reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A no zaczęłam brać te tabletki, zobaczymy, czy mój organizm znowu będzie tak reagował jak poprzednim razem... Będę obserwowała i skrzętnie notowała moje nastroje i wagę.Nie mogę sobie pozwolić na jeszcze większe przytycie :dry:

A z wizytą prywatną bardzo chętnie bym się wybrała, ale sęk w tym, że w UK do specjalisty nawet prywatnie trzeba mieć skierowanie od GP... A GP mi go nie da, bo "przecież wszystko jest ok"... :dry:

Pozdrowionka Dziewczęta moje :tak:

reklama
Witam was kochane:)
Nie jestem w stanie was nadrobić w czytaniu ani w odpisywaniu także musicie mi wybaczyć.
Dziś dzień miałam zabiegany na maksa i jutro też mamy napięty grafik,przygotowujemy się po woli do urlopu.
Jutro znajdę więcej czasu aby z wami posiedzieć i popisać:)
A tym czasem uciekam spać.Dobranoc:)))

Bibinka, masz rację. Może to jakieś przemęczenie i stąd oczy poczułam chwilowo, lecz zaraz potem wróciło wszystko do normy ;-);-);-)
Wiolka, a Ty się nic nie martw wagą. Na pewno za parę miesięcy wszystko wróci do normy po maleńkiej Iwusi. Ja wczoraj w pracy wpadłam w szok :szok::szok::szok: Wskoczyłam na wagę po kilkumiesięcznej przerwie od pracy i 2 kg więcej. Wiem, że to może wydać się śmieszne ale przytyłam co mi się nie zdarzało ho ho czasu :szok::szok: cały czas utrzymywałam się przy jednej wadze... no ale pocieszam się tym, że jak wróciłam do pracy to zacznie się niedosypianie i dźwiganie w pracy, więc zrzucę prędko. A w ogóle jak Mojego dziś dopadnę to marna JEgo dola :-):-):-) A w ogóle to normalnie ważę przy wzroście 173cm 60-61kg. Chudzielec ze mnie troszkę.

Ja po pracy w czwartek pojechałam do siostry autobusem :-D:-D:-D ona po mnie wyszła po 24ej i poszłam do Niej spać. Zanim usnęlyśmy było już koło 2ej i rano pobudka, bo dzieci do szkoły i w ogóle. Ale super bylo. A najlepsze, że jak mama do siostry dzwoniła to byla pewna, że ja jestem u Mojego i jak mama przyjechała do sis i jak mnie zobaczyła to duże oczy zrobiła i ją chyba zatkało :-):-):-)
Fajnie było u sis no a później prosto od niej pojechałam do pracy...

:-D:-D:-D A dzisiejszy wieczór sponsoruje LECH
:-D:-D:-D Wasze zdrówko Kobietki!

A za momento lecę chyba spać :-):-)
Dobranoc!

Witam sobotnim rankiem:-D:-D

Mama99 bardzo mi przykro, że Ciebie także spotkała ta tragedia:-(
Niestety nigdy nie dowiemy się DLACZEGO tak się stało... no może jak już będziemy z Naszymi Maleństwami, to wtedy...
Ściskam mocno i zapalam
[*] dla Kruszynki

Maryla86 oj także mam taką nadzieję, że to cholerstwo ode mnie szybko pójdzie- już mam dość:wściekła/y:
Pozdrów Mamę05

Wiolka1509
jak z mężem? Już lepiej?

Kpi23 dziękuję:-) co do kataru i kaszlu, to witam w klubie:sorry2:

Margolcia jak przeczytałam Twoje słowa do Mamy99, to aż mną zatrząsnęło:wściekła/y::wściekła/y:
Jak możesz pisać do Kobiety, która straciła dziecko NIE ŁAM SIĘ..., TAK MIAŁO BYĆ...
czy też TAK CZASEM BYWA. Takie słowa nie są na miejscu:no::no:
Powiedz mi czy gdyby Kobieta straciła Dziecko przy porodzie czy roczne czy dwuletnie Dziecko, także byś Jej to powiedziała? Albo dla przykładu młoda kobieta traci męża powiedzmy na wojnie w Iraku- także jej powiesz takie słowa NIE ŁAM SIĘ..., TAK MIAŁO BYĆ...
czy też TAK CZASEM BYWA... Będziesz miała kolejnego?
Nie, nie powiesz takich słów....

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłej soboty...

:-) cześć witam wszystkich bardzo , u mnie znów zima :szok: , zimno , mokro i się nie chce wychodzić z domku ,
Ja się jakoś trzymam , pocieszam się że mam robotę do zrobienia ( mój m się tak śmieje ) :-D:-D .
no i fakt że jak by co to będę mamo w 2011 roku , dopiero ..:-D:-D.

:-)Witam dziewczyny!! U nas słoneczko świeci i aż chce się żyć przy takiej pogodzie:tak::-D
Mama99 - witam się cieplutko:tak: cieszę się że jesteś z nami:-):-)
Pyzunia - dbaj o siebie i fasoleczkę :-D:-Di melduj co ci ginek powie za tydzień;-)
Wiolka - jak tam u Ciebie? Nie ma to jak zmowa taty z córką co?:-D:-D:-D
Sergeevna - w Polsce narzekamy na służbę zdrowia a za granicą też nie jest lepiej:no: w Norwegii też fastlege(lekarz pierwszego kontaktu) jest wszystkowiedzący i od wszystkiego:dry:
Josephine- Ty już na walizkach?:-)
Ewcia - gratuluję mieszkanka ;-)
Roxsana - dobrze że jest ok:tak:
kpi - super że się uda wa spędzić święta w nowym mieszkanku:-) a co do butelek ta ja używałam Aventa i byłam zadowolona
Marylka - jak zwykle duuuużego utargu Ci życzę;-):tak: i pozdrów mamę05:-):-):-):-)
chyba udało mi się wszystko spamiętać:szok: jadę po zakupy bo pustki w lodowce i po moje cygańskie dziecko, bo na noc Pati została u siostry;-) odezwę się pózniej
Miłej soboty dziewczynki:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane z rana mama wczoraj po 20 pisała jeszcze że za wami strasznie tęskni-bidulka do srody nie będzie miała tego zasilacza :(, ja dziś myslałam że nie wstane ale tak sobie mysle wstawaj dziś idziesz po pracy do fryzjera - w końcu do swojego (bo babeczka rodziła i przez jakiś czas była niedostępna a teraz własny salon otworzyła :):) ) i taka motywacja to odrazu sie podniosłam :):)

Kasiu, ach wyleciało mi z głowy z tym interesem alej ka napisałaś to mi się wszystko przypomniało :):):) mam nadzieje że Wasz biznes wypali :) trzymam kciuki :):)

pyzunia: cieszymy sie z mamą razem z tobą że wszystko jest ok

Ewcia witaj :):)

Pysia: super że udany wieczór z siostrą miałaś :):)

A ja wczoraj swojego zaatakowałam z sosem truskawkowym :):):), a jak mama05 sie mnie wieczorem zapytała jakie plany i napisałm jej o sosie to mi tylko napisała smacznego :):):):):):) a mój jeszcze dziś rano wspominał wczorajszy wieczór :):):)

Wiola: jak tam sytuacja na froncie?? przeciągnełaś Iwusie na swoją strone ?? Czy juz po burzy??

Nika: dziekuje :):)
oczywiście że pozdrowie mame :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewcia - nie bulwersuj się tak o słowa - "tak miało być" - to tak naprawdę jedyne słowa które nie doprowadzają do szaleństwa kobietę która poroniła. Ja straciłam 7 aniołków i po 3 sama zaczęłam sobie mówić że tak miało być. Że tak musiało się stać z tej czy innej przyczyny. Mam nadzieję że nigdy nie doświadczysz tego co ja przeszłam ale wtedy byś dopiero doceniła intencje osób które wymawiają to zdanie. A rozpamiętując i się rozczulając nic pozytywnego nie zdziałasz!

mama99 - razem będziemy z brzuchami wchodzić w 2011- zobaczysz ;-) Jeszcze będziesz marudzić że w sylwestra się szampana nie napiłaś :-D

Strona działa - ale tylko na moim serwerze - dzisiaj idę do promotora może on podpowie co zrobić żeby działało na innych serwerach.

Sol no ja mysle że wszystkie będziemy marudzić w sylwestra :):) a przynajmniej mam taka nadzieje, mój Kamil tak się cieszy na staranaka że wczoraj jak był u nas znajomy to sie pochwalił dokładnie takimi słowami: "Wiesz Michał myślimy o obcym :) i po koniec roku zaczynamy :):) i potem będzie biegał mały sadysta po Choszczni" - no wiem on i te jego wyobrażenia ale tak mi sie fajnie zrobiło jak sie chwalił i jeszcze później powiedział że sie cieszy na starania i małego terroryste albo terrorystke :) -to jest mój prywatny i kochany psychol :):)

reklama
witam!
ewcia chyba troche przesadzasz...dziewczyna chciala dobrze a dostala opindol...
slowa tak musialo byc, nie lam sie to slowa ktore pierwsze przychodz nam do glowy w takiej sytuacji...ja rowniz poronilam wczesna ciaze i wedlug mnie latwiej jest sie pogodzic ze strata dziecka o ktorygo istnieniu nie ma sie pojecia niz o stracie ciazy w ktoryms z kolejnych tygodni kiedy juz wiesz ze ono tam jest i z niecierpliwoscia czekasz na kolejny tydzien.nie mowie ze taka strata nie boli bo boli, ale wydaje mi sie ze jest latwiejsza do zaakceptowania, przynajmniej dla mnie tak bylo. a porownanie straty ciazy ze strata narodzonego juz dziecka czy meza w iraku to juz w ogole grube przegiecie.
teraz czekam na lincz:-)
moj M wrocil do domu wczoraj jak gdyby nigdy nic. wieczorem zeby mnie udobruchac wchodzol na strony salonow meblowych i chcial wybierac sypialnie( a do tej pory slyszalam po co ci sypialnia ? albo a ja tam nie wiem , sama se wybieraj.)troche sie polepszylo ale i tak jeszcze wieje chlodem.
on nie przeprosi, nawet jezeli wina jest po jego stronie.taki uparty osiol z niego
marylka to super ze mezulek tak sie chwali...widac ze mu zalezy.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry