reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny:-)juz większośc uciekła śpikać,kiedy ja w koncu bede miec wiecej czasu:zawstydzona/y:

mama ale to zleciało juz zaczynasz staranka:-)
Wisieńkot rzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oby się udało!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja dzis tez cos nie w sosie,kto smi popsuł humor na cały dzien i jestem strasznie wpieniona:wściekła/y:

w koncu dzis dostałam sie do pracy,woda na szczęście ustąpiła:tak:

ja musze w koncu udac sie na badania bo ten tydzien zleci jak nic,a 1 czerwca do lekarza chce iść:-)

reklama
cześć wieczorowo,

trzymam kciuki za wisieńkę,

kasiawie, ja próbowałam się dziś zapisać, ale nie odbierali. W poniedziałek spróbuję. Wybiorę się ok. 7 tyg., żeby było już coś widać na usg.

spadam spać. Papatki

Mama- no u mnie ostatnie przygotowania:) i zobaczymy co bedzie! :)
na razie to nie mam sily nawet o tym myslec, bo mam potworny zapieprz w pracy.. ale juz w czerwcu bedzie lepiej :)

Wisienka- strasznie mocno trzymam kciuki! :D

Bibinka- nic sie nie martw.. kazdy ma gorsze dni..a poplakac tez mozna..to oczyszcza wewnetrznie.. :)

juz poszlyscie spac,to ja tez ide :D

Padam na ryj, na oczy nie widzę - skończyłam pisać. I choć nie trzymam się na nogach trzymam kciuki za jutro testujące :tak: A wy trzymajta za mnie kciuki o 10 jak pójdę oddawać pracę do sprawdzenia. Idę spać bo aż mną telepie z zimna :-(

agnieszko jak tam humorek lepszy?? pewnie tak skoro mieszkanko wczoraj wysprzątałaś :-) a udało się coś fajnego sfotografować???
Iwonko dziękuję:)
Humorek zdecydowanie lepszy:)
Muszę się przyznać że sprzątanie w dołujących chwilach mi osobiście pomaga:)
Zdjęć kilka zrobiłam także jestem zadowolona,miło bardzo że się zainteresowałaś:))

Jaki słodki :)))
Świetny jest...:)

Nie dawno wróciłam w pracy a teraz uciekam spać:)Dobranoc!

Czesc Dziewczyny,

Jestem tutaj nowa i chcialam sie z Wami przywitac. Ja tez planuje zostac mama, starania zaczynam za 1.5 miesiaca. Martwi mnie tylko jedna sprawa ze juz jestem po 30stce i to bedzie moje pierwsze dziecko ale moze jakos sie uda bez wiekszych problemow. Druga rzecz to ta ze jak niektore z Was nie mam swoich bliskich przy sobie bo mieszkam w Australii i troche sie boje jak to bedzie jak nie dam sobie sama rady z dzidzia. Narzeczony pomoze ale czy sie sprawde jako mama? Trzymam kciuki za wszystkie Wasze starania ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jaewa - o matko aż tam cię wywiało :-D Witam, i zapraszam do pisania - tu po 8 ruch się zaczyna :-p Życzę powodzenia i miłych staranek i owocnych :tak:

dzien doberek ja wpadlam na chwilke aby wam wszystkim powiedziec ze moja fasoleczka znikla!!!!mam plamienia bezbolesci takze sama zgupjalam i nie wiem co sie dzieje w poniedzialek lece na badania,zero z fasoleczki,ale rozczarowanie boze dziewczyny !!!

reklama
Palissa nie martw się , może to tylko zwykłe plamienie w ciąży :) Nie ma co na zapas się stresować , pójdziesz do lekarza i wszystko sprawdzisz :))) Głowa do góry :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry