- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P
pysia888
Gość
MARYLKO, dziekuje za wsparcie oj tak, bocian coraz blizej. mam nadzieje, ze Wam sie uda w tym cyklu. Na te Wasze hukance to nie moze sie nie udac )) Eh. Mam chetkw jechac gdzies w weekend majowy. Rok temu bylo tak upalnie, ze pojechalismy nad jezioro, przeplynelismy jezioro wzdluz w dwie godzinki rowerkami, bylo tak upalnie ze bylam w spodenkach i bluzce z krotkim rekawkiem. Bylo superowo!!! a jaka wrocilam opalona to szok.
W takich sytuacjach jak dzis mam ochote wyzyc sie na Moim ale w tym pozytywnym sensie, bron Boze nie krzyczec tylko Go zgwalcic ))
W takich sytuacjach jak dzis mam ochote wyzyc sie na Moim ale w tym pozytywnym sensie, bron Boze nie krzyczec tylko Go zgwalcic ))
maryla86
Fanka BB :)
ja tez się dziś za moje woski zabieram tylko że ja gole bo mój mi zapowiedział że dzis zanurkuje do mojej brzoskwinki aż będe piszczec
Pysia: no ja juz w tym roku sie opaliłam normalnie deklot tak sobie w niedziele zjarałam że asz mnie swędziało i musze smarowac balsamem co chwila - a ja tylko siedziałam na słonku przy grilu oby ten weekend tez był taki cieplutki
Pysia: no ja juz w tym roku sie opaliłam normalnie deklot tak sobie w niedziele zjarałam że asz mnie swędziało i musze smarowac balsamem co chwila - a ja tylko siedziałam na słonku przy grilu oby ten weekend tez był taki cieplutki
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA-TO PISZCZ TAK ,ZEBY U MNIE BYLO SLYCHAC TYLKO ZEBY SIE DZIECI NIE OBUDZILYwariatko Ty naszaAGABRE- no jak zblizaja sie dni plodne to dzialaj z woskiem)
K
Kinga85
Gość
Ja też sobie dom ogarnęłam :-) czysciutko jest.
na obiad zrobię mielone dziś. po południu moja mama wpadnie na kawke do nas.
U nas tez pada wiec nigdzie nie wychodzimy dziś. tym bardziej że mały moj jeszcze bierze leki.
na obiad zrobię mielone dziś. po południu moja mama wpadnie na kawke do nas.
U nas tez pada wiec nigdzie nie wychodzimy dziś. tym bardziej że mały moj jeszcze bierze leki.
P
pysia888
Gość
MAMA, my wlasnie mamy w planie zewnetrzne ale to po slubie )) A masz automatyczne czy reczne opuszczanie i podnoszenie? Wlasnie to super sprawa przed sloncem i niechcianymi goscmi, zasune i nikt sie nie wprosi wieczorem hehe... Mama u mnie sloneczko ale wiatr wieje niemilosiernie brrr... chcialabym sie przytulic teraz do Mojego, ostatnio coraz lepiej sie rozumiemy )) chcemy dzidziusia tak bardzo jak Marylka Z Kamilem i niech tylko bedzie juz po slubie to ruszymy do boju po tabletkach ))
AGABRE, dziekuje ) Ja to jestem taki typ raczej bezkonfliktowy )) i mysle, ze jak bede miec rodzinke to bede super mamusia ))
AGABRE, dziekuje ) Ja to jestem taki typ raczej bezkonfliktowy )) i mysle, ze jak bede miec rodzinke to bede super mamusia ))
mama05
PYSIA- mamy reczne podnoszenie-pan ktory nam zakladal powiedzial,ze nie ma sesnu kuc w scianach(mielismy juz pomolowane wszystkie pokoje i trzebaby gipsowac,szpachlowac i znowu malowac).a poza tym jak 2 lata temu byla u nas megaaaa wichura i zerwalo linie w nocy i 2 dni bylismy bz pradu to sasiedzi ktorzy maja na prad siedzieli z pozamykanymi roletami jak w bunkrze-ciemno nawet w dzien bo nie sposób ich podniesc bez pradu-wiec my z mezem stwierdzilismy,ze az tak leniwi nie jestesmy i mozemy miec reczne:-)teraz jak zamawialam markize to tez rozkladanie i zwijanie reczne(900 zl kosztuje dodatkowo jak sie chce elektryczne-ale ten sam problem-nie ma pradu -nie zwiniemy-po co ryzykowac);-)wosk juz odpalony-czekam az sie rozgrzeje.
reklama
mama05
MARYLKA- pomysl sobie o brzoskwince i zaraz bedzie banan na buziale nam sie owocowo zrobilo;-)a nutelle masz????????
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: