reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie pokaż usta, ja je sobie wydrukuje i zaniosę do chirurga plastycznego:-D

hehehe dobre sobie :-p

kocur coś wyszpera, żeby nie było tak miło, bo zgroza normalnie !!! :baffled:

W samą porę heheh

eh, z tymi fotelikami....
Tak jak już napisałam: bezpieczeństwo i wygoda przede wszytkim, potem reszta włączając cenę (ale bez przesady). Patrząc na kuzyna młodego, który w wieku 2 lat waży 20kg, jest wysoki i barczysty oraz porównując rozwój jego i młodego, to młody idzie kropka w kropkę w kuzyna. Założyliśmy, że tak będzie, więc lepiej zainwestować w fotelik 9-25 lub 9-36 (ostateczność) albo powiemy rodzicom naszym i rodzicom chrzestnym, żeby złożyli się na fotelik w ramach np. prezentu na Wielkanoc i wtedy 9-18. Chociaż sam pomysł złożenia się nie jest zły pomijając przedział wagowy. hehehe

Co do marki pod względem bezpieczeństwa przoduje (u nas) Recaro Young Sport Young Sport, potem Maxi Cosi Tobi Fotelik Maxi-Cosi Tobi 9-18 Kg - Ceneo.pl, długo, długo nic, a potem Ferrari, Coneco. To tylko z tych, które oglądaliśmy.
Estetyka i praktyczność- ciężki wybór. Na równi Recaro (j.w) i Maxi Cosi Tobi.

heheh.... mamy trochę do przemyślenia i poczytania. Recaro troszkę bardziej praktyczniejszy, ale mi bardziej podoba się Maxi Cosi.

CAROLU dzięki, ale młody waży niecałe 10kg.
Jaki kolor masz na głowie teraz?

LILU dziękuję. Jak złozy się 5 portfeli, to koszt wyjdzie nawet poniżej ceny tego Ramatti. Z jakiego tworzywa ma środek? Nie znalazłam informacji.
uśmiałam się z foczki ;-)

RURECZKO mi gin przepisał Sinupred tabletki, nawilżanie śluzówki nosa SteriMar baby i maść majerankową na płatki nosa. Już w drugiej dobie odczułam ulgę

PAULINKO- potworze ciasteczkowy! Ładnie Ci w kapeluszach i czapkach. Te zdjęcie, które wysłałąś mi na maila ze spacerku w jasnej czapie a`la smerf też cudne.
I jak w Biedronce? Musiałam wylecieć do tutejszej i zostały z Mają 74, 68. Ze Smerfetką 80,86. Reszta to te Kitty brrr choć koty wielbię, to tego mam dość.
Koszulki z Mają tylko 74. Jak nie znalazłaś, jutro jadę do mamy... W tamtejszej zawsze pełno wszystkiego nawet w 5 dni po rozpoczęciu promocji.

BOOGIE kochana, takie ciało, taka buzia, Włosy, te CYCZKI- piękna!

no Libby nie znalazłam bodziaków

a jak mały wam tak rośnie to nie lepiej wziąść fotelik 9-25kg? bo nawet się nie zorientujecie kiedy wam wyrośnie..
. FOTELIK MAXI COSI MOBI 9-25KG BOCIEK ZABRZE (2063170474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na przykład...
my dopiero po zakupie coneco zaczęliśmy zwracać uwagę na bezpieczeństwo i rankingi adac...dlatego Danielowi kupilismy teraz coś takiego FOTELIK SAMOCHODOWY SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFIX (2085024644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a Maja ma nosiedłko maxi cosi city- i na razie nam jeszcze z niego nie wyrasta

PAULINKO pisałam tylko o tych, które macaliśmy i masz słuszność oczywiście- lepiej 9-25, ale nie było tam w tej kategorii nic ciekawego. Za chwilkę zajmę się tymi, które mi polecasz...
kolacyję pichcę i muszę się spieszyć. Mój Pan wychodzi :baffled: SE sam na miasto :shocked2: aż mi się wierzyć nie chce

oki, body. Zanotowałam. Rozmiar 86

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry