reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam was wszystkie :) u mnie również zimno i okropny wiatr brrrrrr

mlodam ja zaczynam starania po miesiączce :) kupiłam mojemu salfazin na wzmocnienie męskości :p i mam nadzieję że po miesiączce wróci mi ochota na sex bo jak narazie to mam jakąś awersję :(

wiem gdzies tam w środku
albo to moja nadzieja jest tak silna że będę niedługo w ciąży :)
teraz tylko oczekiwanie na @ mam nadzieję że długo nie każe na siebie czekać :)

reklama
IWONKA2B- czesc,pewnie,ze doczekasz sie i Ty:tak:a jak juz poczujesz sie lepiej to i ochota na sex wroci;-):-Dnarazie nie mysl o tym i nic na sile...ja po poronieniu @ dostalampo 7 tygodniach,potem mialam laparoskopie(usuwanie 5cm torbiela z jajnika) i od konca lipca moglismy dzialac.udalo sie w grudniu:tak:30 zrobilam test i nowy rok witalismy juz we trojke:laugh2:

Witam się i ja :-)

Sol powodzenia na uczelni!!

Ja dzis mam pełno rzeczy do załatwienia,oczywscie najpierw praca,a po 16 ruszam na zakupy,musze prezent kupic bo jutro idziemy na 25 rocznice ślubu,musze bluzke sobie kupic i Julce musze buty kupić:szok:ciekawe czy dam rade:-)
U mnie dziś słonecznie ale chłodno:dry:
Kasiu - udało się -odzyskałam kasę :-D Jestem przeszczęśliwa. Tylko jeszcze rachunek za prąd wisi na de mną jak czarna chmura gradowa :dry: Ja też muszę iść po buty dla Karoli ale to w przyszłym miesiącu albo w czerwcu dopiero teraz kasy brak więc trzeba oszczędzać a póki co ma w czym chodzić :tak:

Sol, jakie plany na dziś ???
Odebrałam pieniądze - babka w kasie myślałam ze mnie zje :-D Była tak nieprzyjemna że aż się do niej uśmiechnęłam :-D A zaraz chyba idziemy na spacer - u mnie piękne słoneczko i stosunkowo ciepło więc można połazić :tak:

Balbinko - czas leczy rany i męskie ego. Mam nadzieję że szybko wyleczy i uda się z in vitro :tak: Ja przez taką sytuację rozstałam się z moim byłym - nie dość że ja wylądowałam w szpitalu na laparo a on odebrał wyniki. Obojgu puściły nerwy, ja obwiniałam siebie, on siebie i krótka piłka. Jak do niego dotarło co się stało przez prawie miesiąc przepraszał i płakał mojej matce żebym zmieniła decyzję, ale czarka się przelała i dla mnie ten rozdział się zamknął. Kilka niepotrzebnych słów zniszczyło wszystko co do niego czułam :-( Mam nadzieję że u was potoczy się inaczej - lepiej. A my zawsze będziemy na ciebie czekać z otwartymi ramionami :tak: BB za bardzo uzależnia więc pewnie przez najbliższych parę lat znajdziesz tu którąś z nas :-D

maryla - trzymam kciuki za utarg :tak:

A u mnie całkiem ładnie słoneczko daje i zaraz wychodzimy na spacer :tak: A potem muszę obiad robić ale pewnie po drodze zajrzę :-D

Witaj Iwonka nie bój sie ochota wróci w dobrym momecie :):)

mama05 no niech lepiej @ nie przychodzi jeszcze no nie powinna jak bierzesz tapsy, ach z @ to zawsze cięszko sie dogadać jak trzeba to jej nie ma a jak nikt jej nieche to sie wprasza jak głupia

Wiecie Ci nasi faceci to sa dziwni ja do swojego mówie że jak chce to też może brać kwas foliowy a on sie oburzył i mówi ja rzadnych wspomagaczy nie potrzebuje ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

a ze mnie dalej cieknie jak niewiem co :(

a @ ma przyjść za 9 dni zobaczymy czy zawita czy będzie kazała na siebie dłużej czekać
a może nie przyjdzie ale w ta wątpię

balbinko
bardzo mi przykro :( M. musi odreagować stres
faceci tylko udają twardzieli w głębi duszy cierpią i obwiniają się :(
a zwłaszcza jak ten gin jakiś nienormalny moim zdaniem jest jak można mówić mężczyźnie takie rzeczy!!!!! przecież to nie profesjonalne!! :( ja na jego miejscu do tego lekarza też bym nie poszła.
ale może z czasem ochłonie, znajdziecie normalnego lekarza i
najważniejsze abyście w sobie mieli wsparcie, kochali się a wszystko jakoś sie ułoży
tego Ci kochana życzę

pozdrawiam
trzymaj się cieplutko

postanowiłam się właśnie nie stresować aż tak bardzo:-) no wiadomo i tak myślę ciągle o dzidzi ale ograniczam to zajmuję się wszystkim czym tylko mogę :)
choć kiepsko mi to idzie :(
właśnie próbuję się uczyć do egzaminu który mam w niedzielę aleeeee nagle okazuję się że mam tyle spraw do załatwienia tyle rzeczy do zrobienia :p wszystko aby tylko uciec od nudnych notatek :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam was.
za wami to nie da sie nadązyc dziewczyny wiec nawet nie czytam bo nie mam teraz czasu niestety.

od rana zabiegana jestem dziś.
pozdrawiam was i miłego dnia życzę!;-)

reklama
młodam mam nadzieje że Twoja mama nie kłamała z tą pogodą :) bo wiadomo jest pogoda sa klienci :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry