- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
iwonka2b
Fanka BB :)
pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu skoro Ci się wyregulowało to myślę że tylko patrzeć jak napiszesz że niedługo będziesz mieć swojego skarba
czego oczywiście z całego serca Ci życzę
czego oczywiście z całego serca Ci życzę
mama05
prrrryy szaaaalona :))
IWONKA- dzieki ,bede jechala po Zuze do przedszkola to zahacze o aptekeAGABRE- no to widze,ze leki dzialaja!!super,ze Ci sie cykle skrocily-jestesmy dobrej mysli razem z Toba i trzymamy kciuki.ja koncze rosolek bo majac lenia tylko na zupe sie wysililamSOL -pewnie dziala z mężem ostro,oj wziela sie dziewczyna za robote)))))))))))))))))))))))))))
a ten preparat nie ma jakichś działań ubocznych? Jaki jest skład chemiczny? Ja się trochę boję stosować cokolwiek na odchudzanie, żeby po odstawieniu jeszcze bardziej nie przytyć
mama, jak chcesz to podeślę trochę obiadków, dzisiaj mnie naszło i gotuję cały dzień fasolkę po bretońsku, bigos, gołąbki. Zagotuję w słoiki i na jakiś leniwy dzień w sam raz
mama, jak chcesz to podeślę trochę obiadków, dzisiaj mnie naszło i gotuję cały dzień fasolkę po bretońsku, bigos, gołąbki. Zagotuję w słoiki i na jakiś leniwy dzień w sam raz
K
Kinga85
Gość
Ja znikam dziewczyny na obiad
mielone już gotowe
może wieczorkiem zajrzę do was jeszcze
pozdrawiam i miłego popołudnia życzę!
mielone już gotowe
może wieczorkiem zajrzę do was jeszcze
pozdrawiam i miłego popołudnia życzę!
mama05
AGABRE- ja z reguly mam obiad uszykowany juz ok 11 bo sporo robie od rana i od razu wstawiam miesko czy co tam robie i potem tylko ziemniaki gotuje,ale dzis len,wiec rosol a poza tym mama rano zadzwonila i 15 min rozmowy ,potem przyjaciolka przyjechala z meżem do Poznania to ich przez telefon prowadzielm do Ikea,potem 4 sms'y na ktore odpisalam ,BB ,sprzatanie,syn i nie moglam sie ogarnac i jeszcze ta pogoda...ale dzieki za propozycje
iwonka2b
właśnie o to chodzi że ten preparat jest zdrowy ja też nic co by mogło zaszkodzić mi nie zażywałabym bo jak wiadomo staram się o dzidzię więc muszę być zdrowa
skład: Składniki w Aqua Slim wpływają korzystnie na metabolizm tkanki tłuszczowej oraz siłę i wydolność mięśni. Dodatkowo Aqua Slim zmniejsza łaknienie i pomaga przeciwdziałać efektowi jo-jo. Aby przekonać się o sile działania Aqua Slim wystarczy rozpuścić zawartość saszetki w butelce ulubionej wody i tak przygotowaną pić w ciągu całego dnia.
L-karnityna biorąc udział w przemianie tkanki tłuszczowej w energię skutecznie wspomaga odchudzanie i zapobiega gromadzeniu zbędnych kilogramów. L-karnityna jest doskonałym uzupełnieniem diety osób aktywnych. Pomaga utrzymać wysoką sprawność fizyczną, poprawia metabolizm, wspomaga spalanie tłuszczu.
1 saszetka zawiera aż L-karnityny- 1500mg!
Garcinia cambogia to indyjska roślina będąca bogatym źródłem kwasu hydroksycytrynowego HCA. Związek ten wpływa na stabilizację poziomu cukru we krwi, dzięki czemu wywołuje uczucie sytości i zmniejsza odczuwanie głodu. Dodatkowo HCA ogranicza syntezę tłuszczu z węglowodanów i białek, a tym samym skutecznie zapobiega powstawaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.
1 saszetka zawiera aż 750mg!
Chrom wpływa na szybkość procesów przemiany materii. Jest niezbędny do zachowania prawidłowego metabolizmu cukrów, współuczestniczy w regulacji stężenia glukozy we krwi oraz stabilizuje gospodarkę energetyczną organizmu. Ogranicza napady niepohamowanego głodu, a także chęć podjadania między posiłkami.
1 saszetka zawiera aż 75µg - 50% ZDS (Zalecane Dzienne Spożycie).
muszę lecieć do pracy
dwie osoby dziś mi wypadły z grafiku i muszę kombinować zastępstwo
miłego popołudnia
buźka
skład: Składniki w Aqua Slim wpływają korzystnie na metabolizm tkanki tłuszczowej oraz siłę i wydolność mięśni. Dodatkowo Aqua Slim zmniejsza łaknienie i pomaga przeciwdziałać efektowi jo-jo. Aby przekonać się o sile działania Aqua Slim wystarczy rozpuścić zawartość saszetki w butelce ulubionej wody i tak przygotowaną pić w ciągu całego dnia.
L-karnityna biorąc udział w przemianie tkanki tłuszczowej w energię skutecznie wspomaga odchudzanie i zapobiega gromadzeniu zbędnych kilogramów. L-karnityna jest doskonałym uzupełnieniem diety osób aktywnych. Pomaga utrzymać wysoką sprawność fizyczną, poprawia metabolizm, wspomaga spalanie tłuszczu.
1 saszetka zawiera aż L-karnityny- 1500mg!
Garcinia cambogia to indyjska roślina będąca bogatym źródłem kwasu hydroksycytrynowego HCA. Związek ten wpływa na stabilizację poziomu cukru we krwi, dzięki czemu wywołuje uczucie sytości i zmniejsza odczuwanie głodu. Dodatkowo HCA ogranicza syntezę tłuszczu z węglowodanów i białek, a tym samym skutecznie zapobiega powstawaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.
1 saszetka zawiera aż 750mg!
Chrom wpływa na szybkość procesów przemiany materii. Jest niezbędny do zachowania prawidłowego metabolizmu cukrów, współuczestniczy w regulacji stężenia glukozy we krwi oraz stabilizuje gospodarkę energetyczną organizmu. Ogranicza napady niepohamowanego głodu, a także chęć podjadania między posiłkami.
1 saszetka zawiera aż 75µg - 50% ZDS (Zalecane Dzienne Spożycie).
muszę lecieć do pracy
dwie osoby dziś mi wypadły z grafiku i muszę kombinować zastępstwo
miłego popołudnia
buźka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05
kinga-smacznegoiwonka2b-dzieki bardzo,zaraz jade kupic bo moj brzuszek troche juz mnie irytuje-pierwszy raz tak mam ze nie jestem w ciazy a wygladam jak w 3 m-cu...trzeba dzialac!!
reklama
Wisieńka
O matko i córko nie mogłam wejść na BB. Pustka w moim życiu nastąpiła. Ale jestem i pędzę nadrabiać!!!!
Witam sie serdecznie, wesoło i buziakowo:-):-):-)
Witam sie serdecznie, wesoło i buziakowo:-):-):-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: