reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nioo nie żartuje heheh :):) a tak jak pisałam wczoraj tak mnie kusiło zrobić test poleciałam do apteki i masz :):) ale ja tak jakos czułam juz od jakiegoś czasu ten cykl miałam naprawde inny niż te wszystkie poprzednie w których sie staraliśmy :):) nioo naprawde jestem szczesciarą tym bardziej ze tak czekaliśmy na to :):)

Szczęśliwa jeszcze raz gratuluję:)
I pozostałym szczęśliwym przyszłym mamusiom także:)
Zapmarta dobranoc:)

...no nic kochane Ja na razie zmykam,jak nie będę mocno zajęta :-p to jeszcze do was dziś zajrzę a jak czasu zabraknie to zajrzę tu jutro:)
Dobranoc wszystkim:)

Agnieszko dziękuje:-)

szczęśliwa a to Ty chyba jesczze na grudzień się załapiesz??no chyba ze pierwsze dni stycznia,bo mi wychodzi na około 10:-)ale Ty to i tak dlugo wytrzmalas,podziwiam!!!!
ja robiłam w 27dc doiero jutro powinnam dosac planowo@, ja to nie umiałam wytrzymac:eek::sorry:

dobranoc tym,które idą i owocnych staranek!!!!:-)

Ja też dziewczynki juz uciekam :) trzeba sie troszeczke wyspać dobrej nocki i kolorowych senków jutro zajrze dopiero wieczorkiem bo nie bedzie mnie w domku buziolki Papa Dobranoc

WISIENKO. zycze aby Babcia z Dziadziem dotrwali do takiej pieknej rocznicy dotrwali. Zwykle sie slyszy co najwyzej o 50leciu, a tu... :))) cudownie. Fajnie ze lepiej z Babcia kochana :)

Ja pije Z Moim winko, bylo dzis bardzo goraco. Oj oj :) i to dwa razy raz po raz. slodziak moj. A teraz grzmi i blyska sie. chce burze w nocy. Przynajmniej bede czuc sie bezpiecznie, gdy przytule sie do Skarba. Cudo po prostu. siedzimy tutaj i gadamy o dziecku i o wszystkim co z dzieckiem zwiazane. Mam nadzieje, ze uda Nam sie w miare szybko postarac o dzidziusia i ze bede w upragnionej ciazy. To moje najwieksze marzenie!!!

Pol poszedł się wykoąpciać więc zajrzałam jeszce, ze by mieć jutro mniej do nadrabiania. Czytam i myslę sobie, ze te staranka na 2011 zaczęły wspaniale się rozwijać. Mam nadzieję, ze pójdzie tak dalej i wszystkie bedziemy zafasolkowane.:tak:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie:tak:

KINGA- jak sie udal grill?

my dopiero po 22 wróciliśmy do domu:) Grill bardzo udany! :-) fajnie spedziliśmy cały dzień!
Filip był juz naprawde zmeczony jak wracaliśmy i trochę marudził jak to dziecko.
narobiłam dużo zdjec wiec na pewno na blogu coś dodam;)
Pozdrawiam ciepło
i milusiej nocki życzę! ;)
U nas przesymatyczny wieczorek sam na sam ;-) a teraz lulać! :laugh2:

...z mężem sobie porozmawialiśmy od serca i cóż no.. bardzo chcemy drugie dziecko i bedziemy mocno dążyć do tego celu! :))
oby nam wszystkim się udało w końcu!

reklama
Kinga - uda się :tak:

A ja znowu siedzę i oglądam - jakoś do niczego innego głowy nie mam :-D jeżu - niech już będzie wtorek to przyjdzie ten kosz na pampersy bo choć wyrzucamy je do kosza w łazience to strasznie jedzie albo to ja mam znowu taki węch wyczulony :no: No i się zaczynam nakręcać :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry