reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama z tym woskiem to dobry pomysł :) może też się zabiorę, w końcu zbliżają się dni płodne i fajnie by było czuć się komfortowo :D

reklama
MARYLKO, dziekuje za wsparcie :) oj tak, bocian coraz blizej. mam nadzieje, ze Wam sie uda w tym cyklu. Na te Wasze hukance to nie moze sie nie udac :))) Eh. Mam chetkw jechac gdzies w weekend majowy. Rok temu bylo tak upalnie, ze pojechalismy nad jezioro, przeplynelismy jezioro wzdluz w dwie godzinki rowerkami, bylo tak upalnie ze bylam w spodenkach i bluzce z krotkim rekawkiem. Bylo superowo!!! a jaka wrocilam opalona to szok.

W takich sytuacjach jak dzis mam ochote wyzyc sie na Moim ale w tym pozytywnym sensie, bron Boze nie krzyczec tylko Go zgwalcic :)))

ja tez się dziś za moje woski zabieram :):) tylko że ja gole :):) bo mój mi zapowiedział że dzis zanurkuje do mojej brzoskwinki aż będe piszczec :):)

Pysia: no ja juz w tym roku sie opaliłam normalnie deklot tak sobie w niedziele zjarałam że asz mnie swędziało i musze smarowac balsamem co chwila - a ja tylko siedziałam na słonku przy grilu :) oby ten weekend tez był taki cieplutki :)

Ostatnia edycja:
pysia, ja bym była ostrożna w wyładowywaniu uczuć przez seks ;) to ma być przyjemność a nie sposób na rozładowanie nerwów

MARYLKA-:szok::szok::szok::szok::szok:TO PISZCZ TAK ,ZEBY U MNIE BYLO SLYCHAC TYLKO ZEBY SIE DZIECI NIE OBUDZILY:tak::-Dwariatko Ty nasza:rofl2:AGABRE- no jak zblizaja sie dni plodne to dzialaj z woskiem:))

Ja też sobie dom ogarnęłam :-) czysciutko jest.
na obiad zrobię mielone dziś. po południu moja mama wpadnie na kawke do nas.
U nas tez pada wiec nigdzie nie wychodzimy dziś. tym bardziej że mały moj jeszcze bierze leki.

MAMA, my wlasnie mamy w planie zewnetrzne ale to po slubie :))) A masz automatyczne czy reczne opuszczanie i podnoszenie? Wlasnie to super sprawa przed sloncem i niechcianymi goscmi, zasune i nikt sie nie wprosi wieczorem hehe... Mama u mnie sloneczko ale wiatr wieje niemilosiernie brrr... chcialabym sie przytulic teraz do Mojego, ostatnio coraz lepiej sie rozumiemy :))) chcemy dzidziusia tak bardzo jak Marylka Z Kamilem i niech tylko bedzie juz po slubie to ruszymy do boju po tabletkach :)))

AGABRE, dziekuje :)) Ja to jestem taki typ raczej bezkonfliktowy :))) i mysle, ze jak bede miec rodzinke to bede super mamusia :)))

PYSIA- mamy reczne podnoszenie-pan ktory nam zakladal powiedzial,ze nie ma sesnu kuc w scianach(mielismy juz pomolowane wszystkie pokoje i trzebaby gipsowac,szpachlowac i znowu malowac).a poza tym jak 2 lata temu byla u nas megaaaa wichura i zerwalo linie w nocy i 2 dni bylismy bz pradu to sasiedzi ktorzy maja na prad siedzieli z pozamykanymi roletami jak w bunkrze-ciemno nawet w dzien bo nie sposób ich podniesc bez pradu-wiec my z mezem stwierdzilismy,ze az tak leniwi nie jestesmy i mozemy miec reczne:-)teraz jak zamawialam markize to tez rozkladanie i zwijanie reczne(900 zl kosztuje dodatkowo jak sie chce elektryczne-ale ten sam problem-nie ma pradu -nie zwiniemy-po co ryzykowac);-):tak:wosk juz odpalony-czekam az sie rozgrzeje.

pysia jestem tego pewna że będzisz super mamusia :):) wszystkie będziemy super mamy :) no niektóre juz są :):)

ło matko jakiego ja mam dziś lenia a po dwoże tylko mochery chodzą :(:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry