reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc :)

widzę nowe staraczki do nas dołączyły! witam :) życzę szybkiego zaciążenia!

a ja już na spokojnie teraz. zaraz idę pod prysznic i do męża pod kołderkę ;P
U Filipa wyorałam pokoj, posprzątałam i poprzebierałam w jego zabawkach a teraz aż miło tam wejść heh

iwonka 3mam kciuki aby @ nie zaskoczyła :) Fajnie że macie takie podejscie na luzie. To tak jak my:) i oby owocnie w końcu się zrobiło!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gralismy w tysiąca , mały nas złupił:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Przeciągnęło sie trochę bo powinien juz byc w łózku:-)Ale raz się żyje:-) Widzę, że dzis tu ruch, dziewczyny nie spią.
maran-atha,Iwonka25,neta82 witam i pozdrawiam, mam nadzieję, ze będzie wam u nas dobrze pisało, że szybko będziecie zafasolkowane i życzę miłych staranek:-):-)
Kasiawie Idż spac bo musisz teraz duzo odpoczywać, miłych snów :-):-):-):-)
Sol we Wro takie zapotrzebowanie na farmaceutów, ze sama chciałam zrobic technika, ale zajęcia są 4 dni w tyg. czwarteki i piątek od 16 i sobota , niedziela cały dzień. Nie dałabym rady i odpusciłam. Ide teraz na pedagogikę rodzinną tak raczej z zamiłowania, chociaz chciałabym pracować w agencji adopcyjnej a to dobta droga. Z drugiej strony wiek mi leci i jak skonczę te szkołę to będę mieć 39 lat. Nie wiem juz co mam robic. Nie chce byc po ciązy przedstawicielem ale po tylu latach bez pracy w zawodzie to juz raczej nie wrócę.:rofl2:
lorelain i jak tam wysypka????
pysia mnie po długim tez się nie chce wstawać, dlatego jutro jeszcze ponleniu****ę i wykorzystam resztę zaległego urlopu:-)
Powiedzcie mi gdzie jest wątek styczniówki 2011, chciałam podejrze i nie mogę znaleźć

eh, no ja mam nadzieję, że nie przylezie...:confused2: Kilka dni temu kupiłam 2 testy ciążowe, ale oczywiście nie wytrzymałam do dnia dzisiejszego i zrobiłam je trzy dni temu, ale nic nie wykazało... tylko jedna kreseczka... Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień..:tak:

Dziękuję dziewczynki za miłe przywitanie :)))

I ja kochane wpadam tylko na chwileczke bo zaraz zmykam spac:-) widze ze nie tylko ja na tym forum jetem anolkowa mama zawsze raznej wiadomo ze my kazda kolejna ciaze bedziemy przezywaly bardziej niz ta pierwsza ale wiem ze i dla nas niedlugo zaswieci sloneczko:-) kobietki trzymam kciuki zeby @ wam nie przyszla i pojawily sie dwie kreseczki na tescie dobranoc wszystkim do jutra:-)

sol dziekuje za suwaczek bardzo ładny:-)hmm patrze na suwaczek Kasi i widze dokładnie taki sam tydzien i dzien ciazy kurcze ale fajnie wyszło:rofl2:
Iwonka25, Neta82 witam:-);-)

Dobranoc Lila001 :-) Masz rację, przyjdzie czas, że i nam słoneczko zaświeci:tak: Trzeba być dobrej myśli!
neta82 mam pytanie, jak długo się staracie? :sorry:

dobrej nocki więc bo ja póki co sypiam z Ala bo jej ząbki wychodzą i nocki straszne, ale jestem dobrej myśli bo ma już prawie wszystkie oprócz piątek... teraz na dniach przebijają sie trójki i dziecko moje bardzo płaczliwe... marudne... ma dopiero 14 miesięcy i 16 zębów więc szybko to u miej postępuje...
Dziekuje za miłe przyjęcia i dobrej owocnej nocki życze no i Iwonka miejmy nadziej, że będą 2 kreski i to już jutro :)

pozdrawiam radośnie...

reklama
Nie no wreszcie dobrnęłam do ostatniej strony. Gratulacje moje panie.:-D Szok, jak skrobiecie.

ale weekend zaliczam do tych stosunkowo udanych:-):-):-):-):-) szaleństwo, więc Wisieńka, czy ja coś pisałam, że nie chcę rodzić w zimę ???? nie, nie przypominam sobie:-D
Witam nowe staraczki, a w szczególności Marankę (Maran-atha), moja lutóweczka do nas dołączyła i nic nie wiedziałam, no no. Cieszę się, że Alunia będzie miała rodzeństwo.
lila, przykro mi bardzo, choć to tylko słowa. Zostań z nami i wyczekuj swojego szczęścia.
Sol, trzymam kciuki za ciebie jutro, bo o Karolę jestem jakoś spokojna:happy:
agnieszka cieszę się, że przyspieszyłaś staranka. A jeśli chodzi o Kingę to tak jak pisałyśmy - jesteśmy na TAK, ale chciałabym widzieć tam jeszcze kilka staraczek. Zresztą ja się umówiłam z mamą na zamkniętym i nie ładnie odwoływać:rofl2:
Lovely, 100 lat, 100 lat, niech żyje żyje nam. Nieeeeech żyje nam !!!
a Ewcia, dla ciebie spóźnione 100 lat.

spadam spać, bo rano do pracy i będę nie tomna. Karollo pochrapuje, koty też to i ja się kładę.
Jutro się zamelduję z pracy, choć to będzie ciężki dzień.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry