reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja takze mykam juz spac do jutra kobitki
Dobranoc wszystkim.

reklama
Trzymam kciuki aby się udało :-):-):-):-)
To podobnie jak u mnie, ten cykl był pierwszy...
Chciałam wcześniej, ale mój P. nie był gotowy:zawstydzona/y: co oczywiście bardzo mnie to zdziwiło, ale jak sie okazało, nie tylko u mnie tak było, czasami mężczyźni tak właśnie mają...

Ja już uciekam :-):-):-) Dobranoc !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no dziewczyny to przed wami to wszystko jeszcze! dopiero zaczynacie. Obyście nie musiały starać się o dzidzie tak długo jak niektóre z nas tu na forum.. powodzenia!

Ja już do spania
Dobranoc! :)

witam
ale pochmurno jest u mnie buuuuuu może się rozpogodzi i wyjdzie słonko :)

podsumowanie po weekendzie
zaliczyłam pierwsze podejście a raczej kilka pierwszych podejść :-p
i były stosunkowo bardzo udane :zawstydzona/y::-phihi
mój zrobił mi prezent i do końca tyg zostaje zemną :) a ja w środę mam owu więc jest większa szansa na walentynkowy prezent w przyszłym roku hihi
zobaczymy jak to będzie :-)
mam dobry humor mimo iż nadal boli mnie dziąsło
słuchajcie jest możliwe aby 2 ósemka mi wychodziła????
bo mi już dawno wszystkie 8 wykiełkowały i te mądrości i te głupoty hihi:-)

życzę miłego spokojnego i słonecznego dnia :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hej
Ja też już wstałam, pogoda za oknem masakra, leje i leje ...
iwonka2b raczej druga ósemka nie ma prawa Ci rosnąć, może tamta stara jeszcze sobie dorasta, albo dziąsło Cię boli.

zapmarta - no toś wykrakała te kciuki - bo ja ok, ale Karola... w nocy się dusiła, ciężko jej było oddychać, dostała Zyrtec, Sterimar i nawilżanie powietrza, po godzinie w miarę normalnie oddychając zasnęła :-( O 6 przyszła do naszego łóżka a rano... 38,1 :szok: a najlepsze że ma w lewym 37,6 a w prawym 38,1 a z prawej strony marudzi na piątkę wyżynającą się :-( Dostała Nurofen i czekam na reakcję. mam nadzieję że ta temperatura jej zejdzie to pójdzie do przedszkola chociaż brzydko pada i tylko 10 stopni. Jak nie zejdzie to idziemy ale do lekarza. Najgorsze że ona od rana miauczy o to żeby iść do dzieci :-(

Cała noc nieprzespana :-( I po 20 min od Nurofenu ciągle ma 38,1 ale nie jest już tak rozpalona jak z rana :-( O 8.00 miałyśmy wyjść ale coś mam wrażenie że nieprędko wyjdziemy. Płakać mi się chcę jak ją widzę jak ona chce do dzieci a tu taka temperatura :-( Na dodatek pokasłuje jakby jej się odrywało :-(Ale osłuchowo czysto, gardło blade :dry: Nie wiem co o tym wszystkim myśleć :-(

Witam się wtorkowo:)
Witam także nowe staraczki i życzę owocnych staranek:)

agnieszka cieszę się, że przyspieszyłaś staranka. A jeśli chodzi o Kingę to tak jak pisałyśmy - jesteśmy na TAK, ale chciałabym widzieć tam jeszcze kilka staraczek. Zresztą ja się umówiłam z mamą na zamkniętym i nie ładnie odwoływać:rofl2:
Ja nie przyśpieszyłam staranek.Pisałam już o tym wcześniej że przypuszczam(ale to są tylko i wyłącznie moje przypuszczenia) że mogę mieć torbiele.Wybieram się w przyszłym tygodniu do mojego lekarza po skierowanie na usg do szpitala i jeżeli się dostanę i będę miała jakieś nie dogodności (mam na myśli torbiele) ale będę miała szanse na maluszka to zaczniemy działać no chyba że będę musiała podjąć leczenie ale na razie to są tylko moje przypuszczenia więc powtarzam że nie przyśpieszyliśmy staranek.
zapmarta - no toś wykrakała te kciuki - bo ja ok, ale Karola... w nocy się dusiła, ciężko jej było oddychać, dostała Zyrtec, Sterimar i nawilżanie powietrza, po godzinie w miarę normalnie oddychając zasnęła :-( O 6 przyszła do naszego łóżka a rano... 38,1 :szok: a najlepsze że ma w lewym 37,6 a w prawym 38,1 a z prawej strony marudzi na piątkę wyżynającą się :-( Dostała Nurofen i czekam na reakcję. mam nadzieję że ta temperatura jej zejdzie to pójdzie do przedszkola chociaż brzydko pada i tylko 10 stopni. Jak nie zejdzie to idziemy ale do lekarza. Najgorsze że ona od rana miauczy o to żeby iść do dzieci :-(

Cała noc nieprzespana :-( I po 20 min od Nurofenu ciągle ma 38,1 ale nie jest już tak rozpalona jak z rana :-( O 8.00 miałyśmy wyjść ale coś mam wrażenie że nieprędko wyjdziemy. Płakać mi się chcę jak ją widzę jak ona chce do dzieci a tu taka temperatura :-( Na dodatek pokasłuje jakby jej się odrywało :-(Ale osłuchowo czysto, gardło blade :dry: Nie wiem co o tym wszystkim myśleć :-(

Sol głowa do góry.Zdrówka dla Karolinki.Mam nadzieję że gorączka szybko minęła i mała jest już w przedszkolu.
Napisz jak czuje się mała:)

witam sie i ja:tak:u mnie nie pada,ale szalu nie ma:sorry:zawiozlam Zuze do przedszkola z plecaczkiem pelnym pysznosci bo o 9.00 maja wyjazd do gospdarstwa agroturystycznego:-D:-D potem z Domisiem do piekarni i juz jestem po sniadanku teraz z kawka sie witam:tak:ide nadrobic o czym to duskusje byly bo po m jak milosc juz nie odpalalam kompa;-)ale...zaraz jestem!!

reklama
witam się i ja!

własnie sobie wstaliśmy:) Filip jeszcze u nas w łózku bajkę ogląda.
pogoda u nas ponura dziś ale nie bedzie myslę aż tak źle.

;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry