reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam Was-nie nadrobie bo przy dzieciach i mężu w domu tyle stron to nie ma szans:no:
jesli stalo sie coś szczególnego Ktoras mafasolke(oprócz Zapmartusi bo o tym wiem ) to poprosze o info i gratuluje:tak:
SERGEEVNA- JAK TAM ZADZWONILI z tej agencji w ktorej bylas na rozmowie??

WISIEŃKA- widzialam ze jestes-super ze dzis wczesniej i trzymam kciuki z calych sil za pozytywny test-tak mocno jak trzymalam za Zapmarte;-)

MARYLKA- jak utarg-u mnie od poludnia piekne slonko i bardzo cieplo:eek:co z ta pogoda???

SZCZESLIWA- przeczytalam,ze po wizycie jestes-super ze wszystko gra i nastepnym razem zrob fotke telefonem -ja tak robilam nawet mi ginek torebke podawal jak bylo fajne ujecie zeby znajomym powysylac:tak:najwazniejsze ze wszystko si-ciesze sie!!!! a jak z Krzyskiem???:sorry2:

SORBUS-mam nadzieje ze sie dzis pokazalas i humor lepszy:sorry:bedzie dobrze sloneczlo:tak:

reklama
Szczesliwa -rewelacyjne wiadomosci;-)
A ja sie zawsze zastanawialam co jest w tych wszystkich paczuszkach:tak:

:-)szczęsliwa nie ma za co przecież my funfele z BB:-)
mama gdzie ty byłaś, martwiłam się:tak:jak tam dzieciaki i jak tam wasze brzuszki, mam nadzieję, ze lepiej. Wróciłam dziś szybciej bo robiłam wszystko biegiem, żeby skończyć o ludzkiej porze. Miałam mieć kontrolę ale ze względu na powódz przesuneli ją, Tak więc już się tak nie stresuję bo oni zawsze znajdą coś nie tak.Czego zrobiłaś fotkę ekranu????

Szczesliwa -rewelacyjne wiadomosci;-)
A ja sie zawsze zastanawialam co jest w tych wszystkich paczuszkach:tak:
Nioo to już wiesz taka pieluszka książeczka i płyta dvd:):)

MAMA - nioo widzisz wypadło mi to z głowy całkiem z tym tel :( ....a co do Krzyśka narazie nie moge narzekac skacze koło mnie jak nienormalny...jak wróci do domku to moge powiedziec ze wisi mi na szyi heheh non stop buziaki przytulanie ....

i oby mu tak zostało szczęsliwa, moze faktycznie przejrzał na oczy. W końcu jest fasolkowym tatem
mama super, to Domin czy Zuza? Świetny pomysł.Aż Pol się zachwycił, że to tak dobrze widać. Dzis na Bb same dobre wiadomości SERGEEVNA i Lorelain mają pracę, margolcia załapała sie na dorabianie w weekendy a u agnieszki ruszyło i idzie dziś do pracy. No i palissa wkleiła zdjęcie testu

Ostatnia edycja:
:-)szczęsliwa nie ma za co przecież my funfele z BB:-)
mama gdzie ty byłaś, martwiłam się:tak:jak tam dzieciaki i jak tam wasze brzuszki, mam nadzieję, ze lepiej. Wróciłam dziś szybciej bo robiłam wszystko biegiem, żeby skończyć o ludzkiej porze. Miałam mieć kontrolę ale ze względu na powódz przesuneli ją, Tak więc już się tak nie stresuję bo oni zawsze znajdą coś nie tak.Czego zrobiłaś fotkę ekranu????
WISIEŃKA- wyslalam Ci mmsa-zobaczysz co mam na mysli:tak: a ja spalam od 14 do 16 z minutami bo Tom byl w domu o 13.30 bo mialam isc do dentysty ,ale pojde za tydzien ,ale jak juz byl to zająl sie Zuza Domi spal u siebie ja u siebie i teraz wrocilam z piekarni byla po slodkosci-dzieci lepiej

szczesliwa-nastepnym razem pamietaj-Tobie tez wysle-zobaczysz jak super-to fotka Zuzy w 23 t.c.:tak:;-)

WISIEŃKA- no widzisz-mówilam ,ze super:tak:to Zuzinka moja-i wtedy w 23 t.c. dowiedzialam sie ze bedzie córka-i tak trzymam z sentymentu;-) takze polecam telefon ze soba lub aparat:-)mysle ze ginek.nie bedzie mial nic przeciwko:-D

piekna fotka, mama to dobrze, ze odpoczełaś, już kilka dni miałaś urwanie głowy a tu trzeba jajeczkować i przytulać się.
szczęsliwa trzymam kciuki żeby tak było i zabierz go koniecznie ze sobą na usg, jak zobaczy to przejmie się jeszcze bardziej

reklama
Mama - jaka ślicznotka heheh :) zdjecie super:):) i dziekuje oczywiście za tego mmska:)
wiecie co jest najgorsze ze mi pryszcze zaczynaja wyskakiwać na twarzy:(
Wisieńko chce go zabrać nastepnym razem zeby zobaczył ..... :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry