reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGABRE. Nie zrozum mnie zle. seks dziala tez odstresowujaco :))) i to tez jest przyjemne. Ja nic zlego nie mialam na mysli :)
MAMA, my tez myslimy o recznych :))) to jaja mieli sasiedzi jak mieli zasloniete rolety i brak pradu hehe. Mama, a to masz podgrzewacz do wosku czy jak tam? Nie znam sie na wosku i tak chcialam zapytac jak Ty to robisz. ja tam maszynka sie gole i pianka

reklama
PYSIA- ja jestem kosmetyczka i mam taka woskownice jak w gabinetach kosmetycznych:tak:i ostatnio pomyslalam sobie ze jak bede miala juz spory brzuszek w ciazy i nie bede mogla sobie malej woskowac sama i bedzie trzeba sie golic to juz mnie swedzi:baffled::baffled::baffled:ja wlasnie dlatego woskuje,ze po pierwsze mam na 2 tyg.spokoj a po drugie nie czuje swedzenia jak wloski odrastaja a przy goleniu to 2 dni po juz mnie swedzi:wściekła/y:nie wiem jak to zrobie w ciazy-bedeb sie do kosmetyczki umawiac a ja robic boki i caly przód az do...;-)wiec troche tych wloskow usuwam:tak::tak:a nogi robie do kolan.AGABRE- to dzialamy razem,moj wosk juz rozgrzany:))

a ja zmyje chyba pazurki u raczek i je opitole, bo mi sie na cala dlugosc rozdwajaja :((( co moze byc tego przyczyna i jak temu zapobiec? :((( nigdy tak nie mialam i to jakas masakra dla mnie

witajcie w ten pochmurny jak dla mnie zimny dzień :)
aż wstyd się przyznać ale wstałam przed 11 hihihi ale to pewnie dlatego że kręciłam się w łóżku z bólu do 3 :( taka bolesna @ może dlatego że to ostatnia i się uda :p
wstałam tak późno ale chociaż już brzuchol nie boli
no i zaczyna wracać ochota na sex jupi jupi a myślałam że już mi nigdy się nie zachce :p
biedny ten mój będzie jak wróci w piątek :p chyba go w drzwiach zaatakuje :p

życzę miłego dnia :):):)

PYSIA- niby ciepla oliwa pomaga na rozdwajające pazurki;-)podgrzej,ale tak zabys sie nie poparzyla i potrzymaj troche i tak co 2,3 dni przez jakis czas...parafina na goraco pomaga,ale to w gabinecie...sprobuj te tabletki capivit A+E

iwonka witaj
wiesz moja @ tez w tym miesiacu coś bolesna była ale tylko w pierwszym dniu. No i leciało ze mnie jak z kranu :/
dzis juz tylko plamię a to dopiero 3d.c. szybko ze mnie uleciało heh

IWONKA2B- witam i fajnie ze moglas tak pospac:tak:kozystaj!!:-Di atakuj swojego ak wroci-mowilam Ci ze poczujesz jak juz bedziesz gotowa i wyglada na to ze jestes:tak:i dobrze...ja juz malą mam wywoskowana teraz nogi:tak:AGABRE- jak Ci idzie???;-):-D

mama, no trzeba czasem małą na bóstwo zrobić:-D:-D:-D, koniecznie jak odchowasz dzieciaki zakładaj własny interes. W końcu garaż masz.
Iwonka, śpij do oporu, bo później będzie gorzej. Mój "opór" ma na imię Karol:-D:-) i śpię najwyżej do 6:rofl2:

nie no tego jeszcze nie było, wirtualne golenie nóg, hahahahaha.....

reklama
MAMA, to chyba jednak nie dla mnie ten wosk. to jednak trzeba umiec to robic. ja to bym pewnie zdarla sobie skore od razu heh. chyba, ze kupie podgrzewacz na allegro do tego paski i wosk i moze jakos to bedzie. Skoro mowisz, ze to super sprawa to az mnie kusi, bo faktycznie po maszynce kluje jak odrastaja wloski i nie zawsze moge ladnie ogolic mala :(((
sprobuje ktoregos dnia ta oliwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry