reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny:-)juz większośc uciekła śpikać,kiedy ja w koncu bede miec wiecej czasu:zawstydzona/y:

mama ale to zleciało juz zaczynasz staranka:-)
Wisieńkot rzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oby się udało!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja dzis tez cos nie w sosie,kto smi popsuł humor na cały dzien i jestem strasznie wpieniona:wściekła/y:

w koncu dzis dostałam sie do pracy,woda na szczęście ustąpiła:tak:

ja musze w koncu udac sie na badania bo ten tydzien zleci jak nic,a 1 czerwca do lekarza chce iść:-)

reklama
cześć wieczorowo,

trzymam kciuki za wisieńkę,

kasiawie, ja próbowałam się dziś zapisać, ale nie odbierali. W poniedziałek spróbuję. Wybiorę się ok. 7 tyg., żeby było już coś widać na usg.

spadam spać. Papatki

Mama- no u mnie ostatnie przygotowania:) i zobaczymy co bedzie! :)
na razie to nie mam sily nawet o tym myslec, bo mam potworny zapieprz w pracy.. ale juz w czerwcu bedzie lepiej :)

Wisienka- strasznie mocno trzymam kciuki! :D

Bibinka- nic sie nie martw.. kazdy ma gorsze dni..a poplakac tez mozna..to oczyszcza wewnetrznie.. :)

juz poszlyscie spac,to ja tez ide :D

Padam na ryj, na oczy nie widzę - skończyłam pisać. I choć nie trzymam się na nogach trzymam kciuki za jutro testujące :tak: A wy trzymajta za mnie kciuki o 10 jak pójdę oddawać pracę do sprawdzenia. Idę spać bo aż mną telepie z zimna :-(

agnieszko jak tam humorek lepszy?? pewnie tak skoro mieszkanko wczoraj wysprzątałaś :-) a udało się coś fajnego sfotografować???
Iwonko dziękuję:)
Humorek zdecydowanie lepszy:)
Muszę się przyznać że sprzątanie w dołujących chwilach mi osobiście pomaga:)
Zdjęć kilka zrobiłam także jestem zadowolona,miło bardzo że się zainteresowałaś:))

Jaki słodki :)))
Świetny jest...:)

Nie dawno wróciłam w pracy a teraz uciekam spać:)Dobranoc!

Czesc Dziewczyny,

Jestem tutaj nowa i chcialam sie z Wami przywitac. Ja tez planuje zostac mama, starania zaczynam za 1.5 miesiaca. Martwi mnie tylko jedna sprawa ze juz jestem po 30stce i to bedzie moje pierwsze dziecko ale moze jakos sie uda bez wiekszych problemow. Druga rzecz to ta ze jak niektore z Was nie mam swoich bliskich przy sobie bo mieszkam w Australii i troche sie boje jak to bedzie jak nie dam sobie sama rady z dzidzia. Narzeczony pomoze ale czy sie sprawde jako mama? Trzymam kciuki za wszystkie Wasze starania ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jaewa - o matko aż tam cię wywiało :-D Witam, i zapraszam do pisania - tu po 8 ruch się zaczyna :-p Życzę powodzenia i miłych staranek i owocnych :tak:

dzien doberek ja wpadlam na chwilke aby wam wszystkim powiedziec ze moja fasoleczka znikla!!!!mam plamienia bezbolesci takze sama zgupjalam i nie wiem co sie dzieje w poniedzialek lece na badania,zero z fasoleczki,ale rozczarowanie boze dziewczyny !!!

reklama
Palissa nie martw się , może to tylko zwykłe plamienie w ciąży :) Nie ma co na zapas się stresować , pójdziesz do lekarza i wszystko sprawdzisz :))) Głowa do góry :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry