reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie porannie i mega deszczowo:baffled:u mnie normalnie ulewa,mam nadzieje,ze pogoda sie troche upokoi:sorry:wlasnie wstalam i piac kawke pisze...
Ja na chwilkę, ściskam was mocno dziewczynki i się kładę,

aha, bo zapomnę. Z zamkniętym można byłoby zrobić tak jak mamy na lutówkach. Te co mają dostęp, dają propozycje kto ma dołączyć i decyzja zapada.
Umówmy się, że każda poda swoją propozycję i agnieszka później wyśle zaproszenia. Nie mam nic przeciwko Kingi, ale chciałabym widzieć tam jeszcze kilka dziewczyn.

głosowanie na zamkniętym ?
ZAPMATRA- jestem ZA- we wtorek niech kazda wejdzie na zamkniety i poda kilka Nikow:tak:;-)
ELLETH- daj znac jak tam-udalo sie byc cicho czy zostaliscie nakryci????:laugh2::laugh2:
KASIAWIE- kiedy wizyta???
WISIEŃKA- jak tak po strasznym filmie???my ogladalismy wczoraj na tvp2 Dejavu-dobry film,dobry...i bez reklam:happy:
witam wszystkie kobietki i mam nadzieje,ze troche dzis popiszemy w taki smętny dzień:tak:;-)
ja pieknie pracuja moje suwaczki:))))

reklama
I ja się witam :-)
dzis zrobiłąm juz mój ostatni test,wyszły dwie mega krechy:-)
polecam wam test ciążowy firmy Acon,jest on chyba bardziej czuły niż pozostałe,na opakowaniu jest napisane ze wykrywa hcg juz w 10ml a te inne mają 25ml no i jak pisze krecha byla na parwdę wyraźna:-)

mama wizytę mam w następny wtorek 11 maja
agnieszka jak Ty mozesz tak długo wytrzymac??????:szok::szok::szok::szok:nie ma @ to bym juz dawno robiła,z reszta wiecie kiedy ja robiłam:-p

u mnie dzi spogoda srednia,narazie nie pada,słonko próbuje się przebic ale jest niewyraźnie:baffled:a jutro juz do pracy:angry::baffled:

mama suwaczki coraz bardziej otymistycznie wyglądają :-)

Ostatnia edycja:
Witam i dziękuję za miłe powitanie ;-)
Więc tak jak Wy, staram się o dziecko,trwa to już od 8 miesięcy, ale "ani widu, ani słychu " Byłam u dwóch lekarzy i ponoć wszystko jest ok, ale jakoś doczekac się nie mogę. Mam problemy z jelitami, od pewnego czasu ( ZJD ) i nie wiem sama, może właśnie to ma jakiś wpływ ...
Miło byłoby się powymieniac"doświadczeniami", dlatego postanowiłam dołączyć do Waszego forum ...
Serdecznie pozdrawiam wszystkie "staraczki"

witaj nagapalma;-)no i życzymy powodzenia,z takimi dziewczynami jak tu są na pewno Ci się uda:-)
tylko uważaj bo tu czyste szaleństwa są,szczególnie jeśli przychodzi pora testów:-D

Witam:)
Kasiu poczytałam troszkę o nieregularnych miesiączkach i wychodzi na to że być może tworzą mi się torbiele.Moje cykle po odstawieniu tabletek są nieregularne i występowały u mnie także brązowe plamienia czy to możliwe że rosną mi torbiele??
A głupia jestem bo jak byłam w Pl to poszłam do gina który nie miał usg więc mi nie zrobił.Albo sobie wkręcam te torbiele:-/

Co do zaproszenia dla Kingi to poczytałam kilkanaście postów wstecz i jeżeli część dziewczyn które są na zamkniętym wyrażają zgodę to zaproszenie wyślę.

KASIAWIE- POPROSIMY O FOTKE TESTU:tak::tak::tak::tak::tak::tak:super ze wyszly wyrazne ale my chcemy zobaczyc;-)a suwaczki mkną do przodu:laugh2::laugh2:
NAGAPALMA-WITAM PONOWNIE I ZAGLADAJ CZESCIEJ BO MY TU MEGA PRODUKCJE MAMY:tak:lekarze czesto mowia ze wszystko gra,ze my okazy zdrowia a w ciaze zajsc nie mozna:sorry:jak widzisz na moim suwaczku biore hormony bo inaczej marna szansa na ciaze i juz niedlugo zaczynamy...i przy zadnym dziecku nie bylo nam latwo zajsc:no:
AGNIESZKA- witaj i z tymi torbielami to mozliwe choc ja mialam regularne @ tyle ze bardzo bolace jak mialam torbiele....usg jest niezbedne!!

Ostatnia edycja:
no specjalnie dla was zrobiłam zdjęcie,jakies niewyraźne,nie wem co z tym moim aparatem,przydaby się nowy:angry:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 25
mama teraz myślę nad tym aby iść prywatnie do ginekologa tu w leicester ale prywatna wizyta kosztuje 160 funtów i pewnie i tak musiałam czekać a w PL za te pieniądze nam badanie ful wypas i nie wiem co jeszcze...

Wisieńka no piękne dwie krechy.Gratuluję:))

agniecha - mi jak torbiele się robiły to nie miałam ani plamień ani dziwnego śluzu - za to zaczęło boleć tak że nie mogłam nogą ruszyć (torbiel miałam w prawym jajniku) bo tak małpa urosła że zaczęła uciskać na nerwy i ból mi sięgał od podbrzusza do łydki - a zaczynało się tym że w terminie owu i @ bolało jakby mi ktoś się w tym miejscu skalpelem bawił bez znieczulenia - ból narastał przez 3 miesiące aż w końcu poszłam do szpitala do mojego gina i na usg wziął mnie od razu i z marszu wyznaczył termin za tydzień laparoskopii.

mama - dzień dobry :-)

A ja dzisiaj zakichana wstałam i nie wiem jak to będzie - zaraz spadam się wykąpać.

reklama
No tak, w przyszłym tygodniu napewno wybiorę się do mojego " ginka " i powiem, że ma mnie przebadac wzdłuż i wszerz ... Mama dosyć tego czekania na cud, zresztą powoli mi sie odechciewa, zastanawiam się po co ja się wogóle całe lata zabezpieczałam ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry