reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
idę dziś po południu do apteki i zastanawiam się czy kupić to siemię lniane.. czy to ma sens..

reklama
KINGA- siemie lniane podobno wplywa na lepsza jakosc sluzu:tak:PYSIA- polecam wosk-ja juz po:tak:gladka i wybalsamowana Neutrogenom;-):tak:ZAPMARTA- no niestety garazu nie mam bo za blisko obok dzialka...ale o interesie mysle,ale bardziej o takim z dojazdem do klientki:tak:ale to sie jeszcze zobaczy-moze zanim odchowam maluszka to bedzie inne rozwiazanie....norazie patrze jak mi sie suwaczek przesuwa:-D:-D:-Dzaraz klade Domisia.

MAMA, a to jak najlepiej? kupic plastry wosku gotowe i wyprobowac jak to bedzie i pozniej ewentualnie podgrzewacz zakupic ? Ja dzis bez kawy i chyba zaraz bede musiala zrobic sobie. Musze te pazurki doprowadzic do porzadku, bo nie moge patrzec jakie sa rozdwojone. a moze po prostu przestane malowac przez jakis czas i moze wtedy odzyja

mama wiem wiem... i podobno dobrze wpływa na całą owulację :) plamniczki mają lepsze warunki :blink: tak wiec kupię sobie bo nawet ginek zalecał

co doczytam, by coś odpisać to muszę coś zrobić i zaraz znów więcej czytania:-p
a mam pytanie kobitki do tych, które mają domki, chodzi mi o to, że jesteśmy na etapie projektowania domku i interesują mnie Wasze ewentualne uwagi co się jak najbardziej przydaje, co jest funkcjonalne, a czego kategorycznie byście nie zrobiły gdybyście teraz miały budować. Bo z Was babki z doświadczeniem ;-):-) DZIĘKI

MAMA,napisz mi cos wiecej o tym wosku. a jak sie ma podgrzewacz to trzeba podrzac wosk i co dalej? naklada sie wosk i przyklada pasek czy jak?

PYSIA- w zyciu nie polecam tych plastrow gotowych maja malo wosku i jak dlugo mozesz trzec zeby go dobrze rozgrzac i zeby dobrze wyrwal wloski-masakra-wosk ma byc goracy jak sie go naklada(woskiem sie nie poparzysz),lepiej juz kup sobie ta rolke na allegro bo to sie chociaz we wrzatku rozpusza i daje lepszy efekt!!:tak:KINGA- tez tak slyszalam,o siemieniu i mysle ,ze nie zaszkodzi bo to ziolo a moze pomoc a to wazne zeby zolniezyki mialy dobre warunki do przezycia:tak::tak::-DMLODAM- mam 1 pytanie-a macie juz fundamenty wykopane????

Mama jaka rolke mam kupic? hy? poszukaj mi na allegro i wyslij linka jesli mozesz co najlepiej miec

reklama
Witam,

Sol, co ci szkodzi iść na rozmowę, zawsze możesz zrezygnować jakby ci nie pasowało a kaska wpadnie. Poza tym jeśli będziesz miała umowę to dostaniesz później macierzyński. Zawsze to dodatkowy grosz, a pisałaś, że kiepsko z kasą.
ale to twój wybór.
Marta - sęk w tym że od czerwca już będzie ok z kasą - teraz mamy taki durny okres :sorry2: A M chciał żebym poszła do pracy nie dla kasy tylko żebym wyszła do ludzi. :sorry2: A ja mam mieć przyjemność z pracy a nie że będę wracać do domu znerwicowana bo nikt na tym nie zyska a wszyscy stracą - ja nerwy, M nerwy, Karola czas z mamą. Kwestię mojej pracy naprawdę głęboko analizujemy z M.

o matko i corko 10 min mnie nie bylo a tu tyyyle czytania:tak::laugh2::szok:MARYLKA- oj Ty nasz dlugodystanowcu-wieczorem 2 razy ,rano raz zajezdzisz tego Kamila:szok::szok:alez macie temperamenty;-):-DSOL- tez mi sie wydaje,ze cos nas malo tam starajacych sie i testujacych:tak:wszystkie dziewczyny ktore sie staraja lub testuja a nie napisaly jeszcze do Sol prosze to zrobic na PW:tak::tak::tak:chcemy miec tu wszystko upozadkowane wiec prosze sie dostosowac!!!!!!!:happy:no ale walnelam wezwanie:-D:-Dja juz bym chciala miec suwaczek z testowaniem ,ale wiem-nie marudze,czekam na swoja kolej.Sol a Ty sobie zmienilas z czerwca/lipca na kwiecien??
mama - a siakoś tak wyszło że w weekend bez, w nocy bez ... no i za dwa tygodnie testuję :-p A po co Maryli nutella ? :-D Ja wolę bitą śmietanę która stoi w lodówce :-p Niech no tylko Karola uśnie :-D

Co do wosku - też chętnie posłucham bo po ostatnim moim wybryku z kremem jakoś mi się odechciewa :-D

Byłam na mieście z Karolą, nie znalazłam NIC!!! Ani prezentu dla młodego, ani ciucha dla siebie. A na szukanie kosza tego na pampersy nawet nie miałam siły :dry: Za to pół drogi niosłam Karolę na barana bo na rękach jak ją trzymałam bo mnie i kręgosłup bolał i brzuch.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry