reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol, jak słyszę summamed to mną trzęsie. To chyba pochodna erytromycyny, na którą jestem uczulona, a lekarz nic mnie nie spytał i przepisał kiedyś... masakra

nigdy tego leku mi nie przepisywała nasza lekarka dla majci - jak widac na szczeście

Sol - dokładnie wszystko z umiarem i tylko jak oboje mamy chęć nie jest to często ale czasem sie zdarza ( i dokładnie pozycje czasem można podpatrzeć :-p)

Mama - powiem ci ze mój Bartek w zyciu nie oglądał stron erotycznych - no moze raz kiedyś dawno temu, ale odkąd zdarzyło nam się razem obejrzec mówi ze nie ma takich juz zachciewajek - czyli to chyba chodzi o to że jak zakazane to chętnie oglądaja a jak nie to już nie maja takiej potrzeby ;-):-D

Ale już abstrahując od tego czy my kobiety to oglądamy czy nie - to dla mnie też jest niewyobrażalne żeby się z tego powodu wyprowadzić z domu a juz tym bardziej nie rozmawiając z nim na ten temat - Motylku powiem ci tyle im bardziej będziesz go za to nalatywac tym bardziej bedzie go ciągło - niestety taka prawda - przemyśl sobie to na spokojnie, ochłoń i przede wszystkim pogadajcie o tym

nagapalma wiem wiem o co ci chodziło - chciałam nasze motywy wyjaśnić :tak:

To jutro wisienka testuje tak ?? i kto jeszcze ??

Ostatnia edycja:
reklama
mama Ala pół nocy śpi w łóżeczku a pół z nami w łóżku:dry: dokuczaja jej troche zeby a tu moge kupic tylko syropy przciw bólowe i zele do smarowani nic innego... wiec sie srednio wysypiamy... do tego ona juz przed 7 wstaje:szok: wiec sama rozumiesz... ale ja w nocy nie mam siły stac przy jej łózeczku i cały czas ja głaskac wiec ja biore do łózka... no ale zostały jeszcze tylko 5tki wiec sie przemeczymy a pózniej moze bedzie juz noce przesypiac bez wybudzania sie... ona mi dobrze spała nim te zeby jej nie zaczeły wychodzic a w pierwszym miesiacu zycia to jakbym dziecka nie niała całe noce przesypiała a ja w stresie wstawałam do niej patrzyc czy ona oddycga w ogóle...:-)
MARAN- a pisalam Ci o tych homeopatycznych kulkach-CHAMOMMILLA 30- nie dostalas ich???to przy zabkowaniu sie sprawdza.

ja sie szykuje bo chce przed pediatra zajechac do piekarni a jeszcze musimy sie ubrac...

ZAPMARTA- witaj ciezaróweczko nasza.

dziewczyny Wisieńka testuje jutro :):):))

SERGEEVNA-jak w pracy???
MARYLKA- witaj i fajnie,ze po sprawie:))

MARANATHA,to teraz juz z gorki :)
jejku...niech to slonce sie utrzyma ho ho ho i jeszcze troche. Wczoraj jak lalo okropnie tak sie balam w pracy o to, zeby powodzi w moich stronach nie bylo :(((( jak widze deszcz to od razu mnie zniecheca do wszystkiego :(

LORELAIN, a to juz maranatha sie bedzie o to martwic :))))
Eh, pasuje sie zwlec z tego lozka....

MARAN- a pisalam Ci o tych homeopatycznych kulkach-CHAMOMMILLA 30- nie dostalas ich???to przy zabkowaniu sie sprawdza.

mama ja tu takiego czegos to nie dostane ale przy kolejnym dzidziusiu bede madrzejsza i sobie z Polski przywioze

lorelain u nas juz trwa bun 2latka... u nas wszystko hurtowo...

nigdy tego leku mi nie przepisywała nasza lekarka dla majci - jak widac na szczeście

Mama - powiem ci ze mój Bartek w zyciu nie oglądał stron erotycznych - no moze raz kiedyś dawno temu, ale odkąd zdarzyło nam się razem obejrzec mówi ze nie ma takich juz zachciewajek - czyli to chyba chodzi o to że jak zakazane to chętnie oglądaja a jak nie to już nie maja takiej potrzeby ;-):-D
To jutro wisienka testuje tak ?? i kto jeszcze ??
ja tez tego leku nigdy nie mialam-na szczescie
SORBUS-dokladnie chyba o to chodzi facetom:tak:dokladnie tak!!!!
a Wisieńka jutro testuje a IWONKA,JEZYNKA I KINGA we wtorek:tak:

NAGAPALMA- ja nie bralam tego Castagnusa-wiec nie pomoge:no:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry