reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- pewnie,ze najwazniejsze zeby donosic ciaze do konca i zakonczyc pomyslnie bezproblemowym porodem:tak:czego Ci zycze:tak:;-)
AGNIESZKA- dobry tekst tesciowej:-D
a mi zostalo 1 opakowanie i 2 tabletki takze juz powoli gorąco sie robi...kwas lykam i wypatruje boćka:tak:Zuza mi na spacerze powiedziala,ze jak urodze Jej siostrzyczke to Ona sie bedzie Hania(tak chce zeby siostra miala na imie) opiekowac :-)a ja Jej mowie,ze moze bedzie brat....a Zuza -to moze byc brat-Rysiem tez sie bede opiekowac:szok::eek::szok: RYSIEM???????????? skad ten pomysl???:laugh2:

reklama
agnieszkak.k tak zrobiłam i nie widze suwaczka - zresztą waszych też nie jak macie

MAMA - dziekuje:):) nioo widze ze masz wesoło z tą twoją córeczką :):) czasami nieźle idzie się ubawić z takimi dzieciaczkami:):)

cześć mama:-).Rysio powiadasz???he he:-)

agnieszka nie chciałam Cię przestraszyć,tylko my się staraliśmy 9 m-cy,a mogłam wcześniej to wszystko załatwić.lepiej wiedzieć i działać,takie jest moje zdanie:tak:.

a mnie zostały jeszcze 2 anty,zobaczymy jaka @ przyjdzie:baffled:,a potem wyczekiwanie na kolejną @ już bez anty i usg.oby to tak długo nie potrwało...a kwas foliowy sobie łykam,nie zaszkodzi:tak:.

napiszcie mi plisss co z tymi suwaczkami ??

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym mamusiom :-):-):-)
JSORBEK- nie wiem o co chodzi u Ciebie bo my Twoje suwaczki widzimy masz odpis o corce i drugi suwaczek ze owulacja dzis-wiec moze zresetuj komputer:tak:my swoje suwaczki tez widzimy:-D
AGNIESZKA- naprawde dobrze zrobic usg...
BIBINKA- witam i gratuluje Ali ze tak szybko Jej poszlo z rowerkiem:tak:super!!no i zdrowka zycze!!!!:tak:;-)ukochaj Ja od cioci!!

Mama - to ja Ci opowiem też coś śmiesznego co wymyślił mój 9 letni siostrzeniec :) Przychodzi kiedyś ze szkoły i mówi do mojej siostry : "mama mam dla Ciebie dwie wiadomości jedną dobrą drugą złą od której mam zacząć" a moja siostra mówi od tej złej wiec mały mówi "zapomniałem ze szkoły ćwiczeń z polskiego " a moja siostra mówi nioo a ta dobra to jaka ?? " no że nie mam nic na zadanie" he he ale miałam ubaw jak to usłyszałam

Przesadziłyście :dry:

sol koniecznie odczulanie!! Po co się masz tak męczyć, szkoda tylko , że nie na wszystko możesz, ale pyłki to i tak dużo :)
Nie wiem czemu twierdzisz że nie na wszystko mogę się odczulić :dry: Na pyłki, roztocza, grzyby i pleśnie są szczepionki - a żeby było zabawniej to leży jedna taka partia u mnie w lodówce bo przed długim weekendem odebrałam dla koleżanki z apteki bo ona wyjechała a jutro rano ma być szczepiona więc rano zamiast czekać na otwarcie apteki przyjdzie do mnie. Są to szczepionki dedykowane - nie standardowe - droższe ale szybciej i skuteczniej działają :tak:

zapmarta - oj marzy mi się burza, marzy :-D Dziękuję :-D

Paula - gratki :tak: jak chcesz - to zapraszam do dodania swojego suwaczka na naszej stronce - (w pm do mnie podaj datę ostatniej @ i dł. cyklu)

Jestem dzisiaj w szoku - chciałam zrobić naleśniki na obiadek i... wszystkie od pierwszego mi wyszły :szok: Ale smakowało moim łasuchom i to najważniejsze :-D Podsypiam sobie bo u mnie pada a dla meteopaty to pogoda jedynie do spania :-D Wieczorkiem mają przyjść znajomi więc trzeba by ogarnąć trochę domek i siebie :dry: Nie bardzo mi się to podoba :dry:

JSORBEK- nie wiem o co chodzi u Ciebie bo my Twoje suwaczki widzimy masz odpis o corce i drugi suwaczek ze owulacja dzis-wiec moze zresetuj komputer:tak:my swoje suwaczki tez widzimy:-D

No właśnie mnie to zdziwiło, że nie widzę suwaczkó w ogóle :szok::no::-:)-:)-(

reklama
Dziewczyny tak sobie rozmawiam z mężem i postanowiliśmy że jak moja @ nie przyjdzie do końca tego tygodnia to w przyszły poniedziałek ide do lekarza rodzinnego po skierowanie na usg do szpitala.Jak uda mi się dostać i będę szanse na to abym mogła zajść w ciążę to będziemy działać od razu,nie będziemy czekać.Boję się że potem mogę mieć problemy...:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry