reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wy mówicie dobranoc a ja się witam ;)

NIe jestem w stanie nadrobic 130 stron!!!!! Jesteście po prostu niesamowite ...
Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku i staranka trwają :-), i niedługo zaaowocują wszystkimi zafasolkowanymi ;)

U mnie ok, Natalcie rozpycha się w brzuszku, mi coraz ciężej ... ale coraz mniej dni do TEGO dnia ...
ja robię zakupy dla siebie i Małej, urządzamy pokoik i będziemy czekać :-)

w ten weekend znów mamy gości - dawno się nie widzieliśmy więc bardzo się cieszę :-), będę zaglądać w miarę możliwości ale teraz przeprowadzka najważniejsza ... chcę już być u siebie !!!!!!!!!!!

trzymajcie się, Kochane, cieplutko pomimo deszczu i chłodu!

buziaki
Witaj Kapi:)
Cieszę się że u Ciebie wszystko ok.
Urządzanie pokoiku dla małej to świetna sprawa.
Życzę Ci abyś jak najszybciej była już na swoim mieszkanku:)
I życzę także miłych odwiedzin znajomych:)
Pozdrawiam

No i Ja uciekam także spać:)Zmęczona jakoś jestem dziś wyjątkowo.Moi Panowie już śpią więc lecę pod prysznic i spać.Dobranoc!

reklama
Margolcia- zobaczysz Słonko wszystko się ułoży za co mocno będę trzymać &&&&:tak::tak:

A my niedawno wróciliśmy z kręgli, zabawa udana, byliśmy ze znajomymi i ogólnie było super:tak::tak:
Oj trzeba było mi czegoś takiego:-)

więc i ja nadrobiłam bo tak jak wisienka byłam pod prysznicem wracam a tu tyle do czytania więc przeczytałam :)

życze wszystkim dobrej nocki a Ty Stokrotka staraj sie dziś owocnie...

znikam i ja papa

ale się naprasowałam... nienawidzę tego po prostu.

kpi, to masz jakieś cztery tygodnie..., jak to zleciało. A Natalka jest już ułożona główką w dół >?

spadam babeczki forumeczki. Do jutra.

agnieszka.kk - dzięki, mam nadzieję, że to nastąpi juz w tym tygodniu ... trzymajcie kciuki!

zapmarta - wg moich wyliczeń pięć tygodni i pół ... ale i tak nie wiadomo kiedy Ona zadecyduje ... :-D
teraz to nie wiem, ale dwa tygodnie temu była główką w dół... , mam nadzieję, ze nie zrobi mi żadnego numeru ....

ja też chyba spać pójdę ...
jutro w szkole rodzenia będziemy kąpać dzidziusie ;)

dobranoc

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry