reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol, jak słyszę summamed to mną trzęsie. To chyba pochodna erytromycyny, na którą jestem uczulona, a lekarz nic mnie nie spytał i przepisał kiedyś... masakra

nigdy tego leku mi nie przepisywała nasza lekarka dla majci - jak widac na szczeście

Sol - dokładnie wszystko z umiarem i tylko jak oboje mamy chęć nie jest to często ale czasem sie zdarza ( i dokładnie pozycje czasem można podpatrzeć :-p)

Mama - powiem ci ze mój Bartek w zyciu nie oglądał stron erotycznych - no moze raz kiedyś dawno temu, ale odkąd zdarzyło nam się razem obejrzec mówi ze nie ma takich juz zachciewajek - czyli to chyba chodzi o to że jak zakazane to chętnie oglądaja a jak nie to już nie maja takiej potrzeby ;-):-D

Ale już abstrahując od tego czy my kobiety to oglądamy czy nie - to dla mnie też jest niewyobrażalne żeby się z tego powodu wyprowadzić z domu a juz tym bardziej nie rozmawiając z nim na ten temat - Motylku powiem ci tyle im bardziej będziesz go za to nalatywac tym bardziej bedzie go ciągło - niestety taka prawda - przemyśl sobie to na spokojnie, ochłoń i przede wszystkim pogadajcie o tym

nagapalma wiem wiem o co ci chodziło - chciałam nasze motywy wyjaśnić :tak:

To jutro wisienka testuje tak ?? i kto jeszcze ??

Ostatnia edycja:
reklama
mama Ala pół nocy śpi w łóżeczku a pół z nami w łóżku:dry: dokuczaja jej troche zeby a tu moge kupic tylko syropy przciw bólowe i zele do smarowani nic innego... wiec sie srednio wysypiamy... do tego ona juz przed 7 wstaje:szok: wiec sama rozumiesz... ale ja w nocy nie mam siły stac przy jej łózeczku i cały czas ja głaskac wiec ja biore do łózka... no ale zostały jeszcze tylko 5tki wiec sie przemeczymy a pózniej moze bedzie juz noce przesypiac bez wybudzania sie... ona mi dobrze spała nim te zeby jej nie zaczeły wychodzic a w pierwszym miesiacu zycia to jakbym dziecka nie niała całe noce przesypiała a ja w stresie wstawałam do niej patrzyc czy ona oddycga w ogóle...:-)
MARAN- a pisalam Ci o tych homeopatycznych kulkach-CHAMOMMILLA 30- nie dostalas ich???to przy zabkowaniu sie sprawdza.

ja sie szykuje bo chce przed pediatra zajechac do piekarni a jeszcze musimy sie ubrac...

ZAPMARTA- witaj ciezaróweczko nasza.

dziewczyny Wisieńka testuje jutro :):):))

SERGEEVNA-jak w pracy???
MARYLKA- witaj i fajnie,ze po sprawie:))

MARANATHA,to teraz juz z gorki :)
jejku...niech to slonce sie utrzyma ho ho ho i jeszcze troche. Wczoraj jak lalo okropnie tak sie balam w pracy o to, zeby powodzi w moich stronach nie bylo :(((( jak widze deszcz to od razu mnie zniecheca do wszystkiego :(

LORELAIN, a to juz maranatha sie bedzie o to martwic :))))
Eh, pasuje sie zwlec z tego lozka....

MARAN- a pisalam Ci o tych homeopatycznych kulkach-CHAMOMMILLA 30- nie dostalas ich???to przy zabkowaniu sie sprawdza.

mama ja tu takiego czegos to nie dostane ale przy kolejnym dzidziusiu bede madrzejsza i sobie z Polski przywioze

lorelain u nas juz trwa bun 2latka... u nas wszystko hurtowo...

nigdy tego leku mi nie przepisywała nasza lekarka dla majci - jak widac na szczeście

Mama - powiem ci ze mój Bartek w zyciu nie oglądał stron erotycznych - no moze raz kiedyś dawno temu, ale odkąd zdarzyło nam się razem obejrzec mówi ze nie ma takich juz zachciewajek - czyli to chyba chodzi o to że jak zakazane to chętnie oglądaja a jak nie to już nie maja takiej potrzeby ;-):-D
To jutro wisienka testuje tak ?? i kto jeszcze ??
ja tez tego leku nigdy nie mialam-na szczescie
SORBUS-dokladnie chyba o to chodzi facetom:tak:dokladnie tak!!!!
a Wisieńka jutro testuje a IWONKA,JEZYNKA I KINGA we wtorek:tak:

NAGAPALMA- ja nie bralam tego Castagnusa-wiec nie pomoge:no:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry