reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzis jak mam czas popisac z Wami to nikogo tu nie ma :( ale ok rozumiem weekend sie zaczął ;) dobrej nocy pa

W takim razie życzę Wam milutkiej nocy ;-) A mnie coś strasznie sen łamie, chyba idę pod prysznic i spać.....

Wisienka moje kciuki też mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

weszłam na chwilkę życzyć wisieńce 2 pięknych krech &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:):) o 9 wejdę zobaczyć Twój post

iwonko dziękuję we wtorek zobaczymy czy to 2 krechy czy @

lece do mojego w końcu jest w domku:-)
życzę wszystkim udanego wieczorka :-)
śpijcie dobrze ale oczywiście dopiero po stosunkowo udanych przytulankach :-p
DOBRANOC

Ostatnia edycja:
ja juz podczytalam nieco:tak: ale widze ze tu pustki wszystkie uciekacie to i ja zmykam
dobranoc wszystkim i do jutra dobrej nocki

:-D:-D:-D Iwonka, no mam nadzieję, że to będzie stosunkowo udana noc:tak: Muszę mojego P. przycisnąć....

Miłego wieczorku ;-) Do juterka...

ja juz podczytalam nieco:tak: ale widze ze tu pustki wszystkie uciekacie to i ja zmykam
dobranoc wszystkim i do jutra dobrej nocki

eh, wszystkie uciekacie:zawstydzona/y:
Dobranoc Paula, miłej nocki;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja poczytałam ale nie mam weny... jakiegoś mam dzis nerwa... wszystko, ale to dosłownie wszystko mnie wkurza... ide pod prysznic...

WISIENKA trzymam kciuki i jestem dobrej myśli :)

reklama
hej kobitki!
podczytałam,ale wybaczcie nie odpiszę wszystkim tak,jak bym chciała.ten powrót do pracy wytrącił mnie z względnej równowagi psychicznej.nie mogę sobie tego wszystkiego jakoś poukładać,jest mi cholernie smutno i źle i płaczę po kątach:-(.nadal nie dostałam @ i jestem w zawieszeniu...mam dość wszystkiego...mąż wyjechał z młodzieżą i wraca w niedzielę,także siedzimy z Alą same.
zapmarta GRATULUJĘ:tak:
mama dzięki,że o mnie pamiętasz:tak::-).oby dzieciaczki szybko wyzdrowiały!
wisienka trzymam &&&&& za jutro!
młodam bardzo Ci współczuje z powodu tatki:-(.mam nadzieję,że guz nie jest złośliwy.trzymaj się kobitko...

WSZYSTKIM ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry