reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczynki, ja tylko na chwilę. Wczoraj ledwo co wróciłam do domu z pracy już mieliśmy znajomych. Dziś więc samo lenistwo:-) Tym bardziej, że jutro i pojutrze znów do pracy. Pozdrawiam:-)
Zapmarta, palissa - Gratulacje!!!!!!!!!!!!! no to się posypały dziś fasolki:-)
Lorelain, Margolcia, gratuluję pracy:-)
Wisienka, a Ty kiedy testujesz??

reklama
No widzę, ze dzis dzień szczęśliwy.
Sergevna Lorelain gratuluję pracu
agnieszka wczoraj ci przepowiadałam, ze potęsknisz za nudą
bibinka masz rację z wiekiem parcie sie zwieksza i zaczynasz analizować swoje ciało, zeby juz mieć upragnioną fasolkę
sol jestem szaleńczo głodna, duzo masz???
Kasia do nas idzie woda ale chyba nie będzie tragedii, ludzie panikujś wykupili juz połowę sklepów. Jak się czujesz?
Zapmarta dalej mdłości???
sorbuś będzie dobrze, tulam mocno
margolcia czytałaś maila?
Gdzie jest mama? U dentysty, czy z dzieciakami poszła do lekarza. ?
Dziękuję za zaproszenia na Nk
szczęśliwa rozumię, że wszystko dobrze i juz wyjaśniliście sobie wszystko. Ciesze się i oby zawsze tak było!
jeżynka witaj, ja poczekam na suwak, tzn. sobota

eleth w sumie to miewam trzy, czasem taki jak na slubie, czasem za jasny a teraz ciemniejszy, dawałam zdjęcia na bb. Dziekuję:-)
maran dzieki za pytanko, myslałam , ze nikt nie zapyta:-p:-pNie czuje nic, żadnych objawów, nic a nic.Juz zwątpiłam. No trudno. W sobote sie przekonam. Pol mówi, ze wymyslam i po tym stwierdza, ze się udało.:-)

A wiec dziewczynki jestem po wizycie :) Opowiem wam jak było:
najpierw dostałam karte ciąży :) zaraz sie pochwale w zdjeciu :) od pani położnej dostałam mnostwo książeczek do poczytania płyte dvd gdzie sa informacje o maluszku jak jeszcze jest w brzuszku i po porodzie ....
potem weszłam do pana ginka i on sie mnie pyta badamy sie :) a ja mu mówie dzisiaj poprosze usg a on do mnie ze nie ma problemu ale znów nie da mi zdjecia bo sie papier skonczył ...wiec mu mówię ze nie to jest najważniejsze tylko jak tam u mojej fasolinki .....
wiec sie położyłam i kochane jak mi pokazał malusienką główke ale naprawde małą płakałam jak nie powiem co ..... powiedział ze fasolka jak widze miewa sie bardzo dobrze :) ..... dziewczyny piekne przeżycie .... teraz czeka mnie wizyta u internisty, dentysty , i musze zrobić badanie krwi na moja grupe krwi ja wiem ze ma 0 rh+ ale musze to miec na papierku:) jak wróciłam bo musiałam isc do rodziców otworzyłam taka małą paczuszke i znów ryk ....a dlaczego zobaczycie na zdjeciu :) na pierwszym moja karta i znów inny termin porodu bo 3.01.2011 a usg upiera sie przy 01.01.2011 a druga fotka to ten prezencik z paczuszki:):)

Załączniki

• DSC04248.jpg
    DSC04248.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC04247.jpg
    DSC04247.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 31
szczęśliwa Fajnego masz lekarza. Popatrzyłaś na fasolinkę i od razu wiesz, ze jest dobrze. Cudownie. Karat ciąży widzę , ze u każdego lekarza inna. Rozkoszny prezencik. Taka dobra wróżba:-)Gratuluję jeszcze raz.:-)

reklama
Wisienko :) powiedział mi tak bo widział ze znów sie bardzo stresuje i denerwuje ....ale wytłumaczył mi ze ciąża rozwija sie bardzo dobrze :)
i że mam tak spieta nie przychodzic bo bedzie sie gniewał...kurde stary facet ale tak sympatyczny ze szok...... ehhh jestem taka szczesliwa ....i dziekuje ze przyjęłaś moje zaproszonko:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry