reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczesliwa-teraz juz bedziesz miala tylko mile dni no chyba ze bedziesz wymiotowac:laugh2:;-)to mniej mily bedzie...a my jutro mielismy jechac na piknik ,ale mi dzis kumpela napisala,ze byla w szpitalu z dzieciakami i sa chorzy:baffled:wiec nic z tego....mam nadzieje ,ze jutro pogoda dopisze to zabierzemy nasze smoki na przechadzke do lasu i moze dojdziemy az nad jezioro a to 6 km w 1 strone,ale potem jedzonko na trawie i spowrotem wiec moze damy rade,zobaczymy rano jaka bedzie pogoda:tak:

reklama
MAMA - ja też sie tego boje a od kiedy takie wymioty wystepuja?? narazie czuje sie ok:):) Poza tym ze od czasu do czasu ciągnie mnie w brzuszku i te piersi :):) my zapewne bedziemy sobie jutro w domku odpoczywac :):)

LADY87- kurde ,no moze Ci sie uda-zapraszamy;-):tak:
SZCZESLIWA- a z wymiotami to roznie-jedne maja inne nie;-)ja mialam od 6 tyg z Zuza a z Domisiem meeeega mdlosci az zielona chodzilam i nawet jak palca pchalam to nie moglam zwymiotowac-masakra,ale po 12 t.c.jak reka odjal...moze u Ciebie nie bedzie ta zle:-D

Lady - na pewno sie uda bedziemy trzymały kciuki:)
Mama - wolałabym żeby w ogóle sie nie pojawiły :) ale jedno wiem na pewno to bedzie taki sam krejzolek jak Ja i Krzysiu:p

Witam. Juz wróciła i wgrałam zdjęcie, mam nadzieję , ze sie pokarze. A więc nasza kłódeczka wisi właśnie po tej stronie mostu na tej najbardziej oblepionej belce. Bo wiszą tez aż do góry. Klucz wrzucony i miłość na wieki.
szczęśliwa cieszę się razem z toba. Ja w ciąży z Maćkiem wymiotowałam od 2 do 5 miesiąca. I zawsze po truskawkach i pomarańczy i od zapachu papierosów, zielonych ogórków, czosnku i koperku i ... perfum mojej siostry:-)
mama my jutro jedziemy nad wodę. Dokładnie łapać karpie. Ja będę grilować a moi faceci moczyc kije. A potem raz zarzucę i znowu jako jedyna złapię rybę:-)Kupiliśmy ruszt na ryby, żebym mogła te okazy jutro upiec:-p
aga zmieniłaś zdjęcie a ja cię nie poznałam:-)
Sol ty to masz labe dziewczyno :-)

Załączniki

• 20100502165.jpg
    20100502165.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 30
Wisieńko - ja narazie zjadam wszystko to co lubiałam i lubie może tak zostanie :):) właśnie bede wcinała kolacujke przygotowana dla mnie przez Krzyśka :) mniam paróweczki na ciepło:):)

SZCZESLIWA z takich rodziców to musi byc;-):tak:a u nas Zuza juz spi a Domi konczy kakao i tez zaraz do spania:tak:
WISIENKA- jak tam Wasz wypad???
my jutro na 100% siedzimy w domu bo w calej Pl ma padac:baffled::crazy:

mama ustroiłam się w nową tunikę bombkę i leginsy i wysokie szpilki i poszlismy na rodzinny spacerek. Ostrów jest sliczny, zwłaszcza wszystkie trasy spacerowe, teraz kiedy kwitna te wszystkie drzewa jest po prostu oszałamiająco. Zrobilismy masę zdjęć. Zjedlismy lody, posiedzieli nad odrą. Luz i odpoczynek:-)
szczęśliwa i tego ci życzę:-)
lady witam i pozdrawiam:-)
mama moze i ma padać ale przecież cały weekend miało. Zobacz u mnie i u ciebie pogoda całkiem, całkiem. Może nam się fuksnie. A ja uwielbiam fuksje, zwłaszcza te amarantowe. Hm... Kupiłam dzis bluzke w kolorze fuksji

Ostatnia edycja:
reklama
WISIEŃKA- no to widze,ze spacer bardzo udany:tak:i elegancko wyszykowana,no,no-super!!! a zdjecie świetne:tak::-Di zgadzam sie teraz swiat wyglada cudnie-ach ta wiosna:laugh2:WISIEŃKA- no moze nam sie fuksnie z pogoda,choc ....watpie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry