reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola to masz taki termin jak ja miałam!!!!!!! :tak::tak::tak:

Wioluś
to jak dużo przecieka to lepiej na początek jednorazowe, bo tamte Ci przelecą - ale mi teraz nic a nic nie przelatuje i kasy już nie muszę wydawać!

reklama
oooooo ja.... wchodze po takim czasie a tu KROPEK... super oby teraz wszystko tylko dobrze było :):) ściskam mocno carola :)

Kocie a moja dziś kichnęła jak dawałam jej zupkę...wszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyystko dookoła+ja i moje ubranie/włosy a nawet jej włosy w zupce z marchewką,indykiem i ryżem;)))
a potem kaszlnęła;)

paula kochaaana co to wczoraj było przy tym kleiku - moja jak kicha to seryjnie :-D:-D:-D a dziś robi takie plujące "a buuuuu" i się świetnie bawi :rofl2:

hej carola a czujesz się jak...? ? ?

Wszystko mokre i zaplute w promieniu metra, kleik w moich włosach, dziecko zjadło 60ml i chce więcej :szok:
Jak się czuję?Nieźle...generalnie sikam,sikam i jeszcze raz sikam...cyce nie bolą a miesiąc temu bolały przed @,brzuch pobolewa chwilami mocno i przestaje...No i smak metalu w buzi ale szczerze powiem, że miewałam tak czasami dlatego myślałam, ze sobie wmawiam.
I bardzo źle sypiam.

Kocie to buuu plujące jest zabójcze-ja mojej wkładałam łyżeczkę do buzi z jedzonkiem a ona wtedy buuu lub brrrummm;))))

Karola ale masz fajne objawy ciążowe;)

U nas " a buuu" i " a ma!" to hit cały ostatni tydzień :-):-) ale "a buu" zwykle robi jak jest jej źle, a dziś też przy jedzonku :-D

reklama
Kocie wyobraź sobie jak ja przeżywam! :)
Dzisiaj miałam pierwsze tulenie klozetu ale to chyba z nerwów i niewyspania...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry