reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku... oddychaj, oddychaj.. ! Sprawdź czy te normy są światowej klasy, i oddychaj... :evil:

Kocurek :-):-)

reklama
pok : nie wtaracjac sie w wasza dyskujse, ma nie bardzo mam na to ochote. Ale ja juz w ciazy bylam 3 razy. i moge ci tylko potwierdzic swoim przykladem ze tak sa sprzety i tak sa gon. ktorzy pewnie oglaszaja ciaze w 4 tygodniu. dokladnie 4tyg. + 2 dni :) I pomylki nie bylo. druga ciaza zdiagnozowana dokladnie na tym samym etapie. tylko z trzecia specjalnie povczekalam i poszlam dopiero do gon;w 8 tyg bo po stracie balam sie isc wczensiej.
a ze w CH nie chca brac odpowiedzialnosci czy osadzac tak wczensiej : to ich polityka. W UK sie ciaze traktuje realnie i materialnie od 3 mieisaca :) wczesniej tak jakby jej nie bylo, i jets "zobaczymy pozniej"

poczku - wszeteczny urok! :-) A w kwestii formalnej, to chciałam zapytać: - Z mimiki matki czy dziecka?

asionek : pisalam na FB ze nie znam kurka!!! ale czadowe jets i wyglada solidnie :) i promo ci sie trafila super :) rzadko kiedy tyle opuszczaja na krzeslach i "duzych" sprzetach :)

Pok i Karola-spokojnie dziewczyny-teraz nerwy wam są niepotrzebne, a wręcz mogą zaszkodzić-spokojnie oddychać
dla mnie dobry lekarz może wszystko;)

Wiesz,nie będę z Tobą więcej polemizować na ten temat bo nie Ty jesteś specjalistą i nie obrażaj proszę lekarzy.
Wiem do kogo chodzę,komu ufam i co robię,tak więc odpuść i znajdź inną ofiarę.
Nie będę przypominać Twoich rozterek i panik z przed kilku tygodni.
Ok?
Dzięki Asionek i za tabelkę tysz:)))
W końcu byłam już w ciąży i wiem co i jak...nie lubię jak się ze mnie robi durnia i wmawia pewne rzeczy.

Ok. Nawzajem.
niektorym sie ufa, innym nie. Ot co.

poczku - wszeteczny urok! :-) A w kwestii formalnej, to chciałam zapytać: - Z mimiki matki czy dziecka?

No jak to?! Dziecka! Tego starszego oczywiscie :-D

UWAGA KOLEŻANKI!

Nie pamiętam komu miałam dać info o pudełkach z Lilda ale: pudełka są do samodzielnego złożenia. W środku taka tekturka, która podtrzymuje wszystko, z zewnątrz obszyte takim jakby materiałem.
A dzięki uprzejmości koleżanki Fasolki mam zdjęcia:Zobacz załącznik 436818

reklama
Apeluję o spokój!!! Złość szkodzi nie tylko urodzie :-p O!

Kocurku!!!!!!!! Gdzie jesteś Kochana moja? :-):-):-)

rureczka - a te pudełka są tylko w tym landrynkowym różu?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry