reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KASIAWIE- czesc zabiegana mamusko;-):-)dasz rade kupisz wszystko co trzeba:tak:a nasz zwyczaj o tyle jest fajny,ze nam 23 kojarzy sie z NASZYM dniem i wystarczy maly sms zebym wiedziala,ze mysli i Tomi tez wie:laugh2:ja dzis znowu mam male plamienia i bol podbrzusza-dzwonilam do ginek na kom.ale nie odbieral-pewnie siedzi od rana w....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:wiec napisalam Mu sms'a z opisem sytuacji i pytanie-brac czy nie???Odpisal-Przyjmowac:-Dno to juz jestem spokojna:tak:AGNIESZKA- witam!!

agnieszka, witam witam:-)
Nika, miłego dnia i do wieczorka (mam nadzieję, że nie usnę...)
Wisieńka, to się chłopaki nie postarali, a dobrze, że rybkę wypuściłaś.
mama, ja już wszystkie ząbki wyleczyłam. Zostało mi usunięcie kamienia. Aha i wszystkiego dobrego z okazji miesięcznicy;-):-)
KasiaWie, udanych zakupów.
Marylka, dzień dobry hoddożku:-D
Sol, jakie plany na dziś ???
Iwonka, czasem jest "to" czego się najmniej spodziewamy. Może "wpadka":-D

Idę na kawkę, bo padnę dziś tak mi się chce spać okropnie i głowa boli. Jak dobrze, że dziś piątek i weekend w domu. Jejku ja tak tęsknię za tym moim Karollem, że jak przychodzi weekend to gębka mi się śmieje nawet od 6 rano, jak młody pobudkę robi.

miłego babeczki-forumeczki:happy:...

witam witam Mama piękny zwyczaj:-) każdy pretekst dobry do zrobienia sobie przyjemności:tak:
my tak mamy 18:tak:
Iwonka a w sumie to powiem, że podobnie się czułam przed @ której nie dostałam, także może się okazać... a kiedy to miałaby się zjawić?
pozdrawiam Wszystkie kobitki:-)

ZAPMARTA- mi zostaly 2 do wyleczenia a w zasadzie ,zeby wymienic pląby-ale ma takie terminy,ze szok...takze teraz znow czekam miesiac...a Ty co taka niewyspana czy przemeczona???do owulki masz 2 tygodnie;-)juz dzialacie:-)AGNIESZKA- ja tak mam z tym moim kochanym ginek.ze jak problem to mowi-dzwonic a jak dzwonie i nie odbiera to zawsze mozna sms'ka napisac i po chwili jest odpowiedz-ZAWSZE. zloty czlowiek!!!ja zaraz biore sie za sernik na zimno-weekend sie zbliza-lubie miec ciasto na weekend.w ogole to jestem ostatnio bardzo szczesliwa-wszystko nam sie uklada,z Tomaszkiem moim super i niedlugo zaczynamy....cudnie!!!!!!!!!!

ZAPMARTA- mi zostaly 2 do wyleczenia a w zasadzie ,zeby wymienic pląby-ale ma takie terminy,ze szok...takze teraz znow czekam miesiac...a Ty co taka niewyspana czy przemeczona???do owulki masz 2 tygodnie;-)juz dzialacie:-)AGNIESZKA- ja tak mam z tym moim kochanym ginek.ze jak problem to mowi-dzwonic a jak dzwonie i nie odbiera to zawsze mozna sms'ka napisac i po chwili jest odpowiedz-ZAWSZE. zloty czlowiek!!!ja zaraz biore sie za sernik na zimno-weekend sie zbliza-lubie miec ciasto na weekend.w ogole to jestem ostatnio bardzo szczesliwa-wszystko nam sie uklada,z Tomaszkiem moim super i niedlugo zaczynamy....cudnie!!!!!!!!!!

mama, nie działamy bo mam @, ale pogoda mnie dobija i wczoraj jak wracałam to zmarzłam okropnie... i od rana głowa mnie boli.

reklama
pysia888 - data ślubu jak do rozpoczęcia staranek? 73 dni?

mama05 - a to Wam sie markizy zachciało ... ;)

Sol - zbieram siły, nie martw się, dam radę na pewno!!!
może do końca nie rozumiem, tydzień pracy w miesiącu to za mało czy za dużo? czy po prostu tam nie chcesz? albo chcesz coś lepszego?

maryla - nie gniewam się, wiem, że zarobiona jesteś ... no właśnie, jak tam stronka?, a i na blogu nie ma nowych foteczek ...
oj, bo będę krzyczała!

Ps. lecę do kuchni obiad szykować ...
nie krzycz prosze od wczoraj wieczorem mam załamke bo nie uzbierałam na faktóry :(:(:(:( i mam cięzkie dni nie poddaje sie ale mam cięzkie dni i w dodatku leje sie ze mnie jak z wodospadu dziś miałam sen że mąż sie chciał ze mną rozwieść - skwitował to krótko ze przez strate krwi mi odbija :) , a aparatu dziś znowu zapomniałam nie wiem gdzie mam głowe :(:(

Czesc dziewczyny;-)
Wczoraj nie mialam czasu na kompa,cąly dzien mnie nie było,a jak wrócilimy to ogarnęłam dom i poszłam spac,a dzis w pracy mialam zajęćia otwarte dla rodziców-makabra,ile stresu:szok:ale juz po...:sorry2:

dziewczyny nie wiem czy zdołam was nadrobić,bardzo duzo napsalyscie,poczytam wybiórczo,jedyne co mi się rzuciło w oczy to suwaczek marylki!!!!Co sie stało??? @ przyszła????nie werze:-(niech któraś mi powie,bo jestem w szoku:no:

Juz doczytałam troszke marylke,bardzo mi przykro kochana :(((((((
Myślałam ze rozpoczniez szczęśliwe testowania a tu nawet do testowania nie doszło,ale jestes dzielna i w sumie dobrze ze @ przyszła,juz lepsze to niz widziec jedna kreske na teście,z tych dwóch to też wolałabym @
To teraz chyba sama zostałam do testowania :-(​
trzymam kciuki za Twoje testowanie i moze to własnie Ty zapoczątkujesz plage fasolek :):) trzymam kciukasy bardzo mocno :) mi sie uda w tym cyklu :)

A chciałam włanie Mayrlce pisać ze znalazłam strone na któej piszą ze wcale nie musza byc zadne objawy,nawet temperatura nie musi byc powyzej 37 tylko naet jak wzrosnie o 0,2 to moze to oznaczac ciążę.
Wiecie co ja wczoraj i przedwczoraj czułam się jakbym miała dostac @
a dzis czuje w dole brzucha jakbym cos miala,nie wiem jak to określic...jakby cos mi sie ruszało,nie wiem czy to jelita czy co,nie nakrecam sie,bo jestem juz nastawiona ze mi sie nie udało,juz nawet otwarcie o tym mowie męzowi.No ale będę czekac jakis płomyk nadziei mam.
trzyma kciukasy bardzo mocno
wróciłam niedawno z cudownej wycieczki na jaką zabrał nas dzis mój Pol. Byliśmy w dorzeczu starej odry gdzie jest przepieknie.:-) Zieleń, masa ptaków, czapli i łabędzi,kwitnące drzewa.:-) Złapałam Rybę i zaraz sie pochwalę jak uda mi sie wkleic zdjęcie. Może i się uda. Wypuścilismy bidaka do wody.:-) Przywiozłam sobie kwitnące gałęzie czeremchy i poczułam się jak mała dziewczynka. Chłopaki nic nie złapali tak, ze mam satysfakcję.:-)
piękne zdjęcie :) ale jesteś drobniutka :) no i ja tu nigdzie nie widze wielkiej głowy :) gratulacje udanego połowu :):)

agnieszka, witam witam:-)
Nika, miłego dnia i do wieczorka (mam nadzieję, że nie usnę...)
Wisieńka, to się chłopaki nie postarali, a dobrze, że rybkę wypuściłaś.
mama, ja już wszystkie ząbki wyleczyłam. Zostało mi usunięcie kamienia. Aha i wszystkiego dobrego z okazji miesięcznicy;-):-)
KasiaWie, udanych zakupów.
Marylka, dzień dobry hoddożku:-D
Sol, jakie plany na dziś ???
Iwonka, czasem jest "to" czego się najmniej spodziewamy. Może "wpadka":-D

Idę na kawkę, bo padnę dziś tak mi się chce spać okropnie i głowa boli. Jak dobrze, że dziś piątek i weekend w domu. Jejku ja tak tęsknię za tym moim Karollem, że jak przychodzi weekend to gębka mi się śmieje nawet od 6 rano, jak młody pobudkę robi.

miłego babeczki-forumeczki:happy:...
a ja tak sobe mysle jak mi sie nic niechce i najlepiej bym przespała dzień i prosze przeczytałam Twoje powitanie i baban na buzi :)

ech mam dziś gorszy dzień ale walcze dalej o klientów musze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry