reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i tobie też gratuluje

ja miałam towar i rozmawiałam z kamilem dalej nie doszliśmy do porozumienia on jest obrażony o jakaś pierdołe na którą ja nie zwróciłam uwagi nawet , przeprosiłam no ale wielmożny pan oczywiście dalej na fochu a ***** mnie obchodzi że on znowu rzuca palenie i sie na wszystkich wyrzywa teraz to ja mam go daleko i głęboko nie będe sie płaszczyć chciałam dobrze przeprosiłam zaprosiłam na kolacje - żeby sie odstresować ale teraz mam w to w dupie dobrze że w domu jest żóbrówka przez niego wpadne chyba w alkocholizm ale wiecie co mam dziś taki dzień że już mnie nic nie obchodzi i mam wszytko w dupie i chce mi sie ryczeć i chwilowo nie zależy mi na niczym wrrrrrrrrrr już nie będe chyba dziś pisała bo mam taki cięszki dzień że szok to nie będe wam psuła chumoru sorka ale musiała sie wyżalić

Marylka, spokojnie, główka do góry...jutro będzie nowy dzień ;-) Najlepiej na spokojnie sobie porozmawiajcie o Waszych "bolostkach", bo dąsami i fochami do niczego się nie dojdzie...najważniejsze to rozmowa...rozmowa i cierpliwość ;-) Będzie dobrze, zobaczysz. Przytulam :-)

reklama
ewelinka, coś cię nie było ostatnio, coś do przodu ????
Marylka, bez stresa proszę !!! myślę, że Kamilowi przejdzie.

ewelinka, coś cię nie było ostatnio, coś do przodu ????
Marylka, bez stresa proszę !!! myślę, że Kamilowi przejdzie.

Kochana, ja na nic czasu nie mam, a poza tym na szkoleniu siedzę od 14.05., a dziś wpadłam, bo zajęcia Nam odwołali!!! JUPIIII...(czuję sie na nich jak w szkole)
Nic się nie dzieje nowego...bym rzekła nawet, że samopoczucie do kitu...zmęczona, zestresowana i rozkojarzona...ale staranka jak najbardziej, tyle, że bez presji...na luzie ;-)czysta przyjemność pod każdą postacią :-D:-D

palissa ja już mówiłam że piękna kreseczka i nadal tak twierdze a następna będzie jeszcze piękniejsza i będzie jeszcze bardziej cieszyc :) zobaczysz :)

ja własnie wysłałam mojemu małą epopeje 3-esemesową zobaczymy co z tego będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Tak na chwilę wpadłam bo robię kociołek cygański z kaszą gryczaną. Karola odebrana z przedszkola - musiałam ja iść bo ponoć rano było nie halo że ją tata odwozi. Praca idzie do przodu więc jest ok. Jutro mam nadzieję skończyć w wersji optymalnej - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Spadam jeść bo padam na pysk :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry