reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nagapalma :) zobaczysz bedzie dobrze trzymam kciuki:):)
Sorbuś- - a co sie dowiedziałaś?? Bo nie doczytałam na wątku??

reklama
Dzień dobry :)

Dziewczyny u mnie gorącą okna pootwierane,maly biega na gatkach a na sobotę zapowiadają 25 stopni i piękne czyste słoneczko :szok:trzeba coś zorganizować koniecznie na ten weekend:)

Dzień dobry :)

Dziewczyny u mnie gorącą okna pootwierane,maly biega na gatkach a na sobotę zapowiadają 25 stopni i piękne czyste słoneczko :szok:trzeba coś zorganizować koniecznie na ten weekend:)
Czesc Aguś:* ale ci zazdroszcze pogody:( u nas leje nawet nie moge iść na spacer sie dotlenic :( a co z tym spotkaniem ?? wiadomo już coś??

Czesc Aguś:* ale ci zazdroszcze pogody:( u nas leje nawet nie moge iść na spacer sie dotlenic :( a co z tym spotkaniem ?? wiadomo już coś??

Ja się bardzo cieszę że w końcu mamy ciepło:)
A co do spotkania to puściłam kiedyś posta z listą i jakoś nikt nie odpowiedział na niego,nie zaczęła się rozmowa więc jak na razie czekamy.Mam tą listę na pulpicie na kompie także mogę puścić ją w każdej chwili.
Ja chciałabym się z wami spotkać,fajnie by było no a tym bardziej że będę w Pl bo jak wrócę do Uk to kolejne wakacje do Polski planujemy na lipiec 2011 bo brat ma wesele:)

Aga wejdź na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl i powiedź jak podoba Ci się fotka?

Szczęśliwa cześć skarbie - dobrze ze u ciebie juz lepsze samopoczucie

a dowiedziałam sie ze nie mam w owulacji w ogóle - musze sie leczyć :-(

Ja się bardzo cieszę że w końcu mamy ciepło:)
A co do spotkania to puściłam kiedyś posta z listą i jakoś nikt nie odpowiedział na niego,nie zaczęła się rozmowa więc jak na razie czekamy.Mam tą listę na pulpicie na kompie także mogę puścić ją w każdej chwili.
Ja chciałabym się z wami spotkać,fajnie by było no a tym bardziej że będę w Pl bo jak wrócę do Uk to kolejne wakacje do Polski planujemy na lipiec 2011 bo brat ma wesele:)

Aga wejdź na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl i powiedź jak podoba Ci się fotka?

Weszłam :) chodzi o zdjęcie Alanka?? Kurde powiem Ci ze zdjęcie jest śliczne ale synuś jeszcze bardziej:)
A co do spotkania to też bardzo bym chciała sie z Wami spotkać :)
Tylko zeby zbytnio upału nie było bo wiem ze nie bedzie mi już tak łatwo:p:p:p
AAA i wysłałam Ci właśnie zaproszonko na NK:)
Sorbuś kochana bedzie dobrze wyleczysz sie i bedzie fasolka:):) Tule Cie :**** i Ciebie ELLETH

Ostatnia edycja:
witam z ranka:tak:
pogoda do d...wieje,pada c.d.:wściekła/y:.Aga ale masz fajnie,chyba całe słońce nam porwaliście:-D:-D.faktycznie szybciej tam dzieci do szkoły idą,ale pewnie jest to podobnie,jak u nas w przedszkolach,bo nie wyobrażam sobie 4-latków siedzących w ławkach ileś godzin:szok:
sorbuś trzymaj się kochana,będzie dobrze,wybierzesz leki i mam nadzieję,że wszytsko się ureguluje:tak:
elleth nie dziwię się ,że mąż się zestresował.najważniejsze,żebyście byli przy sobie i wszytsko się uda następnym razem.trzymam kciuki:tak::-)
nagapalma będę myśleć o Tobie:tak:.daj znac po wizycie:tak:
szczęśliwa odpoczywaj po tych wszytskich przezyciach:tak:.mam nadzieję,że dostaniesz zdjęcie fasolki,teraz to juz będzie coś widać:tak:

WIADOMOŚĆ OD MAMY: ciągle walczy z połączeniem internetowym,zaraz będzie rzucać laptopem o podłogę:wściekła/y:.dostała @ dziś rano,więc zaczyna nowy cykl i będzie niedługo działać:tak:.dzieciaki spały dobrze,tylko raz podała Dominikowi syrop w nocy.wszyscy wyspani:tak:.oczywiście pozdrowionka dla Was od niej:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry