Czarny Kocur
Made by Made :*
Dobra pok melduj objawy, bo tylko liczysz i liczysz...
Ciekawam...
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tak jak ginek mówił 5tydzień to ok 6mm powinno być.
A ja dopiero 4tydzień mam i maksymalnie + 2dni
Kochana, po pierwsze mój ginek ma sprzęt światowej klasy i widać wszystko, dokładnie sprawdzał czy to nie miesiączka,badał mnie bardzo długo.Na usg widać wszystko w super zoomie. Ginek bardzo dobry.
Wykluczył @,torbiel inne rzeczy.
Na zwykłym badaniu też wyczuł ciążę.
Poza tym jak byłam z Ninką w ciąży to ginek mnie badał ''ręcznie'' i też powiedział,że ciąża 4tyg3dni.
3 dni wcześniej na usg nie było nic widać,czyli w 4tc...a w 4tyg i 6dni inne usg pokazało Ninkę.
I mój ginek podawał tc od miesiączki i zapłodnienia.Od zapłodnienia wyszło 2tyg i 2dni.
Asionku patrz post powyżej! A ja dziś kupiłam kleik ryżowy i spróbuję na wodzie podać. Zobaczymy czy pannie zasmakuje
.
Jestem,małżonek przyjechał żeby mnie zawieźć do ginka.
Ginek w szoku,ja w większym.
Mam kropka...kropek ma 1,6mm....nie wiadomo czy ciąża się utrzyma bo za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić.
Następna wizyta 22.02, mam leżeć i czekać, w razie plamień luteina doustnie i dopochwowo.
wiolu właśnie nie wiem... na stronie widziałam, takie różowe mi się podobają. Mówisz, że wkładki z lidla dobre? Może tez kupię...
Wszystko mokre i zaplute w promieniu metra, kleik w moich włosach, dziecko zjadło 60ml i chce więcej![]()
Z caly, szacunkiem co to za gin, co potwierdza ciaze z usg w 4tc? Chyba, ze podajes od owua nie OM. W 4tc nie widac na usg nic co by sie roznilo od obrazu sprzed miesiaczki...
ja bron boze nic na zlosc ale moze gina powinnas zmienic. 6mm to 6-7tc (sprawdzilam teraz). Na pewno nie 5tc, bo w 5 tc milimetry sa 2.
ja tam nie wiem... Tylko cosik mi sie tu nie zgadza.
A bete zrobil? Bo w tak wczesnej ciazy naprawde na usg nic nie ma i mozna najwyzej zrobic badanie krwi, wrecz nalezy.