reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka tez zauwazyłaś że jak nie ma naszej mamy05 to produkcja ustała :):)
to niedobrze że i mała daje Ci popalic :(, moze tatus ją przekupił hmmmmmmmmmm?????
Utarg dziś tak sobie , ale tez pogoda się pogorszyła :(

przekazuje wieści od mamy05:
jej tez troszke urusł brzusio od siedzenia w domku :) , zasilacz niestety dostanie dopiero w środe :(:(:(, przykro jej że sergeevna dostała @ :( i ma nadzieje że następnym razem się uda :), Cieszy się tez z powrotu mamy99 i obiecuje że jak wróci to produkcja ruszy pełną parą :):):)

a ja umówiłam się jutro po pracy do mojej ulubionej fryzjerki (która swoją drogą niedawno też otworzyła swój biznes:) ) sia lalalala :):):):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

Z katarem i kaszlem, ale z nadzieją na lepsze jutro - idę do lekarza i mam nadzieję, że się okaże jest lepiej i nie muszę brać antybiotyków. szkoda będzie Malutkiej ale jak nie będzie wyjścia ... jak ja już chcę wiosny!!!!!!!!!!!

z dobrych wieści to jest duża szansa na to, że wprowadzimy się do naszego mieszkanka jeszcze przed Świętami !!!

josephine - dasz radę się zapakować ;) fajny taki wyjazd ... a nawet dwa ;) a jak nie będziesz miała wszystkich ciuszków na pogodę w Londynie - to będzie dobra okazja do zakupów ;)

agnieszka.kk - cieszę sie z lepszego humorku ;) ony trwał do urlopu a póżniej jeszcze dłużej!

maryla - trzymam kciuki za Twój biznes, i wspieram myślami ;), nie mam czasu i głowy zająć się teraz moim więc będę z Tobą ;)
a masz to jak w banku, że na razie wyjeżdżać nigdzie dalej nie będę ;)

ewcia3004 - gratuluję mieszkanka i życzę pomyślnego urządzania ;)

wiolka1509, sergeevne - a czy Wy nie możecie iść tam do lekarza prywatnie??? wiem, ze to koszt ale to Wasze zdrowie ... bo chodzenie do tego GP to się trochę z celem mija ... ;(

kpi23: no jak to pięknie u Ciebie na sówaczków wygląda -już bliżej jak dalej :):):)
to ty tesz masz swój biznes???? dobrze zrozumiałam???? dziękuje kochana za kciuki :):):)
strasznie sie ciesze że są szanse na szybszą przeprowadzke i trzymam kciuki żeby Ci się udało :) i zeby choróbsko uciekło :)
kochana a teraz pytanie z innej beczki czy moge zapytać jakich butelek będziesz używać?? a dokładnie chodzi mi o kształt smoka :) - czy jeszcze o tym nie myślałaś ???

kpi23 czy moge tu na forum pisać do Ciebie Kasiu?? bo ja mam chyba ajchajmera -kurde nawet nie wiem jak to sie pisze :( wstyd:(:(:( bo jakoś nie moge spamiętać twojego niku - kolejności literek :) ciągle mi sie mylki czy jest kpi czy kip :):) i tak będzie mi prościej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kpi niby bym mogla chodzic do prywatnego ale lekarz irlandzki ktory przyjmuje prywatnie to tez Gp a do polskiego raz ze ciezko sie dostac a dwa ja musialabym jechac kolo100km( bo mieszkamy w malym miasteczku i tu polskich lekarzy nie ma).np w czasie calej cizy nie bylam ani razu zbadana ginekologicznie. naszczescie cala ciaze przeszlam bezproblemowo bo inaczej wracala bym do polski.
marylka tez tak mysle ze Lukasz przekupil Iwonke:-). masz racje z tym ze jak mamy05 to nie ma ruchu na BB. ucaluj mame od nas i powiedz ze tesknimy za nia

wiolka zaraz wysle do niej sms-ka że tęsknisz właśnie niadawno pytała czy się juz z mężulkiem pogodziłaś ale wyjaśniłam jej że tu jakiś spisek z małą jest zawarty :):)
i własnie mama05 napisała że masz bidulko dziś cięzki dzień że u niej wszytko w porządku i tęskni za bb i z nudów zaczeła czytać książke :):):) acha i ma nadzieje że do naszej Agnieszkikk już smutki nie wrócą - ja również :):)

marylko - pewnie, ze możesz mówić po imieniu ... będzie mi bardzo miło ;),
o biznesie kiedyś pisałam, że mamy plan z przyjaciółką ale jakoś nie ma siły, żeby się za to wziąć i zacząć działać ... oby się tylko nie rozwiało ...
co do butelek - na pewno zamierzam karmić piersią ale słyszałam, że i tak butelki są potrzebne, przynajmniej ze dwie - jakaś woda, herbatka ... ale na razie nie wiem jakie wybrać ;( , za wszelkie rady będę wdzięczna

wiolka - a nie ma prywatnych specjalistów w Irlandii??? nie dałabym rady tak przez całą ciążę nic ... podziwiam ... i za nic tam stałe ...

mama05 też za wami wszystkimi tęskni i bez bb czuje się jak bez ręki a ja już uciekam do domku pozdrawiam wszystkie dziewczyny ;-);-) i życze udanego wieczorku i wiola tobie zeby maż przyszedł przeprosić :) pozdrawiamy ja i mama05 :):)

hey laseczki co tam u was słychać bo u mnie dobrze po duphastonie przestałam plamic i wszystko jest ok bardzo sie ciesze bo bałam sie strasznie o to ze poronie ale na szczęscie wszystko wrociło do normy czuje sie swietnie a za tydzien mam wizyte u ginka ciekawe co mi powie juz nie moge sie doczekać

reklama
czesc dziewczyny!
ja po kolejnym pasjonujacym dniu na uczelni ... i z 200 euro mniej w kieszenia za nianie za ten tydzien... powiem wam ze sie ciesze, z emi sie rodzice malym zaopiekujaprzez prawie 3 tygodnie ;)
lulu juz spi, a ja ide robic kolacje i jeszcze dopakowywac

kpi: no ja malemu do londynu to biore ciuszki : na niego, na zmiane gdyby siku/ wymioty i na nastepny dzien. Zeby od razu nie leciec do sklepu. czyli 3 body, 2 kosuzlki, 2 sweterki i 2 pary spodni. a 2 dni pozniej biegne na zakupy bo tam wszystko tansze duyz duzo i wlasnie mam zamiar sie okupic, juz nawet w takie konkretne rzezy typu ogrodniczki, dzinsy, bluzy kurtwkowe, kurtki, adidasy dresy itp
oczywiscie oprocz jakis bodziakow, koszulek i bieliznanych spraw :) nawet czesc starych i juz malawyh rzeczy specjalnie wyowe do Pl zeby miec miejsce na powort z anglii ;)

3majcie sie cieplo dziewczynki, marylka pozdrow mame
buzki :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry