reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla - jak gdzie - na zakupach :-D

mama - piękna pogoda :-D

Nie wiem - ostatnio mam nerwa jak mi ludzie Karolę zaczepiają :wściekła/y: nienawidzę takiego czegoś :wściekła/y: A tu na złość w dwóch sklepach kolejki i siłą rzeczy stare baby mi małą zaczepiały a ja o mało piany nie dostałam :wściekła/y: Wolę większe sklepy samoobsługowe a nie że trzeba stać w kolejce żeby coś kupić :dry: A jak mi pod blokiem jakaś obca baba zaczęła Karolę smyrać po plecach to szarpnęłam Karolą i powiedziałam babie żeby się odp..ła od mojego dziecka bo takie coś podchodzi pod molestowanie i zaraz policję wewzę!!!!! Ciągle mam w pamięci jak mi w ubiegłym roku jakaś babka próbowała wyrwać Karolę. Mnie wkó..a takie coś jak podchodzi obca stara baba i mi dziecko zaczepia :wściekła/y: bo Karola jest jeszcze głupiutka i z obcym by poszła :-( Muszę jej ciągle pilnować i mieć na oku bo to wystarczy chwila nieuwagi :-( a może dojść do tragedii :-(

reklama
SOL- jak to jakas baba chciala Ci dziecko wyrwac???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no w glowie sie niemiesci.a Karola nie jest glupiutka tylko otwarta na ludzi i faktycznie trzeba miec dzieci n oku bo.....az strach myslec:crazy:

zapmart dziękuję :*
sol własnie takie stare baby są najgorszę, nie dość że twierdzą że młodzież nie wychowana itd itp a same chodzą po ulicy plują i bluźnią że mi nieraz uszy więdną to jeszcze potrafią byc zbyt napastliwe i bezczelne, biorą dzieci za poliki tarmoszą, z ust im często nie ładnie pachnie a się nachylają nad maleństwami

a w tamtym roku w jakiś upalny dzień jechałam tramwajem i widzę kobitka w ciązy brzuchol ogromny :) spuchnięte nogi itd to jej ustąpiłam miejsca a jakaś stara z torbami takimi że przypuszczam że mojemu by było ciężko popchneła tą biedną dziewczynę i posadziła swoje 4 liter
normalnie byłam w szoku szczenka mi opadła jak można
dzwiga takie torby do tramwaju biegla i takie coś zrobić przecież mogła jej i dziecku krzywdę zrobić!!!!
ludzie to w ogóle nie myślą

mama05: no fakt nie doczytałam :(:( mój błąd dziś ciut lepiej jak wczoraj no ale uciesze sie dopiero jak zapłace faktury do tego czasu będe pewno narzekać :) :(:( - biedny męzuś :)

Sol: Ty nasza wojowniczko nie daj sie starym babciom :) no ale niekturzy ludzie przeginaja jak mozna komuś dziecko wyrywać ????? ehhhh nie do pomyslenia

To było rok temu a dalej ma nerwicę :dry: Szłyśmy z Karolą do sklepu - za nami szła jakaś babka - Karola szła na własnych nóżkach trzymając mnie za rękę a tu nagle babka wymijając nas złapała Karolę za rękę i ciągnie ją i coś bełkocze "chodź dziewczynko ze mną" Złapałam Karolę na ręce a ta ją dalej trzyma - zaczęłam się drzeć na całego a byłyśmy obok spółdzielni mieszkaniowej - wszyscy z okien wyglądają aż cieć wyleciał - babka się spłoszyła dopiero wtedy i uciekła. Oj długo z Karolą nie wychodziłam po tym zdarzeniu a jak wychodziłyśmy to Karola w wózku i przypięta wszystkimi pasami. Cieć mi kilka tygodni później powiedział że zna z widzenia te babe - ma schizofrenie. bynajmniej po tej akcji zawiadomił psychiatryk i zgarnęli babę. Ale kto wie kiedy wyjdzie i czy nie zdarzy się powtórka?
A moherom dziękujemy - nie korzystamy z ich usług ani sympatii. A na zgryźliwe docinki odpowiadamy bardzo ciętą ripostą. Mogą mnie dopiero wtedy nazwać źle wychowaną jak którą zdzielę:wściekła/y:

Kinga super zdjecia :)
ale mamy tu dużo utalentowanych dziewczyn :):)

Sol: masakra ty to masz kobieo przezycia

reklama
a ja sie wlasnie wkur.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zadzwonilam w dzien do pediatry i mowie babce ,ze Domi rano obudzil sie z zaropialym oczkie i czy mam z Nim przyjechac czy pediatra wypisze mi recete na krople???poszla ,zapytala i mowi ze wypisze i za godzine moge podjechac.odebralam Zuze z przedszkola i zajechalam po recepte ,ide do apteki a pani nabija lek i mowi 28zl!!!:crazy::crazy::crazy::crazy:ostatnio zapisala mi Gentamicyne czy jakos tak krople za 2 zl(na recepte) a teraz Floxal(tez na recepte) i tyyyyyyyyyyle razy drozszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co za baba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a kropelki takie mala,ze na 3 dni starcza a mam dawac 4 razy dzienni:angry::angry:Boze ci lekarze-pewnie przedstawiciel medyczny niedawno u niej byl z tej firmy....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry