reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny ja nie wiem...mam jakąs schizę. Albo to zapalenie pęcherza, albo jestem w ciąży. Ciągle chce mi sie sikać!
Oby to drugie!:-)

dmuchawiec mam nadzieję że to drugie :)

kurcze wypiłam 4 meliski a i tak spać mi się nie chce :( zgaga mnie po tych ciastkach piecze :( i to swędzenie górnej części cała buuu

no nic idę się położyć może w końcu usnę życzę owocnej nocy :) DOBRANOC

Ostatnia edycja:
A ja wpadłam na chwilkę , żeby powiedzień DZIEŃ DOBRY wszystkim pewnie jeszcze słodko śpiącym forumowiczkom :) Ja lecę do pracy , a Wam życzę miłego dnia :) Oby słonko wstało dziś prawą nóżką , a raczej prawym promykiem ;) Buziaki :):cool::tak:

Dzień dobry śpioszki :-)

Dzięki za wsparcie i kciuki, niestety nic z tego nie wyszło, M. nie dał rady :-( Musimy powtórzyć badanie, ale nasionka oddamy poza labkiem. Ale mam wyrzuty sumienia, bo zamiast wesprzeć go, to byłam taka rozczarowana, bo miałam już poukładany plan i znów od nowa układać. Ale poprzytulaliśmy się, popłakaliśmy i wszytsko wyjaśniliśmy.

Hej!
Stokrotko, miłej pracy!

Elleth - witaj w ten chmurny (przynajmniej u mnie) dzień.

A mnie sie ryczeć chce - pecherz mnie piecze i boli, ze szok:-( Czyli jednak to zapalenie. A juz miałam taka nadzieje:-(
W tej sytuacji chyba lepiej byłoby, gdybym nie była w ciazy, zeby móc to porządnie wyleczyć:-(

Eh, do dupy to wszystko...

czesc dziewczynki:) niedawno wstałam pogoda paskudna i najgorsze jest to ze sie przeziebiłam jutro ide do ginka wkoncu odebrac moja karte ciążową ..... mam nadzieje ze znow zobacze moja fasolke i tera bez gadki ma mi dac zdjecie z usg:) bo postanowiłam zrobic mojemu malenstwu prezent i stworzyc mu taki pamietnik od mamusi:) chce tam właśnie wklejac zdjecia i opisywac każde moje odczucia itd :) wczoraj nawet mówiłam do brzuszka ehhh :):) Przytulamy sie z moim pieskiem bo Krzysiek w pracy:) Pije właśnie cieplutką kawusie i oglądam wiadomości bo to co sie wyprawia to szok:(

Cześć dziewczynki !!!

Mam dzis znowu ginka i drugie usg, okaże sie na nim czy wszystko ok w moim jajeczkiem czy nie, ciekawa jestem czy da mi cos na to przedłużenie drugiej fazy owulacji jak to określił, może wreszcie się uda, za miesiąc mamy drugą rocznicę, więc byłoby idealnie ... Trzymajcie kciuki, ja jestem już całą podenerwowana, hahahah, wariatka ze mnie, czuje się jak bym szła na ogłoszenie wyroku ...

reklama
Witam sie i ja - nawet nie było tak duzo do nadrabiania

Wisienka śniło mi się, że byłam w ciąży - sen cudowny tylko przebudzenie było koszmarne - ale wiedziałam ze mi sie to przyśni - co noc mi sie cos śni i z reguły to własnie przeżycia z dnia poprzedniego

Elleth - będzie dobrze zobaczysz - wszystkim nam się uda w koncu

nagapalma ja wczoraj sie tak denerwowałam - ale niestety nie usłyszłalam dobrych wieści

dmuchawiec - wylecz się i do dzieła

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry