reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JSORBEK- tak,dokladnie-teraz biore anty bez przerwy na @ a po odstawieniu(3 opakowania mam brac) zaczynamy-ja mam problem z jajnikami-prawy juz"śpi"a w lewym sa nieliczne pecherzyki i niewiadomo czy dojrzeja do pekniecia(owulacji)dlatego tak musze zrobic-teraz usypiam tego 1 jajnika a potem moze laskawie wezmie sie do pracy....tak mam zrobione przy dzieciach tylko bez problemu zaszlam w ta pierwsza ciaze ktora poronilam....
MARGOLCIA- witaj wieczorkiem:tak:
LILA- a mowilam,ze my tu tępo mamy:tak::-D:-D:-D
ja zmykam-m jak milosc i spac....do jutra babeczki drogie-spokojnej nocki a starajacym sie owocnch przytulasków:laugh2:karaluchy..

reklama
jutro mam do odebrania wyniki badań krwi, mam nadzieję , że bedą dobre... Trochę się obawiam

kolorowych mama...

Witam ponownie:-)wrocilam nie dawno do domku a tu tyle stron do nadrobienia:szok:
ide poczytac bo nie jestem w temacie..

witam ponownie :)
lilia
wszystko zależ od lekarza, od wyników badań, od stanu psychicznego i fizycznego

u mnie wyniki ok więc lekarz zezwolił po @ teoretycznie to była 2 miesiączka

Margolcia a mialas wczesniej juz jakies problemy z wynikami krwi???

Niestety tak. Miałam lekka anemię i OB podwyższone, a nie wiadomo z czego. W sumie to najbardziej ciekawa jestem wyników z toxo,no i standardowo prób wątrobowych(bo biore anty). Za miesiąc kolejne pobieranie, bo muszę hormony tarczycy kontrolować, a nie miałam już pieniedzy, zeby za jednym razem zrobić. ehh:-(
Ale trzeba zrobic badania co jakiś czas;-)

kochane uciekam już. Filma oglądnąć i spać. Buziaki i kolorowych snów wszystkim

Iwonka u mnie fizycznie tez wszysto dobrze tylko wlasnie z tych innych wzgledow wolelismy poczekac z M ochlonac po stracie ale sa kobiety silniejsze ktore szybciej decyduja sie na dzidziusia i tu twoj przyklad a ja niestety naleze do tych drugich i poczekam sobie jeszcze troszke:-) a tobie gratuluje silnego charakteru:-)

reklama
SOL- Ty osoba-to sie porobilo ,co???;-):-):-):-)jutro prowadzisz córe do przedszkola a dopiero co Ja urodzilas......
Nie mów mi bo mam ochotę jutro zostać w domu i nigdzie nie wychodzić :-( Marcin ma na rano do pracy - nawet by nie wiedział :-( mam pełno obaw choć wiem że to dla niej dobre :-( Ja nie chce jej tam posyłać :-(

margolcia - mam alergię od 17 lat, skończone studia farmaceutyczne i uwierz mi ze próbowałam i dowiedziałam się w tym temacie więcej niżbym chciała - a zła nie jestem :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry