reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja mam paszport nieważny od kilku lat i jakoś nie mam zamiaru sobie wyrabiać w najbliższym czasie. Jak na razie planujemy podróż do Czech i do Hiszpanii a jako kraje członkowskie nie potrzebujemy tam paszportów. A Karola ma swój dowód osobisty :-p Mnie w przyszłym miesiącu czekają za to zdjęcia do dyplomu - i już wiem do którego fotografa idę - on jakoś zawsze potrafi zrobić cuda ze zdjęciem :-D Mogę być zmęczona z worami pod oczami a na zdjęciu będę wyglądała super :-D

reklama
Czesc dziewczyny;-)
Wczoraj nie mialam czasu na kompa,cąly dzien mnie nie było,a jak wrócilimy to ogarnęłam dom i poszłam spac,a dzis w pracy mialam zajęćia otwarte dla rodziców-makabra,ile stresu:szok:ale juz po...:sorry2:

dziewczyny nie wiem czy zdołam was nadrobić,bardzo duzo napsalyscie,poczytam wybiórczo,jedyne co mi się rzuciło w oczy to suwaczek marylki!!!!Co sie stało??? @ przyszła????nie werze:-(niech któraś mi powie,bo jestem w szoku:no:

Juz doczytałam troszke marylke,bardzo mi przykro kochana :(((((((
Myślałam ze rozpoczniez szczęśliwe testowania a tu nawet do testowania nie doszło,ale jestes dzielna i w sumie dobrze ze @ przyszła,juz lepsze to niz widziec jedna kreske na teście,z tych dwóch to też wolałabym @
To teraz chyba sama zostałam do testowania :-(​

Ostatnia edycja:
Kasiu - no Marylka @ dostała ale jak sama mówi jest ok i następnym razem się uda :tak: Nie no Kinga85 testuje za 6 dni :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczynki
jeju ile postów przybyło :)
mam pytanie gdzieś wyczytałam iż lek o nazwie Castagnus pomaga zajść w ciąże czy to prawda??? wiecie coś na jego temat??? bo jak tak to ja już lecę go kupować :)

A chciałam włanie Mayrlce pisać ze znalazłam strone na któej piszą ze wcale nie musza byc zadne objawy,nawet temperatura nie musi byc powyzej 37 tylko naet jak wzrosnie o 0,2 to moze to oznaczac ciążę.
Wiecie co ja wczoraj i przedwczoraj czułam się jakbym miała dostac @
a dzis czuje w dole brzucha jakbym cos miala,nie wiem jak to określic...jakby cos mi sie ruszało,nie wiem czy to jelita czy co,nie nakrecam sie,bo jestem juz nastawiona ze mi sie nie udało,juz nawet otwarcie o tym mowie męzowi.No ale będę czekac jakis płomyk nadziei mam.

kasiawie, czekamy na twoje testowanie :))))
Sol, szukaj dalej. A w aptekach szukają ludzi do pracy, czy tez lipa ???
Jak szukają to zaraz po szkole a ja mam prawie 3 lata przerwy :dry:

cześć dziewczynki
jeju ile postów przybyło :)
mam pytanie gdzieś wyczytałam iż lek o nazwie Castagnus pomaga zajść w ciąże czy to prawda??? wiecie coś na jego temat??? bo jak tak to ja już lecę go kupować :)
iwonka - Powiem tak - na pewno działa na bolesne miesiączkowanie i coś tam pomaga przy niedoborze drugiej fazy lutealnej. Ale jak przy każdym tego typu leku na dwoje babka wróżyła. Jedna na Clostylbegycie Ci zajdzie w pierwszym cyklu, druga w 5 a innej wcale nie pomoże. Ale ja osobiście chyba go sobie kupię bo mam pierońsko bolesne miesiączki i chwytam się wszystkiego byle by nie faszerować się prochami przez 5 dni jak indyk na święta :-p A bardzo podobny w działaniu jest Agufem i jest ciut tańszy - działają na takiej samej zasadzie:tak: Żadnego z tych dwóch NIE WOLNO STOSOWAĆ W CIĄŻY NAWET WCZESNEJ!!! Więc moim zdaniem odpada jeśli chodzi o pomoc w zaciążeniu. Ja czekam do lipca to sobie może ciut odciążę bolesność tych @ :-p

Kasiawie - bo to właśnie o taki 0,2 skok tempki chodzi przy ciąży - a myślałaś ze wyższy? :-D

A ja sobie siedzę i gram w durne gierki, zaraz Karolę kładę spać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiawie - bo to właśnie o taki 0,2 skok tempki chodzi przy ciąży - a myślałaś ze wyższy? :-D

tak myślałam ze ma byc w pobliżu 37,to i tak nic nie bede wiedziała bo za krótko mierze,mierzyłam tylko kilkad ni przed owu,bo poem julka była chora i nie miałam głowy,wtedy co mierzyłam to miałam 36,1 a nawet 35,9 teraz mam 36,3 albo 36,4
ale dla mnie to nic nie znaczy,jakbym mierzła juz choc drugi cykl to moze byc wiedziała jaka powinnam miec temp.

sol no właśnie ja też mam bolesne i długi cykl ok 34 dni
i tak się zastanawiam nad tym lekiem ale to pojde jeszcze do gina sie podpytac
ulotka jest dziwna nic nie napisane czy zaczac go prac w pierwszy dzien miesiaczki czy mozna w obojętnie jaki :(
KasiaWie ja wiem że to moze dziwne ale ja tez czuje cos dziwnego w brzuchu takie pulsowanie tylko u mnie może dochodzi do siebie macica jeszcze
ale kochalam sie 10.04 z zabezpieczeniem hihi z drugiej stron to by były dopiero jaja jak bym zaszła w ciąże z zabezpieczeniem a tyle czasu sie nie zabezpieczałam i nic nie było :p

reklama
Witam wieczorkiem:-)

Naczytałam się dziś:szok: ale mialam przymusowe przerwy i trochę to trwało;-)
MARYLKA - dobra postawa i dobre nastawienie:tak: A następnym razem się uda:happy:
WISIENKA dzień pod znakiem pieczarki:rofl2: Ale smakołyków narobiłaś:tak:
SOL nie poddawaj się , w końcu znajdziesz coś co Ci będzie bardziej odpowiadało i nie odbije się na Karoli:tak:
EWICIA - próbuj wszystkich sposobów aby się udało:tak:
KASIAWIE - nie martw się na zapas, czekamy na teścik;-)
ZAPMARTA jak minął dzionek?
PYSIA - Ty nasz kierowco bombowca:-D super że jeździsz do pracy autkiem
IWONKA2B witaj:-) niestety ja nie wiem nic na temat tego leku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry