reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lilia ciężko było :( najgorzej jest w rocznice
ale postanowiłam iść do przodu pamiętać będę zawsze ale nie mogę się cofać :(

u Ciebie to świeże rany :( ale wierzę że kiedy przyjdzie odpowiedni czas to znajdziesz siłę aby zacząć starania

Ostatnia edycja:
reklama
mama co płci to nie mam zadnego przeczucia:no: choc jednak bardziej skłaniałabym sie ku dziewczynce bo jakos tak łatwiej by bylo z pielegnacja i "obsługa" choc jak bedzie chlopiec to i tak bede szczesliwa najwazniejsze aby bylo zdrowe:tak:
sol wysłałam ci wiadomosc dostalas?

No już się obczytałam na necie i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to pokrzywka. Białe bąbelki z czerwoną otoczką, pojawiają się i znikają w różnych miejscach. Zniknie jak odstawie alergen. Problem w tym, że za cholerę nie wiem co go moglo uczlić bo go nigdy nic nie uczuliło. Wprwadzilam jednak serek ziołowy ( wczesniej jadł innej firmy), może to to :eek:... juz mu tego nie dam i zobaczymy czy zniknie :rofl2: Podobno się tego niczym nie leczy i nei jest groźne :happy:

Lilia - fajny piesio, ja mam labradora. Z góry już ci współczuje z sierścią :-(
Sol - jaki z ciebie erudyta hihi... jakie kierunki studiów jeszcze skończyłas oprucz farmacji i informatyki ?:-)

No nie mogę,dziewczyny juz 1000 stronę przekroczyły:eek:

Sol jutro pierwszy dzień do przedszkola??????

Jak mi sie nie chce jutro do pracy:-(rozleniwiłam się,a tera zprzed nami ciężkie 2 miesiące:szok:

dziewczyny kąpałam się i jak sobie tak lezałam w wannie to czułam jakby mi sie tam w brzuchu coś ruszało,nie wiem dlaczego mam takie odczucia,przeciez to niemozliwe,czy to tak powiększa się macica???w pierszej ciąży nie pamiętam żebym tak miała:szok:
a ja juz myslałam ze wsyztsko wiem o ciąży,a tu nie wiem nic,na nowo wszystkiego się uczę

Iwonka juz pomalutku ta sila sie we mnie zbiera a mysle ze jak suwaczek dobiegnie konca to bede miala w sobie jej na tyle duzo ze poradze sobie ze wszystkim:-)

KasiaWie- wiesz co , to chyba będą gazy i one dają takie uczucie jak ruchy dziecka hehehe :) pewnie miałaś tak wcześniej, ale dopiero teraz wsłu****esz sie w organizm.

Widziałam, że u ciebie na styczniówkach jest babeczka z trojaczkami, szok ! podziwiam kobietę bo ja bym pewnie wpadła w totalna panikę, zwłaszcza ze ma malusieńke dzieciątko.

Witam i dołączam do grona starających sie o maleństwo i zaczynamy już w maju :)

Ostatnia edycja:
Lorelain no moze masz racje,a raczej na pewno,bo oczywiscie jestem swiadoma tego ze to nie dziecko,myślałam ze to poszerzająca się macica,a fakt teraz jakos bardziej się wsłu****e w swój organizm:tak:

tak na styczniówkach jest dziwczyna z trojaczkami...sozk!!!!i to tak wyszlo ot sobie,bez zadnych tabletek,hormonów...wiesz ja tak jeszcze mysle b ona pisała ze widoczne były 4 pęcherzyki i w 3 były Fasolki,zeby na kolejnym usg się nie okazało ze jednak w tym 4 też jest:-)normalnie szok!!!ja chyba bym zemdlała:-)choc chciałam miec kiedyc bliźniaki i mysle ze ucieszyłabym sie,ale trojaczki,alb i więcej,o nie!!!!to juz problem:-p

witaj maran:-)widze ze mas zjuz mała dzidzie,super że bedzie taka mała różnica wieku,no o czekamy z Tobą na staranka i testowanka:tak:

neta witaj,przepraszam ale tu tyle nickow nowych ze juz się gubie;-)
bardzo mi przykro z powodu Twojej tragedii,nie pozostaje mi nic jak życzyć Ci aby przysżły nowe wspaniałe nadzieje,zadne dziecko nie zastapi tego straconego,ale zawsze daje naddzieje i radość:tak:

reklama
Kasiawie - ja to nawet i z bliźniakami byłabym przerażona bo jak sobie przypomnę początki, nie przespane noce, ulewania itd i tak z dwójka to normalnie załamka, a na trzecie dziecko to przecie rąk brak :sorry:

witam nowe staraczki :happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry