reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pa mama :)

ja tez mykam już do mojego mężulka ;) jutro na pewno zajrzę

Dobranoc!!!!:-)

KASIAWIE- wszystko z fasolka jest dobrze wiec nie wnikamy co i jak z tym zagniezdzenie bo siwych wlosow dostaniemy:eek:jestes w ciazy,jestes ciężarówka i w styczniu rodzisz-takie sa fakty:laugh2::laugh2::rofl2:

no eraz to mam czarno na białym :-p:-)

Dziewczyny Ja chyba będę testować bo @ brak.Mam jeszcze jeden test w szafce.Ale nie wiem kiedy się zdecyduję...
Wpadnę do was później,lecę na obiadek a dziś pizza:)

testuj testuj,czekamy :-):-)

Czesc dziewczynki:) a wiec u rodziców było super reakcja zarówno u Krzyska jak i u moich ehh płacz i szczescie dziadków:):) a jak wam mija dzionek??

ciesze się że taka reakcja,ja powiedzialam mamie bo nie wytzrymałam,ale nikomu ma nie mówic,nawet tacie-bo on nie wytrzyma i będzie się wszystkim chwalił:baffled::-)
chciałam poczekać do wizyty u ginek ale czy dam rade,juz chciałabym żeby wszyscy wiedzieli,ciekawe jak zareagują moi teście:szok:;-)

Dobranoc tym co poszły spać. Ja jeszcze jakoś nie mogę.
Kasiawie witaj wieczorkowo, mam nadzieję, ze juz sie uspokoiłaś bo nerwy to ci teraz nie potrzebne:-)My będziemy oglądac jakis straszny film:-)trilerek czy cos:-)

Wisienko no niby spokojna,ale ja niecierpliwy czlowiek...z Julia jak zrobiłam test to za godzine juz byłam u ginka a za dwie mialam wynik z bety:-)
a jaki film oglądacie?ja tez bym jakis straszny zobaczyła bo lubię,ale nei wiem czy teraz to powinnam takie oglądać:baffled:

Czytałam w jakiejs książce dla ciężarówek , zeby unikac takich emocji ale ja tez uwielbiam. Chyba piłę bo mamy ją i mamy i nie ma kiedy. Żegnam sie miłej nocki i pogodnych snów:-)

Udało się nadrobić. My siedzimy u teściów. Dziś mamy zamiar seksić się jak za czasów początku związku, czyli cichaczem :-D
Moj pierwszy raz był tu to i może tu pocznie się nasze dziecko:-)

Sorry, ze sie nie odzywałam, ale musiałam odchorować ten negatywny test.
Coś czuję, że dzisiaj dostanę @, byłoby miło w sumie bo nie chce czekać znów 50 dni jak to sie zdarzało dawno temu... a dziś 31 dzień cyklu.

Dziewczyny czy któraś z Was używa może wykresów? Jakiegos Fertility friend itp? No i czy któraś z Was zna się na badaniu szyjki macicy i śluzie? Bo ja bym się bardzo chciała dokształcić, mimo, że wiem co nieco.. a jednak zawsze fajniej z kimś.

No i pytanie.. Czy ktoś z Was stosował kiedykolwiek testy owulacyjne?

Ja mierzyłam kiedyś tempkę. Zapisywałam sobie w wykresie na stronie skarbmamy.pl (darmowy wykres), ale mi się znudziło.
Testów używałam, wychodziły pozytywne, ale podobno przy PCO to się zdarza:confused2:

Wisenko oj piła to straszna...wiesz jaki jest jesczze straszny?wzgórza mają oczy 1 i 2
to dobranoc kochana,miłego filmu ;-)

elleth no to powdzenia,niech się zafasolkuje:-)

Ja na chwilkę, ściskam was mocno dziewczynki i się kładę,

aha, bo zapomnę. Z zamkniętym można byłoby zrobić tak jak mamy na lutówkach. Te co mają dostęp, dają propozycje kto ma dołączyć i decyzja zapada.
Umówmy się, że każda poda swoją propozycję i agnieszka później wyśle zaproszenia. Nie mam nic przeciwko Kingi, ale chciałabym widzieć tam jeszcze kilka dziewczyn.

głosowanie na zamkniętym ?

reklama
KINGA- hejka,to Ty juz szczuplutka jestes...ja mam 68kg przy 170cm i tez bym chciala zrzucic,ale narazie to tylko checi;/ fajnie,ze wieczor milo zlecial-moje juz chrapią:))
[/SIZE][/SIZE]
dziewczyny nie fiksować,dobrą macie wagę.
Ja to mogę narzekać bo ważę 58 i mam 183 cm wzrostu i jem wszystko i o każdej porze i przytycie mi nie grozi :rofl2:
Aga widzę dni płodne odliczane są czyli jednak się staracie już????
Na początek zaczęłam siebie obserwować.

...a co do mojego testu to nie mam żadnych objaw na @ no troszkę bolą piersi,najczęściej jak wyciągam ręce do góry więc pewnie hormony szaleją,muszę siebie obserwować.W tygodniu jak @ nie przyjdzie to zrobię test i zobaczę no a jeśli to nie ciąża w co wątpię to będę musiała wybrać się do mojego lekarza i zobaczę co mi powie.

Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry