reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczku dzidzia cudna!!!!!!!!!!!!!!!! Ja owu miałam 30-31 stycznia 2011 - termin porodu 25 października 2011 :tak:

reklama
Właśnie Poczku,dzidzia śliczna.Mam nadzieję, że mój kropek urośnie tak samo:)
Aaaa wiecie co? W sobotę zamówiliśmy pizzę i jak uwielbiam jeść to mi śmierdziała!
Kurde...czy ja tą imprezą nie zaszkodziłam:wściekła/y:

Looo ale NEWS :)

CAROLA : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aze mi sie serce cieszy :) Wiem ze jeszcze jest wczesniej i skoro wolisz - to z oficjalnymi gratulacjami sie powstrzymam, ale ale ... AZ mi sie na jezyk cisnie ... :)
Ale sie ciesze, rtyle czekania, prob, stresu, lez i wkoncu !!!! Mam nadzieje, ogromna nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :)))) Niech kropek rosnie zdrowo :)

PS. JA jestem z 19.10 :) Wagi sa bardzo fajne hehhe :yes:

:-):-):-):-)

maran : 100 lat dla cory !!! ALe zlecialo :))))))

pok : Slicnzy jaszczurek :)

just : slicnzosci lupy ! ten pierwszy !!: uwielbiam taki zimowo-gorski-swiateczny styl :)
no i oczywiscie marinero :) jakby madel odpuscila, to ja jestem i rezerwuje jako druga :)

Pok pisałam, że raz i to nie w owu przytulaliśmy się.Sugerujesz coś?
Mam napisane: pęcherzyk o średnicy 1,6mm. Gin powiedział, że w 5tyg powinno być 6mm.

Nic nie sugeruje tylko sobie po poczkowemy wszystko przemyslam i analizuje ale moze poslucham mad :) znajde tylko te normy.

A ty mowisz karola 1,6 mm czy cm?

made wiesz.. przysłali mi promocyjne pudełko z hippa i w środku był słoiczek z jabłuszkiem od 4. m-ca, to było tydzień temu. Małej bardzo smakował, uważnie jadła, dałam kilka 1/4 łyżeczek. Problemów brzuszkowych nie zaobserwowałam :-)

hehe poczek na wzrok ciąża szkodzi :-p:-p:-p:-p:-p

Pok mm jest...mam wydruk od ginka.
Jos jaja co?????:)))
Zostaw mi kilka słodkich bodziaków od Filutka:)))))

carola : zostawie zostawie, co tylko zechcesz! tylko ladnie wygrzewaj kropka i zeeen :)

Staram się:)))) Oby się udało:)
Poczku filozofuj ile się da...sorki,ja jakaś wrażliwa dzisiaj jestem:)

Ja bym chciala usg codziennie! Cud miod taki ludzik! Juz sie nie da o nim per jaszczurek, choc moja mama chyba juz zawsze bedzie "to" nazywac jaszczurkiem :)

Karola w 5tc 2mm ma embrion, 6 mm to kolo 7tc (podaje liczac od OM)

reklama
No to tak jak ginek mówił 5tydzień to ok 6mm powinno być.
A ja dopiero 4tydzień mam i maksymalnie + 2dni

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry