reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - skusiłaś :-D Ale jedna krecha na razie, może za tydzień będą dwie.

Jezu nie wiem co ze sobą zrobić :-(

reklama
hejka dziewczynki,

Wisieńka, ja od rana takie pobolewanie czuję, może to oznaka zbliżającej się owulki. Mamy podobne suwaczki, więc może, może...
mama, miłej kawki i ploteczek.
Sol, proszę się trzymać dzielnie, Karola się dobrze bawi, a mama niech pisze pracę. Szybciej napiszesz to szybciej będziesz miała z głowy.
Kinga, Iwonka witam.
agnieszka, w takim razie czekamy co ci powie ginek.

Moje chłopaki dziś sami się rządzą (czytaj: będę miała duuuuuże sprzątanie jak wrócę do domu):-D

Sol nie rób testu nie pozwalam - Ty bys mi nie pozwoliła :) to ja tobie nie pozwalam a gdzie to Twoje logiczne myślenie co ?? hehe żartóje nie wkurzaj sie widze że hormony działają na każdą :) ja dziś do was z doskoku bo musze troszke popracowac w końcu choc narazie tłomów niestety nie ma ale musze troche ciuchy poukładac i takie tam ni i musze zrobić ta strone kurcze ja jej sie boje robić - to tak jak z pisaniem mojej pracy licencjackiej siedziałam na łóżku patrzyłam na notatki na biórku i nagle musiałam posprzątac albo koniecznie coś zrobić albo spać mi sie chciało i potrafiłam długoooooo spac żeby tylko jej nie pisac ja tak mam przed waznymi egazminami że tuz przed unikam książek jak ognia i tak też mam z tą strona no nie wiem czemu ale tak mi sie cięszko do niej zabrać ehh

Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka - współwłaścicielka przedszkola - była u Karolinki - wszystko w porządku. Szkoda mi tylko jej córci - w morfologii jej wychodzi ostre zakażenie a jak szukają usg, rtg, wymazy itp to jest wszystko ok. Lekarze nie wiedzą co jej jest. Jutro kolejna morfologia i będą szukać - mam nadzieję że malutka szybko wyzdrowieje :tak: Bo to już drugi raz w tym roku - w styczniu chorowała prawie miesiąc - temperatura do 40 i nic po za tym ale sama wyszła a teraz już drugi tydzień i znowu to samo :-(

Po diabła ja kupowałam te testy :-( Ale folik sobie zacznę łykać :-p
Sol widzisz wszystko w porządku :)
Będzie dobrze:)
A dziewczynki szkoda,najgorsze jest to że nie mogą znaleźć przyczyny:(
AGNIESZKA- ja juz mam sasiadke wiec ide robic kawke-odezwe sie pozniej:tak::-D
miłej kawusi:)
Wisieńka - skusiłaś :-D Ale jedna krecha na razie, może za tydzień będą dwie.

Jezu nie wiem co ze sobą zrobić :-(

Sol skusiłaś się ojjj a miałaś pisać prace :rofl2:
Następnym razem będą dwie krechy :tak:

Sol jedna krecha? Ty sie tym nie przejmuj bo to definitywnie za wczesnie. Ale wiesz , dobrze , ze zrobiłaś bo przynajmniej juz znasz pytania i teraz na pewno bedzie dwója:-):-):-)A jak sie nudzisz to zapraszam do mnie na peno coś wymyslimy. Ja bym tak ze spadochronem skoczyła , ale tobie w ciązy to pewnie nie wolno:-p:-p
Zapmarta ja tam nie pamiętam, żebyś ty nie chciała w zimie rodzić, :-p:szok:, wprost przeciwnie , mówiłaś , ze zima super bo 2 miesiące, dzidzia podrośnie do wielogodzinnych spacerów a na wakacje będzie w sam raz na jakis wypad:-D:-D:-D:-DNo nadzieję, ze to owulka, a z drugiej strony to się zaczęło po wczorajszych przytulankach:-p
maryla witaj jak tam zamówionko?Popracuj sobie i wpadaj jak najczęściej:-)
mama udanych ploteczek:-)

Sol jedna krecha? Ty sie tym nie przejmuj bo to definitywnie za wczesnie. Ale wiesz , dobrze , ze zrobiłaś bo przynajmniej juz znasz pytania i teraz na pewno bedzie dwója:-):-):-)A jak sie nudzisz to zapraszam do mnie na peno coś wymyslimy. Ja bym tak ze spadochronem skoczyła , ale tobie w ciązy to pewnie nie wolno:-p:-p
Zapmarta ja tam nie pamiętam, żebyś ty nie chciała w zimie rodzić, :-p:szok:, wprost przeciwnie , mówiłaś , ze zima super bo 2 miesiące, dzidzia podrośnie do wielogodzinnych spacerów a na wakacje będzie w sam raz na jakis wypad:-D:-D:-D:-DNo nadzieję, ze to owulka, a z drugiej strony to się zaczęło po wczorajszych przytulankach:-p
maryla witaj jak tam zamówionko?Popracuj sobie i wpadaj jak najczęściej:-)
mama udanych ploteczek:-)

Wisieńka, dokładnie tak jak piszesz, po wczorajszych przytulankach !!!! No siostra bliźniaczka mi się trafiła.

Marylka witaj pracusiu. Jak humorek ??? dziś chyba będzie się działo co:-)
no kochana u mnie cały czas sie dzieje :):):)
kochane trzymajcie kciuki za utarg bo widze że klienci sie rozleniwili przez ten długi weekend

Sol jak ci powiedziałam że cykl miałam 26 dni a miałam 25 ale to chyba nie trzeba zmieniać jak jeden dzień różnicy co zresztą może teraz będzie 26 albo wcale :) ale stwierdziłam że jak tym razem się nie uda to następnym napewno :) w końcu do trzech razy sztuka :):):)

Zapmarta to ty teraz musisz ze mna fasolkować i będziemy rodzić jednego dnia:-)
Zawsze czułam, ze mam gdzieś bliźniaczkę:-D:-D:-DA z drugiej strony to ja chciałabym bliźniaki:-):-)
W końcu się ubrałam, bo do tej pory łaziłąm w piżamie , gotowałam w piżamie i pisałam w piżamie. A co nową mam z Zyrafą:-pTo są rozkosze bycia samemu w domu:-pI wiecie co ktos wyżarł resztę serniczka!:szok:A cos mnie wzieło na kalorie!

reklama
Wisieńka, no może te żyrafy pożarły serniczek ???:rofl2:, ja jeszcze nic słodkiego nie jadłam, ale mam w torebce Corny żurawinowy, to se chrupnę:-). No to czekamy na rozwój wydarzeń... i ciąże
Marylka, kciuki trzymam, niech się interes kręci.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry