krecha, to smutno mi było. Już wtedy wiedziałam, że muszę mieć jeszcze jednego bobaska. A zawsze myślałam, że ja tylko jedno.

wkurzyłam się, bo chciałam się zapisać na wizytę go ginka, u którego prowadziłam pierwszą ciążę (dobry szpital w Warszawie) i babka w rejestracji mi mówi, że do niego już nie ma zapisów, a do innego lekarza mam czekać na wolny termin : uwaga !!!! WRZESIEŃ no pogieło ich na maxa. Mówię jej, że jestem w ciąży - zero zainteresowania.
Pórbuję załatwić wizytę po znajomości, zobaczymy czy się uda. Żeby chociaż mnie zarejestrowali to później już z górki...

reklama
karolcia witaj mogło dojść więc rób test

ale @ będzie miała dopiero 29 tzn powinna miec wiec jeszcze za wczęsnie wydaje mi się na test :sorry2:

dobra teraz juz naprawdę mykam - buziolki dla was wszystkich

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry