reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bromergon biorę już od grudnia, podobnie luteinę a miesiąc temu dodatkowo dostałam clostilbegyt. Cykle z 35-45 dniowych zrobiły się normalne (ostatni miał 28 dni) faza lutealna też się wydłużyła do 15 :) jestem dobrej myśli :)

reklama
pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu :) skoro Ci się wyregulowało to myślę że tylko patrzeć jak napiszesz że niedługo będziesz mieć swojego skarba
czego oczywiście z całego serca Ci życzę

IWONKA- dzieki ,bede jechala po Zuze do przedszkola to zahacze o apteke:tak::-DAGABRE- no to widze,ze leki dzialaja!!super,ze Ci sie cykle skrocily-jestesmy dobrej mysli razem z Toba i trzymamy kciuki.ja koncze rosolek bo majac lenia tylko na zupe sie wysililam:tak::-DSOL -pewnie dziala z mężem ostro,oj wziela sie dziewczyna za robote:))))))))))))))))))))))))))))

a ten preparat nie ma jakichś działań ubocznych? Jaki jest skład chemiczny? Ja się trochę boję stosować cokolwiek na odchudzanie, żeby po odstawieniu jeszcze bardziej nie przytyć ;)

mama, jak chcesz to podeślę trochę obiadków, dzisiaj mnie naszło i gotuję cały dzień fasolkę po bretońsku, bigos, gołąbki. Zagotuję w słoiki i na jakiś leniwy dzień w sam raz ;)

Ja znikam dziewczyny na obiad
mielone już gotowe :)

może wieczorkiem zajrzę do was jeszcze
pozdrawiam i miłego popołudnia życzę! :happy:

AGABRE- ja z reguly mam obiad uszykowany juz ok 11 bo sporo robie od rana i od razu wstawiam miesko czy co tam robie i potem tylko ziemniaki gotuje,ale dzis len,wiec rosol a poza tym mama rano zadzwonila i 15 min rozmowy ,potem przyjaciolka przyjechala z meżem do Poznania to ich przez telefon prowadzielm do Ikea,potem 4 sms'y na ktore odpisalam ,BB ,sprzatanie,syn i nie moglam sie ogarnac i jeszcze ta pogoda...ale dzieki za propozycje:tak::-D:-D

właśnie o to chodzi że ten preparat jest zdrowy ja też nic co by mogło zaszkodzić mi nie zażywałabym bo jak wiadomo staram się o dzidzię więc muszę być zdrowa :)

skład: Składniki w Aqua Slim wpływają korzystnie na metabolizm tkanki tłuszczowej oraz siłę i wydolność mięśni. Dodatkowo Aqua Slim zmniejsza łaknienie i pomaga przeciwdziałać efektowi jo-jo. Aby przekonać się o sile działania Aqua Slim wystarczy rozpuścić zawartość saszetki w butelce ulubionej wody i tak przygotowaną pić w ciągu całego dnia.

L-karnityna biorąc udział w przemianie tkanki tłuszczowej w energię skutecznie wspomaga odchudzanie i zapobiega gromadzeniu zbędnych kilogramów. L-karnityna jest doskonałym uzupełnieniem diety osób aktywnych. Pomaga utrzymać wysoką sprawność fizyczną, poprawia metabolizm, wspomaga spalanie tłuszczu.
1 saszetka zawiera aż L-karnityny- 1500mg!

Garcinia cambogia to indyjska roślina będąca bogatym źródłem kwasu hydroksycytrynowego HCA. Związek ten wpływa na stabilizację poziomu cukru we krwi, dzięki czemu wywołuje uczucie sytości i zmniejsza odczuwanie głodu. Dodatkowo HCA ogranicza syntezę tłuszczu z węglowodanów i białek, a tym samym skutecznie zapobiega powstawaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.
1 saszetka zawiera aż 750mg!

Chrom wpływa na szybkość procesów przemiany materii. Jest niezbędny do zachowania prawidłowego metabolizmu cukrów, współuczestniczy w regulacji stężenia glukozy we krwi oraz stabilizuje gospodarkę energetyczną organizmu. Ogranicza napady niepohamowanego głodu, a także chęć podjadania między posiłkami.
1 saszetka zawiera aż 75µg - 50% ZDS (Zalecane Dzienne Spożycie).

muszę lecieć do pracy :(
dwie osoby dziś mi wypadły z grafiku i muszę kombinować zastępstwo
miłego popołudnia
buźka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kinga-smacznego:tak:iwonka2b-dzieki bardzo,zaraz jade kupic bo moj brzuszek troche juz mnie irytuje-pierwszy raz tak mam ze nie jestem w ciazy a wygladam jak w 3 m-cu...:szok:trzeba dzialac!!

reklama
O matko i córko nie mogłam wejść na BB. Pustka w moim życiu nastąpiła. Ale jestem i pędzę nadrabiać!!!!
Witam sie serdecznie, wesoło i buziakowo:-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry