- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maran-atha
Fanka BB :)
oooooo ja.... wchodze po takim czasie a tu KROPEK... super oby teraz wszystko tylko dobrze było 
ściskam mocno carola 
paulina.pro
Kocie a moja dziś kichnęła jak dawałam jej zupkę...wszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyystko dookoła+ja i moje ubranie/włosy a nawet jej włosy w zupce z marchewką,indykiem i ryżem
))
a potem kaszlnęła
a potem kaszlnęła
Czarny Kocur
Made by Made :*
paula kochaaana co to wczoraj było przy tym kleiku - moja jak kicha to seryjnie 

a dziś robi takie plujące "a buuuuu" i się świetnie bawi 

E
EEnil
Gość
Jak się czuję?Nieźle...generalnie sikam,sikam i jeszcze raz sikam...cyce nie bolą a miesiąc temu bolały przed @,brzuch pobolewa chwilami mocno i przestaje...No i smak metalu w buzi ale szczerze powiem, że miewałam tak czasami dlatego myślałam, ze sobie wmawiam.hej carola a czujesz się jak...? ? ?
Wszystko mokre i zaplute w promieniu metra, kleik w moich włosach, dziecko zjadło 60ml i chce więcej![]()
I bardzo źle sypiam.
paulina.pro
Kocie to buuu plujące jest zabójcze-ja mojej wkładałam łyżeczkę do buzi z jedzonkiem a ona wtedy buuu lub brrrummm
)))
Karola ale masz fajne objawy ciążowe
Karola ale masz fajne objawy ciążowe
Czarny Kocur
Kurde .... carola powiem Ci, że przeżywam strasznie ....... ......... 

paulina.pro
aaa Wiola-Daniel bardzo szczęśliwy jest,że dostał kartkę-niedawno mi marudził,że on nie dostaje listów-a tu,proszę
!!
Czarny Kocur
U nas " a buuu" i " a ma!" to hit cały ostatni tydzień :-):-) ale "a buu" zwykle robi jak jest jej źle, a dziś też przy jedzonku 

reklama
E
EEnil
Gość
Kocie wyobraź sobie jak ja przeżywam! 
Dzisiaj miałam pierwsze tulenie klozetu ale to chyba z nerwów i niewyspania...
Dzisiaj miałam pierwsze tulenie klozetu ale to chyba z nerwów i niewyspania...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: