Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
sol, jak słyszę summamed to mną trzęsie. To chyba pochodna erytromycyny, na którą jestem uczulona, a lekarz nic mnie nie spytał i przepisał kiedyś... masakra
nigdy tego leku mi nie przepisywała nasza lekarka dla majci - jak widac na szczeście
Sol - dokładnie wszystko z umiarem i tylko jak oboje mamy chęć nie jest to często ale czasem sie zdarza ( i dokładnie pozycje czasem można podpatrzeć )
Mama - powiem ci ze mój Bartek w zyciu nie oglądał stron erotycznych - no moze raz kiedyś dawno temu, ale odkąd zdarzyło nam się razem obejrzec mówi ze nie ma takich juz zachciewajek - czyli to chyba chodzi o to że jak zakazane to chętnie oglądaja a jak nie to już nie maja takiej potrzeby ;-)
Ale już abstrahując od tego czy my kobiety to oglądamy czy nie - to dla mnie też jest niewyobrażalne żeby się z tego powodu wyprowadzić z domu a juz tym bardziej nie rozmawiając z nim na ten temat - Motylku powiem ci tyle im bardziej będziesz go za to nalatywac tym bardziej bedzie go ciągło - niestety taka prawda - przemyśl sobie to na spokojnie, ochłoń i przede wszystkim pogadajcie o tym
nagapalma wiem wiem o co ci chodziło - chciałam nasze motywy wyjaśnić
To jutro wisienka testuje tak ?? i kto jeszcze ??
Ostatnia edycja: