reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kobietki a myślałyście już nad imionami dla swoich (przyszłych) Fasolek?... U nas najprawdopodobniej dla dziewczynki będzie Ilonka ub Alicja, a dla chłopca wciąż mamy problem, bo jak mnie się podoba jakieś imię, to G. się nie podoba i na odwrót...;-)

reklama
sergveena - no we wtorek sobie posłucham malucha :-p

monia - przestańcie się starać a zacznijcie się sobą cieszyć - to najlepszy sposób - bez nerwów, rozczarowań a jaki sex przyjemny się staje :-D

mama - też się cieszę :-p

Spadam pisać bo o 13.40 spadam po Karolę :tak:

dobra babeczki ja ide dać Ali obiad a później na spacer idziemy więc będę póóóóóóóóóóóóóóóóźniej :)
miłego dnia kochane :)

Kobietki a myślałyście już nad imionami dla swoich (przyszłych) Fasolek?... U nas najprawdopodobniej dla dziewczynki będzie Ilonka ub Alicja, a dla chłopca wciąż mamy problem, bo jak mnie się podoba jakieś imię, to G. się nie podoba i na odwrót...;-)

my imiona już mieliśmy wybrane na długo przed ślubem :-D dla dziewczynki Alicja Klara a dla chłopczyka Filip Piotr :-D może się powtarzają imionka, ale nie zgapiliśmy- przysięgam. ja od dziecka marzyłam o małej Alicji :-) a Filip mi się spodobało, jak zaczęli puszczać rodzinę zastępczą :-D drugie imiona są po mojej prababci- najwspanialszej kobiecie, która odeszła w wieku 96 lat. żyjące babcie by się pobiły, żeby na drugie córka miała tak samo, więc one odpadają (a mam babcię Anielę- cudne imię, jeszcze się nad nim zastanowię, ale 3 imion nadać nie można :-p ). drugie imię chłopca to na pamięć o moim tacie, który niestety też odszedł.

U mnie Mateusz śpi, a ja staram się robić poprawki w pracy magisterskiej ;-)

Sergevna - córeczka Nina Teresa, a dla chłopca nic mi się nie podoba :-)

sergevna,

ja jak byłam jeszcze nastolatką, to wiedziałam, że chcę aby moja córka miała na imię Michalina (po prababci) lub Zosia po mojej kochanej babci, którą uwielbiam nad życie. Nawet się wtedy zastanawiałam, że bedą się za mną oglądać, że tak dziecku na imię dałam, bo wtedy nie było takiej mody na te stare imiona, hehe dziś Zosia to mega popularne imię. O Michalinie nie chce słyszeć mój mąż, a Zosia mu się podoba, ale Zofia już nie.
Chłopak pewnie będzie Bartek.

Aga no pewnie korzystaj. Do później...

No faktycznie produkcja niezła:)
Już wiem co będę robić jak mi się będzie nudzić w pracy:)
Muszę tylko trochę zapamiętać kto jest kto:)

Sol - my właśnei jestesmy na etapie odpuszcznia... A sex "na zawołanie" i z przymusu tez juz za nami... po ok miesiącu takie sexu juz nam się wcale nie chcialo:(
A tak wogóle to uważam że staranka sa fajniutkie bo można zawsze i wszędzie:):)
Tylko ciężko jest nie myśleć potem ja juz jest po plodnych...

Piszecie o imionkach. ehhh... my tez już ten temat dawno przerabialiśmy:) Dziewczynka - Daria albo Dominika, a chłopak Dawid:) Bunia mi też się podoba jeszcze Alicja ale już mamy taka jedna w rodzinie:(

Lorelain czyżbym widziała fankę Gilmorek??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie Mateusz śpi, a ja staram się robić poprawki w pracy magisterskiej ;-)

Sergevna - córeczka Nina Teresa, a dla chłopca nic mi się nie podoba :-)

A u nas będzie Ilona Karolina albo Alicja Karolina, a synuś na pewno na drugie będzie miał Grzegorz :tak: a kwestię z drugim imieniem "odgapiliśmy" od moich rodziców... Oni wpadli na pomysł, żeby drugie imię dać dziecku po ojcu lub matce :tak: dlatego też razem siostrą mamy na drugie imię tak samo - Izabela

A z imieniem dla synka to już w ogóle będzie zabawa... Jakie byśmy nie wymyślili z moim Grześkiem, to i tak nic nie przebije tego, że mój luby (a w przyszłości też ja i nasze dzieci) ma nazwisko brzmiące jak imię... I zawsze ma problem, bo się go pytają, które to imię, a które nazwisko :laugh2:

reklama
A u nas będzie Ilona Karolina albo Alicja Karolina, a synuś na pewno na drugie będzie miał Grzegorz :tak: a kwestię z drugim imieniem "odgapiliśmy" od moich rodziców... Oni wpadli na pomysł, żeby drugie imię dać dziecku po ojcu lub matce :tak: dlatego też razem siostrą mamy na drugie imię tak samo - Izabela

A z imieniem dla synka to już w ogóle będzie zabawa... Jakie byśmy nie wymyślili z moim Grześkiem, to i tak nic nie przebije tego, że mój luby (a w przyszłości też ja i nasze dzieci) ma nazwisko brzmiące jak imię... I zawsze ma problem, bo się go pytają, które to imię, a które nazwisko :laugh2:

my z bratem też mamy po rodzicach. dlatego ja wolę sie wybić :-)

a tak wogóle to się wam pochwalę moim oknem :-D straszna dzisiaj jestem- wiem ;-);-);-)
tylko jedno zdjęcie jest ładne bo słonko akurat było- potem niestety się schowało, ale może coś zobaczycie (nie żebym się prosiła o pochwały :-p )

Załączniki

• Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 28
  • Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry