reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama mi włosy już na oczy nachodzą teraz :) mam dłuższe niż na tym zdjeciu :tak: do fryzjera idę w sobotę!
mama, zamparta szybko wam zleci i zaczniecie staranka! :-)

reklama
AGABRE, mi sie wydaje, ze ona w domu miala nieciekawie a faktycznie tak bylo i sie na nas wyzywa wszystkich. ja i siostra zawsze bylysmy tymi najgorszymi i be...
Jak sie wszyscy wyprowadza to moi zostana sami i dopiero beda tesknic za nami, a ja tu chetnie wracac do domu nie bede!!! oj nie
Zamiast sie cieszyc, ze z siostra mamy super kontakt, ze pracuje i w ogole ze wszyscy jestesmy zdrowi to tej caly czas zle.

Niestety niektórzy tak mają, tego się nie przeskoczy. Ja staram się być inna niż moja mama i odrobinę mi się udaje (wiesz, czym skorupka za młodu nasiąknie) Tutaj cała rodzina męża mnie prostuje ;) teściowa nie wtrąca się do niczego, daje nam wolną rękę, mąż jest zawsze po mojej stronie i to naprawdę cuda działa :D

mama, zamparta trzymam kciuki za Was :D

Kinga w ta sobote ?? 1 maja ????? będzie czynny???? u nas chyba żaden nie biedzie czynny :(:(
co do włosów to chyba sobie w tym tygodniu szczele nowy kolor u sąsiada ryzjera (z za ściany sklepu mama zakłąd fryzjerski nawet mamy wspólne wc :):) ) ale nie lubie sie u niego obcinac bo on nie umie tak jak lubie czesze i farbuje ładnie ale obcinanie mu nie idzie tak jak lubie więc chyba sie dogadam żeby mie z rana pofarbował a w przyszłym tygodniu pójde podciąć do swojej ulubionej fryzjerki :):)

pysia bądź dzielna już dożo nie zostało :) niedługo będziesz na swoim :):)

AGABRE-dzieki za kciuki-przyda sie:tak::tak::tak::tak::tak:MARYLKA- no,no nowy kolor;-)ja mam fryzjera 31 maja-ciecie i kolor:tak:PYSIA- pytalas o rolety zewnetrzne-tak jestem zadowolona bo pokoje dzieci sa od ogrodu a tam mam ciagle slonko i jak mam polozyc Domnika na drzemke to pol godz.przed zamykam Mu rolete i nie nagrzewa sie,oza tym rano sie nie budza wraz ze slonkiem bo maja polmrok a poza tym ok.20,30 latem jest doc widno a moje juz chca spac wiec tez sie przydaje bo zaslaniam i maja ciemno.poza tym jak mocno pada deszcz i zacina to tak nie wali po szybach...takze ja jestem zadowolona..

AGABRE, ja tez bede chciala byc dobra matka. Mysle ze jak bede miala dziecko i beda jakies konkretne sytuacje gdzie mnie dziecko zdenerwuje tak sobie przypomne jak to u mnie bylo i bede robic wszystko, by tak samo sie nie zachowywac jak moja matka. Ja bym chciala, zeby dzieci chetnie wracaly do domu czy to po szkole czy jak beda dorosle i sie wyprowadza. Ale zeby dom i rodzina dawaly bezpieczenstwo, a nie ze jak ja mialam... nieraz cieszylam sie ze jestem w pracy i najchetniej bym nieraz byla dluzej a na mysl o powrocie do domu robilo mi sie slabo. I tak samo bedzie dzis. szczesliwa ze ide do pracy, a powrot do domu to bedzie tragedia....
Dom to powinien byc dla kazdego bezpieczny, powinien dawac dzieciom poczucie bezpieczenstwa, a nie zeby dzieci tylko myslaly jak ja teraz OBY JAK NAJDALEJ STAD

pysia masz racje poqinno byc tak jak mówisz :) podpisuje się w 1000% i tule i wspieram :)widzisz jak u Ciebie bocian na sówaczku coraz bliżej :):)

moje drogie-ogarnelam troche dom:tak:ale poniewaz pogoda pod psem:dry:i nigdzie nie wychodzimy(a mialam jechac do kumpeli na 2gi koniec Poznania)to chyba odpale wosk i zrobie sobie nogi i malą,potem henne i maseczke a potem poloze Domisia na drzemke i siade przed TV pogoda taka,ze pospuszczalam moje plisy w oknach bo nie chce nawet patrzec jaki wiatr:baffled:

reklama
pysia, co racja to racja :) dom powinien kojarzyć się z bezpieczeństwem, ciepłem i miłością. Życzę Ci, żebyś taki właśnie dom sobie u swojej rodzinie umiała stworzyć :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry