reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL, ja niedawno straciłam.....ech:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a fluidki pozytywne zostawiam, w ramach życzeń dobrego humoru....inne zwyczaje tutaj....

:-p:-p:-pW końcu jest dobrze i wszystko juz widzę!!!Brakowało mi dzisiaj Bb. Na dworze jakos znowu szaro, Słoneczko uciekło i siedzę jak sowa!Ponura. Zachęcona waszymi kosmetycznymi pogadankami zrobiłam sobie brwi! Te z będę ładna:-p:-p:-p

witam ponownie :)

wrocilam wlasnie od ginekologa i... powiedzialam jej,z e chce sie starac o dziecko.. i nie zlecila mi zadnych badan... pomimo tego, ze bralam tabletki yasminelle.. ze raz poronilam (toxoplazmoza 9 lat temu) ... sama nie wiem, czy nie lepiej isc do innego lekarza... jestem w kropce.. ale przemysle to jeszcze na spokojnie i moze zasiegne drugiej opinii :)

witam ponownie :)

wrocilam wlasnie od ginekologa i... powiedzialam jej,z e chce sie starac o dziecko.. i nie zlecila mi zadnych badan... pomimo tego, ze bralam tabletki yasminelle.. ze raz poronilam (toxoplazmoza 9 lat temu) ... sama nie wiem, czy nie lepiej isc do innego lekarza... jestem w kropce.. ale przemysle to jeszcze na spokojnie i moze zasiegne drugiej opinii :)

Jeśli mogę doradzić to lepiej skonsultować to z innym ginem, tym bardziej, że lekarze pierwsze poronienie traktują jak.."tak się zdarza"... Ja zrobiłabym chociaż podstawowe badanka....
Pozdrawiam

ewelina - przepraszam - idiotka ze mnie zapomniałam :-( A no tu takie dziwne zwyczaje panują, czasami sama się nie łapię w nich :-) Ale życzę Ci żeby te twoje fluidki z wami zostały i wam szczęście przyniosły i żebym wykrakała co by one ciążowe były :tak: :-D

czesc dziewczyny:-)
Wy się opanujcie!!!!oszalały!!! 15 stron!!!!!:szok:jak ja to mam nadrobic??????:baffled:
moze pozniej was troszke poczytam.
w każdym bądź razie mama Twój suwaczek wygląda juz dużo lepiej:-)
Wisienko no o owocnych staranek dzisiaj:-)
Maggy ja sie nie znam jak to wygląda w takiej ytuacji jak Twoja,ale co szkodzi iść do innego lekarza i zobaczyć jak inny postąpi, na pewno będziesz spokojniejsza:tak:

u mnie kolejny dzień jakos minął bez testowania,juz chyba oszaleje :-(
raz mi sie wydaje ze się udalo raz że nic z tego,juz chce ten test i chce wiedziec!!!!!!!!za długo to trwa:confused2:

ewelina - przepraszam - idiotka ze mnie zapomniałam :-( A no tu takie dziwne zwyczaje panują, czasami sama się nie łapię w nich :-) Ale życzę Ci żeby te twoje fluidki z wami zostały i wam szczęście przyniosły i żebym wykrakała co by one ciążowe były :tak: :-D

Spoko, nic się nie stało...
I gracias za życzenia, przyjmuję je garściami, bom łapczywa na takie życzonka :-D:-D;-)

Dżizassssssssssssss....szlag mnie trafi na to "bb" !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ewelina dołączam się do życzeń :) fasoleczki życzę ;)
Kasia wytrzymaj jeszcze troszkę chociaż jeszcze te 2dni bo mysle że wtedy juz może być wiadomo..

a ja tam pierdziele nic nie kupiłam... nie bede popadała znowu w ten obłęd. Staranka na luzie bez żadnych wspomagaczy i kropka! :) oprzytomniałam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry