reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL, chcialabym mojego dopasc ale musze czekac do soboty wr r :((( co tam takiego smiesznego jest w tyn co piszemy hy? A zty dopadaj mezulka i nie ma to tamto kochana :))) masz depilator?

MAMA, kochana to wrzuc linka ja sprawdze jak tylko bede miec okazje.

Mi humorek zly przeszedl. Zaraz ide sie pindrzyc do pracy.
Mam - leży w szafie :-D

sol- BIERZ MĘŻA I DO DZIELA!!!!!!!!!
Kto kogo dopadł - nóg nie czuję :-p

Po raz kolejny proszę o stosowanie się do regulaminu forum i nie pisaniu jednego posta pod drugim (chyba że przez godzinę nikt nie odpisał)!!!

reklama
no masakra jakas z ta awaria:crazy:przerazenie w oczach:szok:gdzie moje dziewczyny,ale juz si:tak::tak:IWONKA- slim kupiony(narazie 5 szt u mnie po 2,20)KPI- witam i cudnie,ze mebelki wybrane i wiadomo czego sie chce a siatki z ubrankami zazdroszcze,tez juz bym chciala znosic i kupowac u Marylki:tak::-Dale jeszcze troche.WISIEŃKA- witam i milego nadrabiania:tak::laugh2:SOL- JAK TAM??? udala sie randka z mężem czy mama Was nakryla:szok::szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-):-):-)Oj szwankuje dziś BB bo nawet mój post przepadł. Widzę, ze dziś kosmetycznie tu bardzo i hoho jak dziewczyny wypiękniały:-):-):-)Śliczne jesteście wszystkie. :-):-):-)
Sol
ja tez uważam, że nerwy w ciąży nie są potrzebne i dlatego pójde jak najszybciej na l4:-) Zwłaszcza, że słyszę jak wam łózko trzeszczy:-D:-D:-DOj staranka:-D:-D

Maryla szalona istoto ja dziś skończyłam @ i zapuszczam sie na teren przyjemności:-):-):-)
mama
pogoda u mnie się poprawiła a to znaczy , ze lada moment masz słońce:-D:-DJutro wpadam do Ciebie na obiadek, około 11 zawsze robię przerwę na jedzonko, a co tam te 200 km więcej!:-p:-pI nie ogladaj tak często tyłka:-)Nic Ci nie rośnie, lustro wypacza, ciuchy sie kurczą, u mnie to samo:-):-):-)
iwonka
zaimponowała mi Twoja wiedza:tak::tak::tak:
agabre
jesli chcesz pozbyc sie kilogramków to polecam diete i przede wszystkim ruch. Ja chodziłam na areobik do klubu bo sama nie miałabym chyba takiego zapału. Zapmarta Ja juz zaczynam dziś Hura. Takie przedbiegi, a po spóźnionej @ nic nie wiadomo i trzeba trzymać rękę na pulsie!!!:-D:-D:-D

witam;)

poczytałam co u Was ;), widzę, że optymizm i wiara przebija przez posty więc jest ok ;), oczekiwania, starania, testowania - fajnie;)

ja mam oczekiwanie ...
dziś w złym humorku bo jakaś mega zmęczona i głodna jestem, a spać nie bardzo mogę bo kwasy żołądkowe mnie dopadają ;(
i pogoda brzydka ...

ale weekend był dobry i miły ;)
odwiedziliśmy znajomych i wróciliśmy z kilkoma siatami maleńkich ciuszków, zabawek i ubrań ciążowych ;), mamy jeszcze obiecany przewijak bo Mały już z niego prawie wyrósł ...
znaleźliśmy komódkę i szafę dla Małej do pokoju - tylko kolor nam się nie podoba - może zamówimy takie same u stolarza? najważniejsze że model wybrany ;)

kpi czy ty moja droga widzisz posty bo ja na głównej stronie tylko ten iwonki z 15 . 11 czy 07 a reszte jak odpowiadam przez zaawansowaną edycję. Jesli się sklejam to wybaczcie bo nie wiem ale dalej cos wariuje to nasze BB:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam, ja właśnie zaczęłam wczoraj nocki:( jeszcze 6 przede mną. Tak więc zaczynam rytm: praca, spanko, jedzonko, praca. tydzień wycięty z życiorysu, ale za to póżniej tydzień wolnego:rofl2:

iwonka, toż ja nie podjadam, nie słodzę herbaty ani kawy, nie jem fast foodów staram się odżywiać zdrowo i niskokalorycznie. Na aerobik ani nic w tym rodzaju nie ma szans w mojej "metropolii", jedyne wyjście to bieganie albo rower. Póki co jestem uwięziona w domu przez chorobę, dlatego na stacjonarnym sobie ćwiczę :)

Ja jeszcze nie jestem w ciąży a już mam upatrzone mebelki dla dziecka ;) Ubranek będę chciała sama porobić trochę na szydełku i na drutach. Poza tym próbuję nauczyć się szyć :D

Wisieńka- będzie naprawiane wszystko - spokojnie :-) Widzę ze i porządki będą musiały być porobione bo się posty po kilka razy wklejały :sorry:

reklama
Ewelina - a gdzie suwaczek? :-D

Karola ogląda baje, ja zaraz robię shake truskawkowy z naszych truskawek i spadam coś oglądać bo mi się pierońsko nudzi :-p M poszedł do pracy więc znowu noc same spędzimy. A ja mam dobre przeczucia co do tego miesiąca :-D M marudził że mu się do roboty iść nie chce a ja że bym chciała - usłyszałam "no teraz to sobie z głowy wybij" :-D A ja i tak postawie na swoim i znajdę sobie zajęcie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry