reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-)Ja to bym chciała, zeby wiosna trwała przez pół roku.:-) Pewnie, ze lubie lato ale od słońca robią mi sie przebarwienia i bardzo mnie to stresuje:wściekła/y:Nie ma na nie rady, nawet blokery słoneczne nie pomagają a potem przez resztę roku muszę stosowac kremy wybielajace i wydaję na nie fortunę:wściekła/y:. Ciekawe co będzie w ciąży. Boje sie przebarwień bo cholernie ciężko się ich pozbyć. :wściekła/y:
W zimie nie mam nawet po nartach w słoneczne dni, a śnieg mocno je odbija, inne UV.:-)
mama miejmy nadzieję, jutro będzie słoneczko bo na co nam ruszt do grila na rybę

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki kolacyjka zjedzona :):) teraz pora odpocząć z moim misiaczkiem :) wiec ja już zmykam zajrze jutro milusiego wieczorku i dobrej nocki Papapa buziolki dla was:**

WISIEŃKA- ja bym bardzo chciala,zeby jutro bylo slonko bo przewaznie jak Tom ma wolne(czyli w weekend)to pogoda do bani a jutro jest z nami i tez mialam plany,ale widzialam pogode:baffled:nie bedzie slonka:no::sorry:chyba ze w naszych sercach!!a te przebarwienia to nieciekawie:eek:
SZCZESLIWA- PA,PA- oczywisci rozumiemy-przyjemnosci:))dla waszej 3-jeczki:):):):):) do jutra!!

mama ja mam dokładnie takie same odczucia jak mam wolne to pada. Czytałam kiedys , ze to ma związek z nasilonym ruchem samochodowym w tygodniu, ze smogiem i czyms tam ale to może jakies banialuki!:-)
Trudno, jak będzie padać to będę leżec w łózeczku i oglądać głupie seriale:-)

mama biegania sobie i tak nie odpuściłam :)) niedawno wróciłam! nogi mnie bolą ale troszkę potruchtałam sobie. Jutro 7rano znowu :)

aga ok poprostu wyślij mi jak bedziesz uważała. wcześniej dziewczyny pisały już że nie mają nic przeciwko.
nie bede powtarzała siebie ani się narzucała bo to nie ma sensu myslę.

My sobie do 20 posiedzielismy w knajpce, Filip juz zmeczony był wiec wrócilismy. Chłopakom zrobiłam w domu spaghetti i ja poszłam biegać:) Puki co ważę 53 a moj cel to 50! :tak::sorry: ciekawe ciekawe heh uda sie czy nie :-D;-)

WISIEŃKA- no dokladnie jak bedzie padac to bedzi trzeba sobie poszukac zajecia w domu...my kobietki wiadomo-BB:tak::tak:Moze jutro bedzie nas wiecej niz dzis bo dzis pewnie laseczki kozystaja z pogody...choc Ty masz dobry pomysl,zeby pol dnia w lozku przelezec bo w koncu dzieci daje do Agnieszki wiec luzik:-D:-D:-D:-Da Tobie juz niedlugo zaczynaja ie dni plodne:laugh2:oj-gorący tydzien sie zapowiada-nawet jek bedzie padac:rofl2:
KINGA- hejka,to Ty juz szczuplutka jestes...ja mam 68kg przy 170cm i tez bym chciala zrzucic,ale narazie to tylko checi;/ fajnie,ze wieczor milo zlecial-moje juz chrapią:))

Ostatnia edycja:
Idę zaraz spać :-) Znowu :-p Przez tą pogodę jestem śnięta jak rybka :sorry: Właśnie Karola przyszłą zeby jej bajeczki poczytać więc spadam :tak:
papa

do szczuplutkiej to mi jeszcze brakuje pare kg własnie heh

Aga widzę dni płodne odliczane są czyli jednak się staracie już????
mama to ty też ważysz w noramie :) najważniejsze aby się dobrze czuć we własnej wadze
wisienka na deszczowe dni też są dobre rozwiązania! ;P

U nas w Iławie pięknie ciepło i słonecznie nawet! :) tego grila sobotniego to chyba powtórzymy sobie!

SOL- pa,pa nasza Ty snięta rybko-do jutra!!
KINGA- no wlasnie-waze w normie i niby OKI:sorry:ale tylko niby bo lepiej bym sie czyla tak 5 kg mniej...no ale teraz wiecej pije,mniej jem i piele w ogródku i mam nadzieje ,ze troche spadne...choc jak uda sie zajsc to pewnie nie spadne:-D:-D:-Dale ciazowe kg to takie inne..:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Sol dobranoc!! do jutra! :)

my jutro mamy w planie albo popływać mini promem po Jezioraku ( jezeli pogoda dopisze) albo pojechać do kina na bajkę o smokach w 3d z Fifim :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry